کارنامه میشه موفقیت یک عنوان! اینکه بخوای خودت با چشم خودت ببینی و خوشت نیاد میشه نظر شخصی و اینکه تو خوشت نیاد دلیل نمیشه بازی بد باشه!
AC IV که شما ازش بد میگی از نظر بیشتر سایتا موفق بود و متاشم نشون دهنده این هست (88/100) همین AC IV تونست با وجود عناوینی مثل RYSE و Killzone و ... روی کنسولای نسل بعدی از نظر سایت GameSpot بشه بهترین بازی نسل بعدی (بهترین بازی XboxOne و PS4) و سایت IGN بشه بهترین بازی ( XboxOne ) و همینطور از نظر خیلی از سایتای دیگه! اینا موفقیت یک شرکت و عناونش رو میرسونه!
حالا اینکه شما خودت خوشت نیاد از بازی و سر همین یوبی رو بکوبونی مشکل خودته ضعف از یوبی سافت نیست چون هم سایتا و مجلاتو راضی کرده هم مردمو! مخصوصا امسال که گند ACIII رو جمع کرد خودش بیشتر طرفدارای AC رو برگردوند!
در گذشته بازی های عالیی میداده بیرون الان مهمه که الانم عناوینی داره که خیلیا باهاش زندگی کردن و بازی هاییم که واسه نسل جدید معرفی کرده همه رو هایپ کرده ( The Division - Watch Dogs - The Crew و ... ) چه بخوای قبول کنی چه قبول نکنی این شرکت هنوز موفقه! هرچیم بگی آبگوشتی از موفقیت این شرکت کم نمیکنه!
گفتم کارنامه برام مهم نیست
شما از ی چیزی خوشت میاد من نه
من هم به شما اصرار نمیکنم بیا حرف منو قبول کن
انصافا The Crew بازی عالی ای میزنه اگه آخرش گند همیشگیش رو نزنه و افت فریم نداشته باشه .
حرفات جواب سوالایه من نیست ...جوابب که باید میگرفتی و گرفتی بیخود کششش میدی...
کی گفته گیم پلی نبوده ؟ چطور اینکه دمورو داد بیرون به اسم watch dogs gam3play......اینقد سخته یک گرافیک در اون حدد رو هزم کنی کم کم دارم شک میکنم خیلی جالبه یک پی سی قوی هیچی نیست براش رندر و اون دمو..
باید بهت بگم ک اساسین محیط سنگینتری نسبت به بتل داره....گرافیکای من از تایتان در حالت sli قویترن و خیلی چیزارو دیدم ک از ووو استفاده کردم....خوب کاری ب اینا نداریم به من ثابت کن که اساسین گرافیک نداره اگر اینکارو کردی من دیگه ریپلی نمیکنم
میشه بپرسم کارت گرافیک شما چیه که از titan sli قدرتش بیشتره ؟؟؟
اینو روشن کن تا بریم سر اصل قضیه
در مورد بتل اگه مولتیش رو ندیدی بگم همش انفجار و تخریب و فیزیک وحشتناکیه که پدر پردازنده رو در میاره .
هر 4 هسته تا 98 درصد کار میکنن .
نه AC که از 4 تاهسته 2 تاش بیکاره اون دو تای دیگش هر کدوم نهایتا 35% .
چیزی که منو متقاعد نمی کنه اینه که ی بازی ، حالا از نظر شما TOP TEN ، خدای گرافیک و گیم پلی با این پیشرفت های روز افزون صنعت گیم و سخت افزار و ..........
چطور ی همچین چیزی رو نتونسته فیکس کنه ؟
علت افت فریم هم دقیقا عدم استفاده از قدرت پردازشی هر 4 هسته یا همون 2 تا هسته هستش .
این کم کاری نیست ؟ این چیه اسمش ؟ که تو تمام نسخه هاش به جز AC1 تا به الان بوده .
اینا FEEDBACK نمی گیرن از گیمرها ؟ از یوزرهای خودشون ؟
تا حال سر زدین به فروم ها ی خود UBISOFT ? اون همه تاپیک راجب پرفورمنس افتضاح رو ندیدید ؟
چشم ها و حواس 5 گانه تون این افت فریم ها رو لمس نکرده نمیکنه ؟
FRAPS خیلی وقته اختراع شده ی بار اجراش کن برو تو بازی تا متوجه بشی .
البته سیستم های معمولی نباید هم فریم معقولی بدن . منظور من سیستم های خوب و امروزیه .
خب این کمپانی که میاد DRM میزاره
به نظرات بقیه گوش نمیده ی ایراد رو فیکس نمیکنه تا 4 تا سری بعد همچنان از همون موتور منسوخ شدش استفاده میکنه
از نظر من نوعی هیچ ارزشی نداره .
بحث AC و UBISOFT هم همینجا از نظر من تمومه .
و در کل امیدوارم همگی از این عنوان نهایت لذت رو ببرید .