تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع
این لینکی که گذاشتین شیلتره
اگه میشه یه لینک مستقیم بزارید.

وقتی که ps3 اومد گرافیک و پردازنده اش همرده یک گرافیک وپردازنده high end در pc بود وشاید برتر.
تو e3 شاید با همین ذهنیت برخی بازیسازها قدرت کنسولهای نسل جدید رو حداقل در مجموع در حد یه پی سی high end ارزیابی می کردن
لذا تریلر اولیه رو بر اساس یه pc عالی ارائه کردن.
اما خوب بعدا معلوم شد که کنسولها در این نسل شاید برای فرار قطعی از مشکلات حرارتی چه در پردازنده و چه در گرافیک high end نیستند (با توجه به فشرده بودن ساختار کنسول مثل لبتاپ)
لذا تفاوتهایی واضح بین تریلر اولیه با تریلرهای بعدی مشاهده می شه.

مشکل اینجاست که ubi سافت با مخاطبش رو راست نیست نبوده و نخواهد بود ، اون تریلر اولیه داخل E3 2012 کاملا اسکریپت شده و pre render بود ، اما خیلیا عقیده دارن روی پی سی high end اجرا شده بوده .
بعد که گیم پلی ps4. اومد گندش در اومد .
امروز میگن کیفیت و خروجی نهایی روی pc با تریلر 2012 برابری میکنه ولی یکی نیست بگه اخه کدوم سیستمی ساخته شده که بازی در حد CG تحویل بده .
ملت رو گیرآوردی اقای یوبی سافت ؟
جامعه گیمر اونقدر دیگه فهم و درک داره که فرق بین CG با گیم پلی رو تشخیص بده والا داره بلا داره ، ما رو چی فرض کردی ؟

مشکل اینجاست که ubi سافت با مخاطبش رو راست نیست نبوده و نخواهد بود ، اون تریلر اولیه داخل E3 2012 کاملا اسکریپت شده و pre render بود ، اما خیلیا عقیده دارن روی پی سی high end اجرا شده بوده .
امروز میگن کیفیت و خروجی نهایی روی pc با تریلر 2012 برابری میکنه ولی یکی نیست بگه اخه کدوم سیستمی ساخته شده که بازی در حد CG تحویل بده .
جامعه گیمر اونقدر دیگه فهم و درک داره که فرق بین CG با گیم پلی رو تشخیص بده والا داره بلا داره ، ما رو چی فرض کردی ؟

مشکل شمایی که از دنیا بیخبری ...ننمیدونی با پی سی چه رندر هایی میکنن یه سر به nvidia gamework. 3dmark 11 بزن اگر وقت ...کردی...اون دمو برایه یک پی سی یه های اند هیچی نبود...پی سی فیلم رو رندر میکنه اون ک جایه خود داره...کافیه اینارو از نزدیک ببینی یا حداقل برو اطلاعات کافی د لازم رو جمع کن ...کاملا مشخصه از قدرت خیلی بالایه پی سی بیخبری....همین الان یه کارت گرافیک های اند بتنهایی جوری گیم رو اجرا میکنه ک ادم حیرت زده میشه بماند ک زورش بازم بیشتر از اینحرفاست...بمان کارت دوهسته ای و اس ال ای و کروس فایر....یکم اطلاعات رو ببیرید بالا پی سی رو ترول نکنید تو قدرت لااقل...

حرفایی میزند واقعا عجیب...قدرت خیلی بالایه پی سی یک حقیقته و باید پذیرفتش پی سی ده برابر از اون رندری میکنه ک شما بش میگی pre.rebder ...
در نهایت از یک پی سی باز بعیده این حرفا

آخرین ویرایش:
مشکل شمایی که از دنیا بیخبری ...ننمیدونی با پی سی چه رندر هایی میکنن یه سر به 3dmark 11 بزن اگر وقت ...کردی...اون دمو برایه یک پی سی یه های اند هیچی نبود...پی سی فیلم رو رندر میکنه اون ک جایه خود داره...کافیه اینارو از نزدیک ببینی یا حداقل برو اطلاعات کافی د لازم رو جمع کن ...کاملا مشخصه از قدرت خیلی بالایه پی سی بیخبری....همین الان یه کارت گرافیک های اند بتنهایی جوری گیم رو اجرا میکنه ک ادم حیرت زده میشه بماند ک زورش بازم بیشتر از اینحرفاست...بمان کارت دوهسته ای و اس ال ای و کروس فایر....یکم اطلاعات رو ببیرید بالا پی سی رو ترول نکنید تو قدرت لااقل...

حرفایی میزند واقعا عجیب...قدرت خیلی بالایه پی سی یک حقیقته و باید پذیرفتش پی سی ده برابر از اون رندری میکنه ک شما بش میگی pre.rebder ...
عزیز من ، من کارم رندره ، کارم گرافیکه ، با هسته های کودا دارم رندر میکنم صد برابر سریعتر از پردازنده .
کسی pc رو ترول نکرد .
منم گفتم اون دمو بود ، از پیش رندر شده بود ، بله با همون پی سی ساخته شده بود ، قدرت pc بر کسی پوشیده نیست ، اون دموی dx11 سایت future mark رو مثل هلو اجرا میکنم ، مشکلی نیست .
نهابت گرافیک گیم دیگه کرایسیسه .
هر 4 تا کرایسیس رو تا خرخره بالای 60 اجرا میکنه .
میخوای بدونی با pc چه رندرهایی میکنن ؟ پس یدونه از نمونه کارهام رو میزارم تا متوجه بشی .

من این صحبت روراست نبودن ubi سافت رو قبول ندارم فقط اشتباه ubi سافت این بود که اولین نمایش بازی رو از نسخه پی سی نشون داد.
نسخه PC هیچ سنخیتی با نسخه PS4 بازی نداره که با اومدن تریلر PS4 بخواد گند کار دربییاد!قبلا بهانه این بود که چرا همه نمایشها از نسخه کنسولیه که با اومدن تریلر اخر و نشون دادن کیفیت نسخه پی سی به نظرم اتمام حجت کردند.این تریلر اخر رویه یه سری فاکتورهای گرافیکی بازی در نسخه پی سی مانور میداد و بسیار هم عالی بود.یه کم هم سخته که از روی چند تا تریلر تفاوتهای ریز اولین و اخرین تریلر روی نسخه پی سی رو در بییاری.به نظر من از روی همین تریلرها هم تفاوت خاص و در اون حدی که شما میگی با هم نداشتند میمونه تفاوت در جزییات مثل تعداد وسایل نقلیه یا NPC ها و.... که چون ما با یه بازی OW طرفیم این موارد میتونه تو ساعات مختلف شب و روز و در جاهای مختلف متفاوت باشه پس در این مورد نمیشه نظری داد.فقط میمونه بحث بهینه کردن بازی برای سیستمهای مختلف
اون نمایش اولیه هم واقعا اونجوری هم که شما میگی نیست که سیستمی نتونه اجراش کنه !دیگه حتما خودت Tech Demo های مختلف یا نرم افزار های بنچمارکو دیدی، من قصدم مقایسه کردن بین یه بازی و این موارد نیست میخوام بگم که کیفیت نهایی کار یه چیزی نزدیک به همون تریلر اولیه از بازی هست و مشکلی هم تو اجراش نیست

آخرین ویرایش:
دوست خوبم ، حرفات قبول دارم تا قسمتیش رو.
ببین شما انیمیشن final fantasy; advent children رو دیدی ؟
خب حرف من اینه یکی بیاد بگه نخیر این CG نیست واقعیته فیلم واقعیه شما قبول میکنی ؟!!!!

عزیز من ، من کارم رندره ، کارم گرافیکه ، با هسته های کودا دارم رندر میکنم صد برابر سریعتر از پردازنده .
کسی pc رو ترول نکرد .
منم گفتم اون دمو بود ، از پیش رندر شده بود ، بله با همون پی سی ساخته شده بود ، قدرت pc بر کسی پوشیده نیست ، اون دموی dx11 سایت future mark رو مثل هلو اجرا میکنم ، مشکلی نیست .
نهابت گرافیک گیم دیگه کرایسیسه .
هر 4 تا کرایسیس رو تا خرخره بالای 60 اجرا میکنه .
میخوای بدونی با pc چه رندرهایی میکنن ؟ پس یدونه از نمونه کارهام رو میزارم تا متوجه بشی .

خوبه خودتم میدونی pc چیکار میکنه ...بقول خودت نهایت گیم کرایسیس وقتی این باشه بنظرت کار سختیه اجرایه wd مثله دمویه e3 ....قطعا جواب نه هستش..بس دلیلی نداره همه چیز رو رو سر یو.بی خراب کنید ...اون دمویی که e3 2012 نشون داد رندر کار یک pc ,و به راحتی ازش بر مییاد...از طرفی هم سازنده نمیخواد فاصله ی گرافیکی بین نسخه ی pc و کنسول بشدت زیاد شه و اگر حتی کمی از بازی رو دوانگرید کرده باید بهش حق داد ک احتما زیاد اینطور نیست ...نمونش همین ac iv که با اینهمه تکنیک و نهایت تنظیمات تنها یک کارت 780ti کافیه که هرکسی بازی رو ببینه بدون شک میگه ووو یکیش خودمم و برای رزولوشن بالاتر دو کرت جفت هم و بیشتر که ما فقط از دوتاش استفاده میکنیم که حتی یکیش هم کافیه برای این بازیا....
خودتم با برنامه های بنچمارکینگ کار کردی و دیدی تا چ حد میشه تسلیشن و دیگر تکنیک هارو به خوبی رندر کرد و صد البته یک cpu قوی شرطه...کار یوبی هم دور از انتظار نبوده و یک سیستم قوی به راحتی از بس اون دمو بر مییاد.

مشکل از یوبی سافت نیست الان! بحثم بحث قدرت PC واسه اجرای بازی نیست! اینجا بحث دشمنی شما با یوبی سافت بدون هیچ دلیلیه! قبول کن! چون من هر تاپیکی که میرم که بازیی از یوبی سافت معرفی شده و یا ... شما توی اون پست دادید و بیشترشم در مورد اینه که یوبی سافت شرکت بیخود و آبگوشتیه و بازیاشم چرته! دیگه همه از این با خبرن :دی
شما به یوبی سافت اعتماد ندارید به یوبی سافت دیگه مربوط نمیشه و دلیلیم نداره بگین تریلر اول Pre-Render بوده و روی PC اجرا نشده!

به چند دلیل این قضیه Pre-render بودن فسخه!
1: یوبی سافت مرض نداره CG درست کنه تحویل مردم بده! تریلر PS4 ـه بازی رو هم با همون گرافیک نمایش میداد بازم اون گیم پلی و گرافیکش همه رو جذب خودش میکرد حالا شاید یکم کمتر! ولی PC رو نمایش داد چون گرافیک قوی تره داره و بیشتر مردمو جذب میکنه!
2: اگه واقعا اعتقاد دارین تریلر اول CG هست و کلا روی PC نبوده باید اینم قبول داشته باشین که تریلر آخر هم که قدرت گرافیکی بازی رو نشون میده هم CG بوده و روی PC اجرا نشده چون هر دوتا تریلر تقریبا در یک سطح بودن :)

و همینطور شرکتی مثل یوبی سافت نمیاد آبروشو پای CG بودن یک تریلر ببره! مطمئنن ملت نفهم نیستن که فرق نسخه نهایی که قراره روی PC بازی کنن رو با تریلر اول یا همین تریلر آخر نفهمن! و اگه واقعا فرق اساسی باشه کلی از یوبی سافت شکایت میشه و این شرکت با سابقه توی چند روز آبروش میره!

حالا میگی تریلر اول CG بوده باید با عقل جور در بیاد که چرا یوبی تریلر CG داده؟ :| آخه چقدر آدم باید نسبت به یک شرکت بد بین باشه؟ :|

خوبه خودتم میدونی pc چیکار میکنه ...بقول خودت نهایت گیم کرایسیس وقتی این باشه بنظرت کار سختیه اجرایه wd مثله دمویه e3 ....قطعا جواب نه هستش..بس دلیلی نداره همه چیز رو رو سر یو.بی خراب کنید ...اون دمویی که e3 2012 نشون داد رندر کار یک pcبه راحتی ازش بر مییاد...از طرفی هم سازنده نمیخواد فاصله ی گرافیکی بین نسخه ی pc و کنسول بشدت زیاد شه و اگر حتی کمی از بازی رو دوانگرید کرده باید بهش حق داد ک احتما زیاد اینطور نیست ...نمونش همین ac iv که با اینهمه تکنیک و نهایت تنظیمات تنها یک کارت 780ti کافیه که هرکسی بازی رو ببینه بدون شک میگه ووو یکیش خودمم و برای رزولوشن بالاتر دو کرت جفت هم و بیشتر که ما فقط از دوتاش استفاده میکنیم که حتی یکیش هم کافیه برای این بازیا....
خودتم با برنامه های بنچمارکینگ کار کردی و دیدی تا چ حد میشه تسلیشن و دیگر تکنیک هارو به خوبی رندر کرد و صد البته یک cpu قوی شرطه...کار یوبی هم دور از انتظار نبوده و یک سیستم قوی به راحتی از بس اون دمو بر مییاد.

من مشکلی ندارم با این صحبت شما .
نظر من اینه که :
اون دمویه e3 گیم پلی نبود . SCRIPTED CG بود .
و هیچ کارت گرافیکی
خلق نشده که خروجی CG به شما تحویل بده .
اینو میخواستم بگم نه اینکه توان پردازشی PC کمه یا فلانه !
AC IV یا AC BLAKFLAG در حد ی بازی نبود چه گیم پلی چه گرافیک مورد دار به قول بعضیا تکنیکیش .

نظر من اینه که :
و هیچ کارت گرافیکی
AC IV یا AC BLAKFLAG در حد ی بازی نبود چه گیم پلی چه گرافیک مورد دار به قول بعضیا تکنیکیش .
انیکه AC IV رو بگی گرافیک و گیم پلی نداشت که خودش بحث جداییه که همش مربوط میشه به دشمنی شما با یوبی و من باهاش کاری ندارم ولی در مورد اینکه هیچ کارتی ساخته نشده خورجی CG بده کی گفته نشده؟ :دی
دموی آخر Unreal Engine 4 ـو که داشت محیطش و امکاناتشو نشون میداد آخرش یک تیکه از بازی ساخته شده به دست بازی سازای خود EPIC رو نشون میداد! و اون تیکه جوری طبیعی بود که واقعا نمیشد فرقشو بین CG و گیم متوجه شد! من تا الان بازیی ندیدم که حتی نزدیک CG هم تونه بشه و این اولین باری بود که همچین چیزی میبینم! باور هم نداری میتونی خودت ببینی!
PC قدرت اجرای هر چیزی که تصورشو بکنی داره :)

@ Annunaki

صرفا محض کنجکاوی می‌پرسم عزیز. اگر بازی‌های یوبی‌سافت از نظر شما ضعف تکنیکی دارند و Ubisoft شرکت کلاهبرداریه، چرا اخبار بازیهاش رو دنبال می‌کنید؟
سر بحث قبلی هم Watch Dogs رو به باد انتقاد گرفته بودید که چرا از لحاظ گرافیکی Downgrade شده در حالیکه تریلر رو اشتباه دیده بودید
این scripted بودن هوش مصنوعی، فقط یک فرضیه است. تو E3 2012 هم مطرح شد ولی یوبی‌سافت گفت که اینطور نبوده ( راست و دروغش با خودش )

فقط کاربرهایی که منتظر این عنوان‌اند رو با پست‌هاتون ناراحت می‌کنید.
ــــــــــــــــ
دریغ از یک نفر که بحث گیم‌پلی بازی یا داستانش رو پیش بکشه

آخرین ویرایش:
انیکه AC IV رو بگی گرافیک و گیم پلی نداشت که خودش بحث جداییه که همش مربوط میشه به دشمنی شما با یوبی و من باهاش کاری ندارم ولی در مورد اینکه هیچ کارتی ساخته نشده خورجی CG بده کی گفته نشده؟ :دی
دموی آخر Unreal Engine 4 ـو که داشت محیطش و امکاناتشو نشون میداد آخرش یک تیکه از بازی ساخته شده به دست بازی سازای خود EPIC رو نشون میداد! و اون تیکه جوری طبیعی بود که واقعا نمیشد فرقشو بین CG و گیم متوجه شد! من تا الان بازیی ندیدم که حتی نزدیک CG هم تونه بشه و این اولین باری بود که همچین چیزی میبینم! باور هم نداری میتونی خودت ببینی!
PC قدرت اجرای هر چیزی که تصورشو بکنی داره :)

اتفاقا دیدم .
روی این دموها که صرفا جنبه مارکتینگ داره نمیشه حساب باز کرد چون هنوز به مرحله تولید هم نزدیک نشدن .
UE4 بسیار قدرتمنده و شکی درش نیست ولی تا وقتی ی دموی قابل بازی از همونی که من و شما دیدیم بیرون نیاد نمیشه نظری داد !

حالا میگی تریلر اول CG بوده باید با عقل جور در بیاد که چرا یوبی تریلر CG داده؟ :| آخه چقدر آدم باید نسبت به یک شرکت بد بین باشه؟ :|

اتفاقا بدبین بودن خیلی بهتر از خوشبینی بی چون و چراست .
ی چیزی رو وقتی تو ذهنت زیادی بزرگش کردی بعد دیدی اونی نبود که ازش توقع داشتی خیلی بدتره تا اینکه از اول باور نکنی تا خوب و بدش بهت ثابت بشه
در این ی مورد اگه اونی شد که شما میگی ، پس خوش به حال شما من و بقیه دوستان
اما اگه نشد شما ضرر میکنی .

صرفا محض کنجکاوی می‌پرسم عزیز. اگر بازی‌های یوبی‌سافت از نظر شما ضعف تکنیکی دارند و Ubisoft شرکت کلاهبرداریه، چرا اخبار بازیهاش رو دنبال می‌کنید؟
سر بحث قبلی هم Watch Dogs رو به باد انتقاد گرفته بودید که چرا از لحاظ گرافیکی Downgrade شده در حالیکه تریلر رو اشتباه دیده بودید
این scripted بودن هوش مصنوعی، فقط یک فرضیه است. تو E3 2012 هم مطرح شد ولی یوبی‌سافت گفت که اینطور نبوده ( راست و دروغش با خودش )

فقط کاربرهایی که منتظر این عنوان‌اند رو با پست‌هاتون ناراحت می‌کنید.
ــــــــــــــــ
دریغ از یک نفر که بحث گیم‌پلی بازی یا داستانش رو پیش بکشه

کدوم انتقاد ؟ کدوم اشتباه ؟ کدوم تریلر ؟
راجع به دانگرید شدن بازی چیزی نگفتم و از نسخه PS4 هم تعریف کردم که اگر نسخه PC بازی هم ، نزدیک همین نسخه کنسول باشه واقعا عالیه !
کدوم تخریب ؟ بحث سر همون تریلر E3 2012 بوده و هست .
خود شما اشاره می کنی که راست و دروغش با خودش ! این یعنی چی ؟ عدم شفاف سازی نیست ؟
اصلا اسکریپت نیست هوش مصنوعیه اون حجم ا زNPC که طبق گفته LEAD ENGINEER بازی هر کدوم هوش مصنوعی خودشون رو دارن اگه واقعا اینطور باشه پردازنده ای که بتونه تمام این ها رو + حرکات و پردازش فیزیک و ....اونها رو به عهده بگیره چیزی فراتر از اونی خواهد بود که داخل سیستم پیشنهادیش اومده .
کاربرهایی که منتظرن ایشالا یک ماه دیگه بازی خواهند کرد . بد یا خوب .
حرف من اینه روی این کمپانی زیاد حساب باز کردید و این درست نیست .
خودتون میدونید بازی داستان یا محتوای خاصی رو دنبال نمی کنه محتوای کلی بازی Crim و جرم و جنایت و هک و صحنه های غیر اخلاقیه ...
اگر این رو open world فرض کنیم و در قیاس با gta قرار بدیم ، کلا open world داستان سرگرم کننده ای نداره .
اینو بکش پولو بگیر برو به نقطه x اونو ببین با اون حرف بزن و .... که هیچ پایانی هم براش نیست .
تنها نقطه قوت بازی هک کردن انواع و اقسام وسیله ها و دیوایس ها و ... هست که امیدوارم تکراری نشه .

آخرین ویرایش:
اتفاقا دیدم .
روی این دموها که صرفا جنبه مارکتینگ داره نمیشه حساب باز کرد چون هنوز به مرحله تولید هم نزدیک نشدن .
UE4 بسیار قدرتمنده و شکی درش نیست ولی تا وقتی ی دموی قابل بازی از همونی که من و شما دیدیم بیرون نیاد نمیشه نظری داد !

اتفاقا بدبین بودن خیلی بهتر از خوشبینی بی چون و چراست .
ی چیزی رو وقتی تو ذهنت زیادی بزرگش کردی بعد دیدی اونی نبود که ازش توقع داشتی خیلی بدتره تا اینکه از اول باور نکنی تا خوب و بدش بهت ثابت بشه
در این ی مورد اگه اونی شد که شما میگی ، پس خوش به حال شما من و بقیه دوستان
اما اگه نشد شما ضرر میکنی .

کدوم انتقاد ؟ کدوم اشتباه ؟ کدوم تریلر ؟
راجع به دانگرید شدن بازی چیزی نگفتم و از نسخه PS4 هم تعریف کردم که اگر نسخه PC بازی هم ، نزدیک همین نسخه کنسول باشه واقعا عالیه !
کدوم تخریب ؟ بحث سر همون تریلر E3 2012 بوده و هست .
خود شما اشاره می کنی که راست و دروغش با خودش ! این یعنی چی ؟ عدم شفاف سازی نیست ؟
اصلا اسکریپت نیست هوش مصنوعیه اون حجم ا زNPC که طبق گفته LEAD ENGINEER بازی هر کدوم هوش مصنوعی خودشون رو دارن اگه واقعا اینطور باشه پردازنده ای که بتونه تمام این ها رو + حرکات و پردازش فیزیک و ....اونها رو به عهده بگیره چیزی فراتر از اونی خواهد بود که داخل سیستم پیشنهادیش اومده .
کاربرهایی که منتظرن ایشالا یک ماه دیگه بازی خواهند کرد . بد یا خوب .
حرف من اینه روی این کمپانی زیاد حساب باز کردید و این درست نیست .
خودتون میدونید بازی داستان یا محتوای خاصی رو دنبال نمی کنه محتوای کلی بازی Crim و جرم و جنایت و هک و صحنه های غیر اخلاقیه ...
اگر این رو open world فرض کنیم و در قیاس با gta قرار بدیم ، کلا open world داستان سرگرم کننده ای نداره .
اینو بکش پولو بگیر برو به نقطه x اونو ببین با اون حرف بزن و .... که هیچ پایانی هم براش نیست .
تنها نقطه قوت بازی هک کردن انواع و اقسام وسیله ها و دیوایس ها و ... هست که امیدوارم تکراری نشه
.
حالا میگیم ما داریم یوبی سافتو خیلی گنده میکنیم ولی دقت کردی شما هم داری خیلی کوچیک جلوش میدی؟ همین یوبی سافت به کارنامه بازی سازیش یک نگاه بندازی میبینی تقریبا تمام بازیهایی که توی این چند سال اخیر داده موفق بوده غیر از یک سری عناوین چرت که از اول هم امیدی بهش نبود ( منظورم اون فایتینگه کینکته و ... ) ولی حالا به شرکتای پر سابقه ی دیگه ای که نگاه میکنی که بازیاش بشدت مورد انتظار بودن میبینی چقدر گند زدن! ( منظورم گند اخیر کونامی سر PES 2014 و Castlevania LoS2 و گند شرکت بزرگ Square Enix سر عنوان Thief بود و بازی های نسل بعدی از جمله RYSE و Killzoneو... ) ولی حالا یوبی سافتو نگاه کن! هیچ کس به AC IV امید نداشت! نه مخالفاش نه فنای سری ولی از آخر بازیی شد که بیشترا دوسش داشتن و متای بسیار بالایی هم گرفت!

قبول کن اینجا فقط شمایی که چشم بسته یوبی سافتو میکوبی و به کارنامه کاریش نگاه نمیکنی که چقدر درخشانه!

در مورد اون قسمت قرمز پستتم که دیگه واقعا حرفی ندارم چون هنوز بازی بیشتر از یک ماه تا عرضه داره و شما در مورد مراحل و روند بازی هم داری نظر میدی! درست مثل AC IV که گفتی یک ساعت بیشتر بازی نکردم اما در مورد همه چیش نظر میدادی :)

نظر من اینه که :
و هیچ کارت گرافیکی
شما میگی سی جی یوبی سافت اینو تایید نکرده حرفه رو از هوا نزن دوست خوب...
جالبتلین قسمت حرفت این بود ک گفتی اساسین ای وی گرافیک نداشت :دی باید بهت بگم اساسین بعد کرایسیس قویترین گرافیک رو داره در طراحیه میحط هیچ بازیه سند باکسی رو با لین جزییات نمیتونی پیدا کنی....احرفت واعا حرف یک کنسول باز ک تا بحال گرافیک این بازی رو رویه یه سیستم قوی ندیده شک میکنم واقعا...
در صمن ما از یک گرافیک حرف نزدیم بطور مثال 4 تا گرافقک با هم میتونن خیلی چیزارو خلق کنن که دور از انتظار اینو در حال حاضر با چیزایی ک وجود دارند میگم در اینده قطعا عجیبتر هم خوواهد بود....

در رابطه با اساسین زشته بهتره گرافیکش رو زیر سوال نبری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or