تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

عزیزم اون چیزی که از نظر شما شاهکار تلقی میشه از نظر بعضی اونطور نیست
همینطور بلعکس .
شما نمی تونی منو به چیزی که هنوز ندیدم قانع کنی . هر وقت خلافش ثابت شد بعد بیا بگو شما اشتباه میکردی منم قبول می کنم .
اصلا کارنامه برای من مهم نیست . چیزی مهمه که میبینم . شایددر گذشته پتانسیل انجام خیلی کارها رو داشته و محصولات موفقی عرضه کرده ولی گذشته مهم نیست حال مهمه .
شما از ی open world چیزی جز اینی که گفتم انتظار داری ؟
gta چی بود ؟ داستانش چی بود ؟ ی آدم الاف بیکار از اروپای شرقی با وسوسه پول و .... گول خورده اومد امریکا مشغول کار خلاف شد .
خب این داستانش چی بود ؟ کلیتش چی بود ؟ crim crim crim
این یکی هم معلومه جنگ بین gan g bang ها و افزایش نفوذ خودشون تو اون منطقه .
حالا با هک یا هرچیز دیگه ای .
حتما داستانش نباید برگرفته از آگاتا کریستی باشه با اون پیچیده گیها :))
Beat 'Em Up ! بکُش برو جلو .;)

همینطور بلعکس .
شما نمی تونی منو به چیزی که هنوز ندیدم قانع کنی . هر وقت خلافش ثابت شد بعد بیا بگو شما اشتباه میکردی منم قبول می کنم .
اصلا کارنامه برای من مهم نیست . چیزی مهمه که میبینم . شایددر گذشته پتانسیل انجام خیلی کارها رو داشته و محصولات موفقی عرضه کرده ولی گذشته مهم نیست حال مهمه .
gta چی بود ؟ داستانش چی بود ؟ ی آدم الاف بیکار از اروپای شرقی با وسوسه پول و .... گول خورده اومد امریکا مشغول کار خلاف شد .
کاری ندارم جوابت به اون دوسمون بود.ولی...
ی جوابی بده ک ثابت کنی اسایسن کرید ای وی گرافیک نداره ؟ یا گرافیکش معمولیه
من قول میدم تو ی حرکت درست ریپلیت کنم.

شما میگی سی جی یوبی سافت اینو تایید نکرده حرفه رو از هوا نزن دوست خوب...
جالبتلین قسمت حرفت این بود ک گفتی اساسین ای وی گرافیک نداشت :دی باید بهت بگم اساسین بعد کرایسیس قویترین گرافیک رو داره در طراحیه میحط هیچ بازیه سند باکسی رو با لین جزییات نمیتونی پیدا کنی....احرفت واعا حرف یک کنسول باز ک تا بحال گرافیک این بازی رو رویه یه سیستم قوی ندیده شک میکنم واقعا...
در صمن ما از یک گرافیک حرف نزدیم بطور مثال 4 تا گرافقک با هم میتونن خیلی چیزارو خلق کنن که دور از انتظار اینو در حال حاضر با چیزایی ک وجود دارند میگم در اینده قطعا عجیبتر هم خوواهد بود....

در رابطه با اساسین زشته بهتره گرافیکش رو زیر سوال نبری

و تایید هم نکرده گیم پلی بوده . به عنوان نمایشی از watch dogs معرفیش کرد !
حتی پلتفرمش هم معلوم نکرد که اگر پردازشی صورت گرفته روی چه پلتفرمی بوده !
این شک برانگیزترش میکنه .
خب ما اینجا بحثمون سر AC نیست . شما خوشت اومده من نه .
هیچ محیط و افکت تاثیر گذاری توش ندیدم جز فیزیک انویدیا اونم فقط QUAD SLI از پسش برمیاد و بس .(AC Blak Flag ) .
بحث ما سر 4 تا کارت نیست . بحث سر اجرای بازی روی سیستم معقوله
بله 4 تا GPU میتونن خیلی چیزا رو خلق کنن اما نه برای همه امثال من و شما .
کسی هم منکرش نیست .
وگرنه اگه شما دموی A NewDawn انویدیا رو اجرا کرده باشی میبینی که به هیچ وجه با ی کارت به فریم معقول بالای 30 نمیرسی .
چرا مگر TITAN یا TITAN SLI که باز برای عده کثیری دست یابی بهش امکان نداره .
اصلا منظور شما از این " بازی رو روری ی سیستم قوی ندیده" چیه ؟
سیستم من همونیه که تو امضا و پروفایلم هست ! ابر PC نیست ولی ضعیف هم نیست .
بتل 4 مولتی 64 نفره بین 60 تا 120 فریم میده . اساسین که عددی نیست . ی خورشید و ی پلان 2 بعدی آب و 4 تا تیر و تخته :))

همینطور بلعکس .
کارنامه میشه موفقیت یک عنوان! اینکه بخوای خودت با چشم خودت ببینی و خوشت نیاد میشه نظر شخصی و اینکه تو خوشت نیاد دلیل نمیشه بازی بد باشه!
AC IV که شما ازش بد میگی از نظر بیشتر سایتا موفق بود و متاشم نشون دهنده این هست (88/100) همین AC IV تونست با وجود عناوینی مثل RYSE و Killzone و ... روی کنسولای نسل بعدی از نظر سایت GameSpot بشه بهترین بازی نسل بعدی (بهترین بازی XboxOne و PS4) و سایت IGN بشه بهترین بازی ( XboxOne ) و همینطور از نظر خیلی از سایتای دیگه! اینا موفقیت یک شرکت و عناونش رو میرسونه!
حالا اینکه شما خودت خوشت نیاد از بازی و سر همین یوبی رو بکوبونی مشکل خودته ضعف از یوبی سافت نیست چون هم سایتا و مجلاتو راضی کرده هم مردمو! مخصوصا امسال که گند ACIII رو جمع کرد خودش بیشتر طرفدارای AC رو برگردوند!

در گذشته بازی های عالیی میداده بیرون الان مهمه که الانم عناوینی داره که خیلیا باهاش زندگی کردن و بازی هاییم که واسه نسل جدید معرفی کرده همه رو هایپ کرده ( The Division - Watch Dogs - The Crew و ... ) چه بخوای قبول کنی چه قبول نکنی این شرکت هنوز موفقه! هرچیم بگی آبگوشتی از موفقیت این شرکت کم نمیکنه!

و تایید هم نکرده گیم پلی بوده . به عنوان نمایشی از watch dogs معرفیش کرد !
حتی پلتفرمش هم معلوم نکرد که اگر پردازشی صورت گرفته روی چه پلتفرمی بوده !
این شک برانگیزترش میکنه .
خب ما اینجا بحثمون سر AC نیست . شما خوشت اومده من نه .
هیچ محیط و افکت تاثیر گذاری توش ندیدم جز فیزیک انویدیا اونم فقط QUAD SLI از پسش برمیاد و بس .(AC Blak Flag ) .
بحث ما سر 4 تا کارت نیست . بحث سر اجرای بازی روی سیستم معقوله
بله 4 تا GPU میتونن خیلی چیزا رو خلق کنن اما نه برای همه امثال من و شما .
کسی هم منکرش نیست .
وگرنه اگه شما دموی A NewDawn انویدیا رو اجرا کرده باشی میبینی که به هیچ وجه با ی کارت به فریم معقول بالای 30 نمیرسی .
چرا مگر TITAN یا TITAN SLI که باز برای عده کثیری دست یابی بهش امکان نداره .
اصلا منظور شما از این " بازی رو روری ی سیستم قوی ندیده" چیه ؟
سیستم من همونیه که تو امضا و پروفایلم هست ! ابر PC نیست ولی ضعیف هم نیست .
بتل 4 مولتی 64 نفره بین 60 تا 120 فریم میده . اساسین که عددی نیست . ی خورشید و ی پلان 2 بعدی آب و 4 تا تیر و تخته :))

حرفات جواب سوالایه من نیست ...جوابب که باید میگرفتی و گرفتی بیخود کششش میدی...
کی گفته گیم پلی نبوده ؟ چطور اینکه دمورو داد بیرون به اسم watch dogs gam3play......اینقد سخته یک گرافیک در اون حدد رو هزم کنی کم کم دارم شک میکنم خیلی جالبه یک پی سی قوی هیچی نیست براش رندر و اون دمو..
باید بهت بگم ک اساسین محیط سنگینتری نسبت به بتل داره در نهایت تنطیمات هر دو ...جز اسکیل....گرافیکای من از دو تایتان در حالت sli قویترن و خیلی چیزارو دیدم ک از ووو استفاده کردم....خوب کاری ب اینا نداریم به من ثابت کن که اساسین گرافیک نداره اگر اینکارو کردی من دیگه ریپلی نمیکنم

آخرین ویرایش:
کارنامه میشه موفقیت یک عنوان! اینکه بخوای خودت با چشم خودت ببینی و خوشت نیاد میشه نظر شخصی و اینکه تو خوشت نیاد دلیل نمیشه بازی بد باشه!
AC IV که شما ازش بد میگی از نظر بیشتر سایتا موفق بود و متاشم نشون دهنده این هست (88/100) همین AC IV تونست با وجود عناوینی مثل RYSE و Killzone و ... روی کنسولای نسل بعدی از نظر سایت GameSpot بشه بهترین بازی نسل بعدی (بهترین بازی XboxOne و PS4) و سایت IGN بشه بهترین بازی ( XboxOne ) و همینطور از نظر خیلی از سایتای دیگه! اینا موفقیت یک شرکت و عناونش رو میرسونه!
حالا اینکه شما خودت خوشت نیاد از بازی و سر همین یوبی رو بکوبونی مشکل خودته ضعف از یوبی سافت نیست چون هم سایتا و مجلاتو راضی کرده هم مردمو! مخصوصا امسال که گند ACIII رو جمع کرد خودش بیشتر طرفدارای AC رو برگردوند!

در گذشته بازی های عالیی میداده بیرون الان مهمه که الانم عناوینی داره که خیلیا باهاش زندگی کردن و بازی هاییم که واسه نسل جدید معرفی کرده همه رو هایپ کرده ( The Division - Watch Dogs - The Crew و ... ) چه بخوای قبول کنی چه قبول نکنی این شرکت هنوز موفقه! هرچیم بگی آبگوشتی از موفقیت این شرکت کم نمیکنه!

گفتم کارنامه برام مهم نیست
شما از ی چیزی خوشت میاد من نه
من هم به شما اصرار نمیکنم بیا حرف منو قبول کن
انصافا The Crew بازی عالی ای میزنه اگه آخرش گند همیشگیش رو نزنه و افت فریم نداشته باشه .

حرفات جواب سوالایه من نیست ...جوابب که باید میگرفتی و گرفتی بیخود کششش میدی...
کی گفته گیم پلی نبوده ؟ چطور اینکه دمورو داد بیرون به اسم watch dogs gam3play......اینقد سخته یک گرافیک در اون حدد رو هزم کنی کم کم دارم شک میکنم خیلی جالبه یک پی سی قوی هیچی نیست براش رندر و اون دمو..
باید بهت بگم ک اساسین محیط سنگینتری نسبت به بتل داره....گرافیکای من از تایتان در حالت sli قویترن و خیلی چیزارو دیدم ک از ووو استفاده کردم....خوب کاری ب اینا نداریم به من ثابت کن که اساسین گرافیک نداره اگر اینکارو کردی من دیگه ریپلی نمیکنم

میشه بپرسم کارت گرافیک شما چیه که از titan sli قدرتش بیشتره ؟؟؟
اینو روشن کن تا بریم سر اصل قضیه
در مورد بتل اگه مولتیش رو ندیدی بگم همش انفجار و تخریب و فیزیک وحشتناکیه که پدر پردازنده رو در میاره .
هر 4 هسته تا 98 درصد کار میکنن .
نه AC که از 4 تاهسته 2 تاش بیکاره اون دو تای دیگش هر کدوم نهایتا 35% .
چیزی که منو متقاعد نمی کنه اینه که ی بازی ، حالا از نظر شما TOP TEN ، خدای گرافیک و گیم پلی با این پیشرفت های روز افزون صنعت گیم و سخت افزار و ..........
چطور ی همچین چیزی رو نتونسته فیکس کنه ؟
علت افت فریم هم دقیقا عدم استفاده از قدرت پردازشی هر 4 هسته یا همون 2 تا هسته هستش .
این کم کاری نیست ؟ این چیه اسمش ؟ که تو تمام نسخه هاش به جز AC1 تا به الان بوده .
اینا FEEDBACK نمی گیرن از گیمرها ؟ از یوزرهای خودشون ؟
تا حال سر زدین به فروم ها ی خود UBISOFT ? اون همه تاپیک راجب پرفورمنس افتضاح رو ندیدید ؟
چشم ها و حواس 5 گانه تون این افت فریم ها رو لمس نکرده نمیکنه ؟
FRAPS خیلی وقته اختراع شده ی بار اجراش کن برو تو بازی تا متوجه بشی .
البته سیستم های معمولی نباید هم فریم معقولی بدن . منظور من سیستم های خوب و امروزیه .
خب این کمپانی که میاد DRM میزاره
به نظرات بقیه گوش نمیده ی ایراد رو فیکس نمیکنه تا 4 تا سری بعد همچنان از همون موتور منسوخ شدش استفاده میکنه
از نظر من نوعی هیچ ارزشی نداره .
بحث AC و UBISOFT هم همینجا از نظر من تمومه .
و در کل امیدوارم همگی از این عنوان نهایت لذت رو ببرید .

آخرین ویرایش:
گفتم کارنامه برام مهم نیست
شما از ی چیزی خوشت میاد من نه
من هم به شما اصرار نمیکنم بیا حرف منو قبول کن
انصافا The Crew بازی عالی ای میزنه اگه آخرش گند همیشگیش رو نزنه و افت فریم نداشته باشه .
پس اگر شما از بازی خوشتون نمیاد چرا میاین و گیر میدین به بازی؟؟؟ میخواین بگین فنی، حرفه ای و ..... هستید و از دیدگاه متعالی شما بازی بدرد نمیخوره؟؟؟(که در این صورت مشکلات شخصیتی شما رو میرسونه)
نه واقعا منطق پشت این مخالفت ها توی هر تاپیکی چیه؟؟؟(حیف کلمه منطق)
دوست نداری....نداشته باش....10 الی 12 تومنی هم که میخوای بدی بزار باهاش بستنی بخر.
و نظر خودتونو به دیگران تحمیل نکنید و بدتر از اون، از تحمیل کردن خودتون دفاع نکنین چون این کار فقط وقت دیگران رو میگیره و اعصابشون رو خورد میکنه.

کاری ندارم جوابت به اون دوسمون بود.ولی...
ی جوابی بده ک ثابت کنی اسایسن کرید ای وی گرافیک نداره ؟ یا گرافیکش معمولیه
من قول میدم تو ی حرکت درست ریپلیت کنم.

دوست عزیز میشه بگی گرافیکت چیه؟؟
در مورد بازی Watch dogs منم مثل شما امیدوارم همون گرافیک e32012 رو برای pc gamer ها تحویل بدن ولی به بعضی دلایل شاید امکانش نباشه یکی چون اختلافش با نسخه های کنسولی زیاد میشه و دیگه اینکه جا دادن اون همه جزییات(دقت کنید دارم میگم جزییات نه گرافیک)توی یه شهر بزرگ از پس شرکتی مثل Rockstar هم فکر نمیکنم بر بیاد چه برسه یه یوبی
اینو که قبول داری راکستار خداس ساخت اپن ورلده یا نکنه بازم میگید یوبی؟
در مورد AC IV هم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما نمیدونم چرا من اصلا احساس شما که بعد از کرایسیس بیشترین گرافیک رو داره رو ندارم
حداقل با عناوینی مثل فارکرای 3 و مترو لست لایت
AC IV

CRYSIS3

FARCRY3

METROLL

METRO LL

دوست عزیز میشه بگی گرافیکت چیه؟؟
در مورد بازی Watch dogs منم مثل شما امیدوارم همون گرافیک e32012 رو برای pc gamer ها تحویل بدن ولی به بعضی دلایل شاید امکانش نباشه یکی چون اختلافش با نسخه های کنسولی زیاد میشه و دیگه اینکه جا دادن اون همه جزییات(دقت کنید دارم میگم جزییات نه گرافیک)توی یه شهر بزرگ از پس شرکتی مثل Rockstar هم فکر نمیکنم بر بیاد چه برسه یه یوبی
اینو که قبول داری راکستار خداس ساخت اپن ورلده یا نکنه بازم میگید یوبی؟
در مورد AC IV هم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما نمیدونم چرا من اصلا احساس شما که بعد از کرایسیس بیشترین گرافیک رو داره رو ندارم
حداقل با عناوینی مثل فارکرای 3 و مترو لست لایت
AC IV

CRYSIS3

FARCRY3

METROLL

METRO LL
اولا لینکت خرابه دوما AC IV رو گذاشتی بین چندتا عنوان اول شخص که اصلا درست نیست!
اینم این که آدم با یک گرافیک حال کنه شخصیه! مثلا ممکنه یکی با گرافیک Borderlands 2 حال کنه ولی یکی نکنه! همونطور که من با گرافیک BF3 بیشتر از کرایسیس 3 حال کردم! ولی AC IV از نظر تکنیکی هم که بگیری میبینی چقدر پیشرفته هست! کنار چند تا عنوان سوم شخص دیگه قرارش بده میبینی جز بهترین گرافیکا هست!

این چندتا عکس هم همه چیو ثابت میکنه :) ولی گفتم همین گرافیک هم سلیقه ایه :)

اولا لینکت خرابه دوما AC IV رو گذاشتی بین چندتا عنوان اول شخص که اصلا درست نیست!
اینم این که آدم با یک گرافیک حال کنه شخصیه! مثلا ممکنه یکی با گرافیک Borderlands 2 حال کنه ولی یکی نکنه! همونطور که من با گرافیک BF3 بیشتر از کرایسیس 3 حال کردم! ولی AC IV از نظر تکنیکی هم که بگیری میبینی چقدر پیشرفته هست! کنار چند تا عنوان سوم شخص دیگه قرارش بده میبینی جز بهترین گرافیکا هست!

این چندتا عکس هم همه چیو ثابت میکنه :) ولی گفتم همین گرافیک هم سلیقه ایه :)

آحه مساله اینه که این عکسا که شما گذاشتی هیچکدوم ingame نیستن و آرت هستن شما دقت کن هیچکدوم Hud ندارن ولی اون عکس اول که من گذاشتم ingame هست
حالا جدای از مساله گرافیک چیزی که به شدت توی ac iv بد تو ذوق میزنه هوش مصنوعی بسیار ضعیف npc ها و enemy ها هستش به اضافه گیم پلی خسته کننده البته فکر میکنم watchdogs اینطور نخواهد بود چون موتور گرافیکی استفاده شده توی این بازی کاملا نسل بعدی و بروز هست

آحه مساله اینه که این عکسا که شما گذاشتی هیچکدوم ingame نیستن و آرت هستن شما دقت کن هیچکدوم Hud ندارن ولی اون عکس اول که من گذاشتم ingame هست
حالا جدای از مساله گرافیک چیزی که به شدت توی ac iv بد تو ذوق میزنه هوش مصنوعی بسیار ضعیف npc ها و enemy ها هستش به اضافه گیم پلی خسته کننده البته فکر میکنم watchdogs اینطور نخواهد بود چون موتور گرافیکی استفاده شده توی این بازی کاملا نسل بعدی و بروز هست
نه عزیز! قضیه HUD نیست! هیچ شرکتی نمیاد اسکرین شات با هات قرار بده! اینا رندر خود انجین بازی هست و کاملا In-game ـه و بازی هم همین گرافیکو داره! دیگه واچ داگز که نیست که هنوز نیومده باشه بخوایم از روی تریلر قضاوت کنیم! بازی عرضه شده همه هم این گرافیکو دیدن!
اون عکس اولی هم که گذاشتی گرافیکش بد نیست! بازی اپن ورد سوم شخصه! و بازی تو نمیتونی با این سبک که توی جنگل باشه پیدا کنی تا باهاش مقایسه کنی! از لحاظ تکنیکی عالیه گرافیکش!
بقیه پستتم نظر شخصیه و من قبول ندارم مخصوصا اون قسمت گیم پلی خسته کننده! چون خیلی از بچه ها بازی رو 100% کرده بودن و من یکی زندگی کردم با گیم پلیش!

نه عزیز! قضیه HUD نیست! هیچ شرکتی نمیاد اسکرین شات با هات قرار بده! اینا رندر خود انجین بازی هست و کاملا In-game ـه و بازی هم همین گرافیکو داره! دیگه واچ داگز که نیست که هنوز نیومده باشه بخوایم از روی تریلر قضاوت کنیم! بازی عرضه شده همه هم این گرافیکو دیدن!
اون عکس اولی هم که گذاشتی گرافیکش بد نیست! بازی اپن ورد سوم شخصه! و بازی تو نمیتونی با این سبک که توی جنگل باشه پیدا کنی تا باهاش مقایسه کنی! از لحاظ تکنیکی عالیه گرافیکش!
بقیه پستتم نظر شخصیه و من قبول ندارم مخصوصا اون قسمت گیم پلی خسته کننده! چون خیلی از بچه ها بازی رو 100% کرده بودن و من یکی زندگی کردم با گیم پلیش!

عکسای ac 4 که شما قرار دادی بول شاته یعنی aa و مخصوصا شیدر و تکسچر تا خر خره تقویت شده.

شما رو نمیدونم ولی کسی که بشینه این افتضاح رو 100% کنه یا فن بی چون و چراست یا عشق گیمه . یا وقت ازاد داره برای تلف کردن .
حیف 1 ساعت وقت .
اون تصاویر هم اولا 4k بوده و دوما render frame خود انجین هست که با اعمال تغییراتی شبیه box art شده نه گیم پلی ، و قبل از بازی هم در اختیار عموم قرار گرفت . نسخه قبلی که سرخ پوست بود و نوجوانی هاش رو نشون میداد داخل جنگل ، محیط مطلقا سنگین نبود اما فریم قابل توجهی نمیداد . همین مشکل فریم و افت فریم نشون میده موتور تقریبا همونه . با تغییرات جزیی .

امیدوارم زود تر بیاد اینم اطلاعاتی در مورد تاریخش
29134571491345656474.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or