تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

ممنون، باز شما یه عکس گذاشتی
ولی مشکل اینجاست که اینا in-game نیستن، نمونشم همون عکس ردیف دوم سمت چپ، با توجه به زاویه دوربین کاملا مشخصه از داخل بازی نیست
اگه میگم in-game به خاطر اینه که از این دست عکسها برای همه بازیها هست
ولی در مجموع اگه حتی اینا رو هم به عنوان in-game بپذیریم بازم در حد و اندازه های CG نیستن، نمونش همون عکسی که Edward زیر آب هست (ردیف دوم، عکس وسط) یکم به بدن Edward دقت کنید، این کجا و CG کجا
خیر دوست عزیز تصاویر in-game هستند! این تصاویر قبل از عرضه نسخه PC توسط انویدیا برای نمایش قدرت گرافیک بازی رو کارت گرافیک هاش منتشر شد.
Assassin's Creed IV Black Flag | GeForce
اینم اضافه کنم کیفیت رزولوشن اون تصویر که ادوارد زیر آب هست، 1080ـه!

خیر دوست عزیز تصاویر in-game هستند! این تصاویر قبل از عرضه نسخه PC توسط انویدیا برای نمایش قدرت گرافیک بازی رو کارت گرافیک هاش منتشر شد.

خودتو اذیت نکن دادا این دوسمون میگه اینا اینگیم نیستن دیگه خودت تا اخرش بگیر...خوب ندیده دیگه باید بش حق داد...بزار راحت باشه...قطعا زور داره چیزیرو که حقیقته ولی ی تعداد بیخود اصرار دارن

کدوم بازیه که فقط با اضافه کردن HBAO و Txaa گرافیکش زمین تا اسمون بالا میره ؟خود HBAO افکتیه که همینطوری قابل مشاهده نیست و در موازدی فقط افت فریم میده

در رابطه به Ac BLack flag افتضاح ترین و مصنوعی ترین گرافیکی بود که تو تمام سری های Ac دیدم .
پر از لگ و افت فریم .
اون عکس های 4k رو فراموش کنید .
ما داریم راجب نهایتا رزولوشن اچ دی،و فول اچ دی صحبت می کنیم .

این تریلر گیم پلی اخر هم in game بود .
روی ps4 به طور ماهرانه ای پیاده سازی شده بود .
روی pc هم دقیقا همینه . شاید یکم بهتر .
اونم فقط برای فروش نسخه کنسولی .

آخرین ویرایش:
کدوم بازیه که فقط با اضافه کردن HBAO و Txaa گرافیکش زمین تا اسمون بالا میره ؟خود HBAO افکتیه که همینطوری قابل مشاهده نیست و در موازدی فقط افت فریم میده

در رابطه به Ac BLack flag افتضاح ترین و مصنوعی ترین گرافیکی بود که تو تمام سری های Ac دیدم .
پر از لگ و افت فریم .
اون عکس های 4k رو فراموش کنید .
ما داریم راجب نهایتا رزولوشن اچ دی،و فول اچ دی صحبت می کنیم .

این تریلر گیم پلی اخر هم in game بود .
روی ps4 به طور ماهرانه ای پیاده سازی شده بود .
روی pc هم دقیقا همینه . شاید یکم بهتر .
اونم فقط برای فروش نسخه کنسولی .

شما ید طولایی تو کوبیدن یوبی داریا;)
دمت گرم hbao قابل مشاهده نیست پس تاثیرش چیه حتما txaa هم یه مورد زائده:d
مسلما هیچ بازی اگه کیفیت خوبی از اول نداشته باشه با این دوتا مورد گرافیکش زمین تا اسمون فرق نمیکنه منظور از اون صحبت تو صفحه قبل همونجور که تو پست بعدی توضیح دادم نرمی وزیبایی و البته واقعی تر شدنی بود که به بازی میده که این دو مورد به بهترین نحو این عمل رو انجام میده و واقعا با فعال و غیر فعال کردنش تو تنظیمات بازی، تفاوت کاملا خودشون نشون میده. حالا یه نفر بحثو پیچوند و به اینجا کشوند .بعد یکی دیگه پستا رو نخونده مییاد به ما حمله میکنه:|.این تریلر اخری هم همه میدونیم که in game بود مگه کسی چیزه دیگه گفت و برای معرفی فناوری های انویدیا بود

آخرین ویرایش:
مسلما هیچ بازی اگه کیفیت خوبی از اول نداشته باشه با این دوتا مورد گرافیکش زمین تا اسمون فرق نمیکنه منظور از اون صحبت تو صفحه قبل همونجور که تو پست بعدی توضیح دادم نرمی وزیبایی و البته واقعی تر شدنی بود که به بازی میده حالا یه نفر بحثو پیچوند و به اینجا کشوند .بعد یکی دیگه پستا رو نخونده مییاد به ما حمله میکنه:|.این تریلر اخری هم همه میدونیم که in game بود مگه کسی چیزه دیگه گفت و برای معرفی فناوری های انویدیا بود.

Hbao یا همون horizental base ambiebt accolusion برمیگرده به مبحث سایه ها و حجم اونها و همینطور تا اندازه ای باعث احیای نورپردازی بر روی هر قسمت از ابجکت میشه . و سایه های ایجاد شده رو زنده تر و نه خیلی تیره و نه شفاف میکنه .
Txaa به سایه کاری نداره فقط روی آبجکت تاثیر میزاره و دندونه ها رو گرد و محو میکنه و به خاطر الگوریتمی که داره روی کارت های fermi پیاده سازی و اجرا شده و پرفورمنس به مراتب بیشتری در مقایسه با . Msaa وAa. داره .

مسلما هیچ بازی اگه کیفیت خوبی از اول نداشته باشه با این دوتا مورد گرافیکش زمین تا اسمون فرق نمیکنه منظور از اون صحبت تو صفحه قبل همونجور که تو پست بعدی توضیح دادم نرمی وزیبایی و البته واقعی تر شدنی بود که به بازی میده که این دو مورد به بهترین نحو این عمل رو انجام میده و واقعا با فعال و غیر فعال کردنش تو تنظیمات بازی، تفاوت کاملا خودشون نشون میده. حالا یه نفر بحثو پیچوند و به اینجا کشوند .بعد یه نفر دیگه مییاد به ما حمله میکنه:|.این تریلر اخری هم in game بود دیگه مگه کسی چیزه دیگه گفت و برای معرفی فناوری های انویدیا بود.

شما در اینجا HBAO رو میتونی تشخصی بدی؟

بله اینجا بازی سنتر است ...hbao و ssao و offao اصلا هیچ فرقی ندارن باهم. اصلا قابل تشخیص نیستن... و txaa اصلا قابل تشخیص نیست و تاثیره چندانی نداره رویه بازی....کجایید شما ... این همه اطلاعات از کجا مییاد...واقعا متعجب میشم...زرنگید ؟ با هوشید ؟ خوب باشه...

آخرین ویرایش:

تو اون عکس کوچولو نه ولی اینجا چرا.

فکر نکنم این قابلیتها رو برای ازار دادن دیگران گذاشته باشند!!
تازه این فقط یه عکس از یه قسمت بازیه تاثیرش تو کل محیط بازی رو در نظر بگیرید متوجه میشید چیز بی اهمیتی نیست.منبع هم اینقدر هست که توضیح بده HBAO چیه.
- - - - - - -

منبع:http://www.geforce.com/whats-new/guides/assassins-creed-iv-black-flag-graphics-and-performance-guide

آخرین ویرایش:
خوب اطلاعتتو ب ما نشون دادی از اون جاییی ک گفتی اونا اینگیم نیستن...اتفقن این محیط بازیی درکش یرای شما سخته. من اینارو از نزدیک دیدم مشکل اون تعداد هستند ک مثله شما انحرفو میزنن..چقد سخته ی حرفی رو ب کسی بفهمونی اره ؟ من هرچی بگم شما نمیفمی فکر میکنی ما داریم زرت و پرت میکنیم...کلی باید بهت بگپ سخت در اشتباهی ی چیزایی هست رو ک ندیدی بی خود نیست انویدیا وamd کارتایه قوله بیشتری میزنن...یکم پاشو از پا اون کنسول خیلی چیزایه قویتر ی میتونی ببینی جایه این بجثا...
در ضمن من ک نمیتونم بخاطر اثبات حرفم پاشم برم پرم پا pc واسه شما شات بگیرم ...دوست داری بپذیر دوست داری نپذیر اون تعداد ک دیدن و لذتشو بردن کافیه
بله طراحی محیط در بازی بقدری قوی میشه با فعال کردن txaa و hbao ک فقط اونی ک دیده اینو میفهمه ن شمایی ک رو کنسول بازی رو پلی کردی این حقیقت چه بخوای چ نخوای...
نمیخوام پا کرایسیس 3 رو وسط بکشم چون با تی اکس ای ای هر چی گیمو با فاصله ی زیاد نابود میکنه...
شما اگه اینقدر برات سخته که پاشی بری پای PC و یه شات بگیری، کلا وارد بحث نشی سنگینتره چون کسی حرفتو رو هوا و بدون مدرک قبول نمیکنه (صرفا جهت اطلاع: مشاهده شده که در بعضی مواقع سِنجِد نیز مشگل گشا واقع شده)
منم که گفتم، حتی اگه in-game هم باشن بازم در حد CG نیستن
شما فقط یه نگاه به جزئیات و کیفیت بافتهای صورت Edward تو اون عکسی که گذاشتم بکن متوجه میشی
تو اون عکس کوچولو نه ولی اینجا چرا.

فکر نکنم این قابلیتها رو برای ازار دادن دیگران گذاشته باشند!!
تازه این فقط یه عکس از یه قسمت بازیه تاثیرش تو کل محیط بازی رو در نظر بگیرید متوجه میشید چیز بی اهمیتی نیست.منبع هم اینقدر هست که توضیح بده HBAO چیه.
تاثیر داره، تاثیرشم واضح هست ولی نه در این حد که یه گرافیکی که معلومه بازی هست رو تبدیل کنه به CG، این دیگه میشه غلو کردن!
الان مثلا همین عکسی که شما گذاشتی، اون عکس بالایی کجاش شبیه CG هست آخه؟ نزدیک CG هم نمیشه!

اگه واقعا همچین گرافیکایی رو CG میدونید من دیگه بحثی ندارم چون واقعا یا نمیدونید CG چی هست یا خیلی خیلی توقعتون پایینه!

اگه واقعا همچین گرافیکایی رو CG میدونید من دیگه بحثی ندارم چون واقعا یا نمیدونید CG چی هست یا خیلی خیلی توقعتون پایینه!
بابا ول کن این CG رو !!
ایشون منظورشون این بود که این بازی گرافیک خیلی فوق العاده ای داره و با HBAO و TXAA خیلی بهتر از حالت های دیگه میشه! حالا اون CG یکم دیگه زیاده رویه بنظر من! حداقل واسه این بازی!
هنوز مونده بازی ها جوری به CG برسن که قابل تشخیص نباشن! البته عناوینی مثل Crysis 3 هستن که به شدت خودشونو به CG نزدیک کردن و همین الان میخوای یک عکس از صورت شخصیتای کرایسیس 3 از PC خودم بگیرم بدم بهت تا به این CG ـی که از صورت ادوارد هست خیلی نزدیک باشه!

کلا بنظرم بحث بیهوده و الکییه و فقط off topic هست و بیخیالش بشین بهتره!
بحث اصلی سر HBAO که این عکس آخری کاملا مشخصه چقدر تاثیر داره توی گرافیک بازی! و اینکه بعضیا بیان بگن HBAO و TXAA توی گرافیک تاثیر نمیزاره حرف درستی نیست!

بابا ول کن این CG رو !!
ایشون منظورشون این بود که این بازی گرافیک خیلی فوق العاده ای داره و با HBAO و TXAA خیلی بهتر از حالت های دیگه میشه! حالا اون CG یکم دیگه زیاده رویه بنظر من! حداقل واسه این بازی!
هنوز مونده بازی ها جوری به CG برسن که قابل تشخیص نباشن! البته عناوینی مثل Crysis 3 هستن که به شدت خودشونو به CG نزدیک کردن و همین الان میخوای یک عکس از صورت شخصیتای کرایسیس 3 از PC خودم بگیرم بدم بهت تا به این CG ـی که از صورت ادوارد هست خیلی نزدیک باشه!

کلا بنظرم بحث بیهوده و الکییه و فقط off topic هست و بیخیالش بشین بهتره!
بحث اصلی سر HBAO که این عکس آخری کاملا مشخصه چقدر تاثیر داره توی گرافیک بازی! و اینکه بعضیا بیان بگن HBAO و TXAA توی گرافیک تاثیر نمیزاره حرف درستی نیست!
خدا خیرت بده، منم میگم دارن زیاده روی میکنن ولی قبول نمیکنن که!
بله، Crysis 3 رو مثال بزنی بگی نزدیک CG هست یه حرفی (گرچه اونم باز مشخصه که CG نیست ولی قابل قبولتره) ولی اینا میگن 4 تا افکت اضافه میشه به بازی بعد اونوقت گرافیک AC IV Black Flag که در حد این نسل هم نیست میشه یه چیزی شبیه CG!
صد در صد اون افکت ها تاثیر داره و بازیرو چشم نوازتر میکنه از نظر گرافیکی ولی دیگه تا این حد آیا؟
الان این دو تا عکسو خودتون مقایسه کنید، سمت چپ عکس به اصطلاح از بازی و سمت راست CG

عکس سمت راست که CG هست رو از این ویدیو برداشتم:
https://www.youtube.com/watch?v=Bil2C8Yva8Y

اشتباه میکنن، قبول هم نمیکنن 8-|

Ssao اصلا معلوم نیست
اما Hbao تا اندازه ای اطراف ستون ها و محل اتصالشون به سقف خیلی کم دیده میشه .
اما کلا تو بازی اونم شوتر اصلا فرصت دقت به محیط نیست .
در کل چیزی نیست که گرافیک منسوخ شده چیزی مثل AC bf رو بکنه شاهکار .
در مورد. Wd هم چون نقشه کوچیکه و به گستردگی Gta نیست باید پرفورمنس قابل قبولی ازش انتظار داشت .
همش فکر میکنم اینم ی چیزی میشه در حد sleeping dog نه بیشتر .

مثلا تو اون تریلر، اولش که شروع شد این آت و آشغالای رو زمینو باد تکون داد همچین طبیعی بود که اصلا بهت زده شده بودم تا آخر تریلر (:d) ولی اینجا به نظرم زمین اصلا اونقدری آشغال نداشت چه برسه به اینکه اون صحنه هم بخواد ایجاد شه :d
حالا همه چیز موقع عرضه مشخص میشه، اُمیدواریم رو PC حتی بهتر از اوت تریلر اولی هم اجرا بشه :d

یعنی یکی از رویایی ترین پستهایی بود که تو کل عمرم خوندم اصلا این پست باعث شد تو این فروم ثبتنام کنم :d

پس ما به این نتیجه طوفانی میرسیم که چون در نمایش اول شاهد اشغال زیاد رو کف زمین بودیم تو این تریلر اخری چون اشغالی نبود بنا براین نسخه PC هم افت داشته . معیار سنجش در حد تیم ملی
پسر خوب این چیزا چیه میگی :d

..............
نسخه PC افتی نداشته از اولشم معلوم بود شریک سخت افزاری یوبی سافت به این راحتی ها ول کن PC نیست . انویدیا شوخی نداره

فقط میمونه متا امتیاز بازی که شک ندارم اگه بتونه متا بالای 85 کسب کنه ( یه عده میخورن تو دیوار ) همین دوستانی که الان داری میبینی مسخره میکنن همشون پشت سر هم میرن دست بوس یوبی سافت شک نکن
بعد تو تاپیکا ببین چطوری به به چه چه راه میندازن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or