تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

Watch_Dogs PC Video Recorded on i7-3930K and GeForce Titan; AMD Cards Will Have HBAO+ but no TXAA
We’ve talked a lot about the console versions of Watch_Dogs, but today Creative Director Jonathan Morin gave some information on Twitter for those that are waiting to play the game on PC:

In addition to that, Morin also explained his view on why Watch_Dogs is different from other open world games:
دلم میخاد یه فوش آبدار نثارشون کنم
اکثر بازی هایی که یوبی سافت این دو سال اخیر بیرون داده فقط از 40-50 در صد cpu استفاده کرده (در مورده من که اینطور بود)
مثل اینکه ده تا کاگر بگیری ولی فقط 5 تاشون کار کنند ..... در صورتی که باید دستمزد 10 تا کارگرا بدی......

دلم میخاد یه فوش آبدار نثارشون کنم
اکثر بازی هایی که یوبی سافت این دو سال اخیر بیرون داده فقط از 40-50 در صد cpu استفاده کرده (در مورده من که اینطور بود)
مثل اینکه ده تا کاگر بگیری ولی فقط 5 تاشون کار کنند ..... در صورتی که باید دستمزد 10 تا کارگرا بدی......
داداش حالا بیخیال ناسزا و این حرفا بشو!! بعضی موقع ها همین جوریه که شما میگی.
ولی الان پردازنده شما ( با توجه به پروفایلت ) در حد پردازنده های متوسط ( برای های اند پی سی گیمینگ) محسوب میشه بنابراین انتظارت هم باید درهمین حد باشه

داداش حالا بیخیال ناسزا و این حرفا بشو!! بعضی موقع ها همین جوریه که شما میگی.ولی الان پردازنده شما ( با توجه به پروفایلت ) در حد پردازنده های متوسط ( برای های اند پی سی گیمینگ) محسوب میشه بنابراین انتظارت هم باید درهمین حد باشه
بحث سر قوی یا ضعیف بودن CPU نیست . بحث من سر اینه که داره از 50% سیپیوم استفاده میکنه ....البته من آورکلاکش کردم از 2.6 به 4.0 با این حال هنوز تاثیری توی CPU usage نداشت .با همین سیستم دارم Crysis 3 را روی 1080 و بالاترین تنظیمات میانگین 42 فریم (مرحله Welcome to the jungle که سنگینترین مرحله هست) اجرا میکنمBattle Field 4 هم با همین روال میانگین 70-65 فریم ............CPU Usage تو این بازیا حدود 97% هستش ....

آخرین ویرایش:
بحث سر قوی یا ضعیف بودن CPU نیست . بحث من سر اینه که داره از 50% سیپیوم استفاده میکنه ....البته من آورکلاکش کردم از 2.6 به 4.0 با این حال هنوز تاثیری توی CPU usage نداشت .با همین سیستم دارم Crysis 3 را روی 1080 و بالاترین تنظیمات میانگین 42 فریم (مرحله Welcome to the jungle که سنگینترین مرحله هست) اجرا میکنمBattle Field 4 هم با همین روال میانگین 70-65 فریم ............CPU Usage تو این بازیا حدود 97% هستش ....

کاملا حرفت درسته .
اما صبر کن ببین این بار یوبی سافت چه خوابی برای پی سی گیمینگ دیده با این بازیش .
میخواستم اورجینال بگیرم اما اگه بخواد ادا در بیاره و فریم نده کپیش هم ارزش وقت گذاشتن نداره .

آخرین ویرایش:
رتبه نهایی ESRB به این بازی مشخص شد...به بازی درجه سنی M داده شد.

گفته شده به دلیل وجود محتوای جنسی قوی،موارد اخلاقی و برهنگی خانمها اون هم به صورت انبوه و ... باعث شده Watch Dogs این درجه سنی رو بگیره

وجود خون،خشونت شدید،زبان مقتدرانه،محتوای قوی جنسی،برهنگی،استفاده از مواد مخدر و الکل

(در لینک زیر جزییات بیشتر + اسپویل شدید)

http://www.dualshockers.com/2014/04...***-and-topless-ladies-aplenty-mild-spoilers/

آخرین ویرایش:
یک نفر از دموی W_D که تو PAX East نمایش داده شده فیلم گرفته،ویدئو 4:30 دقیقه هست و بر روی PS4 اجرا میشه .
درضمن یوبیسافت به خبرنگارانی که تو پیش نمایش W_D در پاریس حضور داشته باشن یک عدد Nexus 7 اهدا میکنه !
It is TRUTH. Ubisoft gave journalists a free Nexus 7 each at an exclusive Watchdogs preview event in Paris. Oh Ubisoft.
https://twitter.com/misterbrilliant/status/455997698718834688

آخرین ویرایش:
نميدونم کسی به اين مورد اشاره کرده يا نه
2 تا عکس زير از يک مکان هستند با اين تفاوت که يکی مال E3 2012 هستش
و ديگری از دموی Watch Dogs GamePley 14 Minutes PS4
البته اين ملاک خوبی برای مقايسه نيست
به چند دليل
يکی اينکه توی دموی 2012 زمين خيس هستش و همين افکت specular باعث ميشه صحنه جذابتر و
real تر به نظر بياد
دوم اينکه توی دموی 2012 از light Fx خاصی استفاده شده ممکنه همون God Ray باشه....
سوم اينکه توی دموی 2012 به دليل وجود specular ونور مستقيم خورشيد باعث شده نرمال سنگ فرش ها جلوه ی
جالبی داشته باشه ولی در کل کيفيت بافت ها افت داشته
اگر FOG يا همون مه را هم به موارد اضافه کنيم مسئله مشخص تر ميشه

عکس سومی هم گذاشتم که کمی متفاوت تر باشه (همون ورژن PS4)

============================

مورد ديگه اي که تو يه سری از دموهای WD ديدم بدترين LOD که تا الان ديدم
اشياء(ماشين ها ، گياه ها...) حتی از فاصله ی 2 متری هم LOD دارند
از ظاهر شدن سايه ها گرفته تا سوييچ شدن Low poly به high poly اون هم در فواصل خيلی کم

^ مطمئنید هیچ کدوم از عکس‌های بالا برای E3 2012 اند؟

اگر اشتباه نکنم سمت چپی Director Walkthrough و اون یکی تریلر چند ماه بعد از E3 ـه که در آخر یک فراری رو با هک‌کردن جعبه تقسیم میکشه

آخرین ویرایش:
^ مطمئنید هیچ کدوم از عکس‌های بالا برای E3 2012 اند؟

اگر اشتباه نکنم سمت چپی Director Walkthrough و اون یکی تریلر چند ماه بعد از E3 ـه که در آخر یک فراری رو با هک‌کردن جعبه تقسیم میکشه
نميدونم دقيقا ولی اسم دمو ها به همين عنوان بود

اگر اشتباه شده عذر ميخوام ولی در کل مقصودم عنوان کردن يه سری ريزه کاری ها
که خودم تازه متوجه شدم. چون دمو ها را هيچ وقت با دقت نگاه نکرده بود

آخرین ویرایش:
مورد ديگه اي که تو يه سری از دموهای WD ديدم بدترين LOD که تا الان ديدم
اشياء(ماشين ها ، گياه ها...) حتی از فاصله ی 2 متری هم LOD دارند
از ظاهر شدن سايه ها گرفته تا سوييچ شدن Low poly به high poly اون هم در فواصل خيلی کم
الان منم تریلرو دیدم و اگه اینطوری باشه خیلی ضایع بود! البته اگه بخوای خوشبینانه نگاه کنی اینه که اون چراغش روشن شده و میخواد راه بیوفته بره!! از این جهت میگم چون وقتی ایدن از مغازه میاد بیرون اون ماشینه دیگه نیست و رفته پس احتمال داره اون چراغش روشن شده باشه و میخواسته راه بیوفته!
چون خیلی شبیه روشن یا خاموش شدن بود گفتم ولی در کل اینی هم که گفتی هم میشه!

الان منم تریلرو دیدم و اگه اینطوری باشه خیلی ضایع بود! البته اگه بخوای خوشبینانه نگاه کنی اینه که اون چراغش روشن شده و میخواد راه بیوفته بره!! از این جهت میگم چون وقتی ایدن از مغازه میاد بیرون اون ماشینه دیگه نیست و رفته پس احتمال داره اون چراغش روشن شده باشه و میخواسته راه بیوفته!
چون خیلی شبیه روشن یا خاموش شدن بود گفتم ولی در کل اینی هم که گفتی هم میشه!
اين فقط يک نمونش بود که به قول شما ممکنه چراغ روشن شده باشه...
ولی بازم با دقت دمو را نگاه کنيد مخصوصا گياه های رويه زمين يا مثلا ماشين هايی که تويه اوتوبان
از دور به شما نزديک ميشن .. يعنی يه اشکال کلی هستش نه فقط توی يک بخش

=============================
من دوباره دمو را ديدم ماشين سره جاش بود دقت کنيد دوباره ....
اصولا وقتی چراغ روشن ميشه خيلی واضح تر از اين هستش و اکثرا يک هاله دوره چراغ ميآد ....

به هیچ عنوان چراغ روشن نیست
در مورد specular map هم حق با احسانه
چیزی که تو تریلر E3 2012 نشون دادن همونیه که به ظاهر UBI قولش رو داده که دقیقا همون رو تحویل میده ! ( که نخواهد داد حداقل روی کنسول ها ) .
اگر روی PC خبری از این افکت های ساده که قدرت پردازش آنچنانی رو از PC طلب نمی کنه ، نباشه همون بهتر اصلا PC نشه .

Francis Boivin از برنامه نویسان ارشد یوبی سافت مونترال در مصاحبه با GamingBolt به جزییات استفاده از Anti-aliasing در نسخه های به گفته او کنسولهای نسل بعد اشاره کرده.

“Watch Dogs uses the same post-process anti-aliasing solution on both Xbox One and PS4. Each frame, a custom SMAA ****** is applied on the image. On top of that, we smooth the image even more by using a temporal solution; that is, by re-projecting each pixel to its position in the previous frame and by letting each go through a set of heuristics tailored for the game, we’re able to further reduce visible aliasing.”

ایشون همچنین گفتند که تاکید ما بر روی فریم ریت بازی است و به عنوان یک گروه نگاه کننده میزان نرخ فریم به گیم پلی برای ما مهم هست.

بازی تو روز عرضه دارای یک رمان هست که پیش نیاز داستانی رو میگه.
38666097740420087064.jpg

لینک دانلود تریلر (720p)

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or