تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

مسلما به این دلیل که پایرت خور تو pc gamer ها بیشتره و اینکه اگه واقعا گرافیک نسخه pc از نسخه کنسولی بیشتر باشه کسی اونارو نمیخره

اتفاقن دلیلی که BF4 رو مثال زدم همین بود،با اینکه گرافیک نسخه PC برتر بود ولی فروش اصلیش روی کنسولها بوده،این موضوع در مورد بسیاری از بازیها اتفاق اوفتاده پس فکر نمی کنم دلیلش این باشه که نسخه کنسولی زیاد فروش نمیره!

اتفاقن دلیلی که BF4 رو مثال زدم همین بود،با اینکه گرافیک نسخه PC برتر بود ولی فروش اصلیش روی کنسولها بوده،این موضوع در مورد بسیاری از بازیها اتفاق اوفتاده پس فکر نمی کنم دلیلش این باشه که نسخه کنسولی زیاد فروش نمیره!
از یک جهت حرفت منطقیه آره! نمیدونم براچی نشون نمیدن!
اما بالاخره هر چی باشه چون لید پلتفورم هست و دستشون رو PC باز تره باید گرافیک روی PC بیشتر باشه! تریلر اول هم که مربوط به PC بود!
همین تریلر آخری هم خود یوبی سافت زده بود گرافیک نسخه PC بازی ولی از آخر گفتن معلوم شده نسخه PS4 بوده نه PC !!!

کلا بنظرم یک دلیلش این باشه که چون تریلرای نسخه PS4 خیلی افتای چشم گیری داشت توی بعضیاش و صدای همه رو در آورد هی دارن تریلر از PS4 میدن بیرون و هی بهترش میکنن تا کسایی که سر این تریلرا صداشون در اومده رو اروم کنن! وگرنه کسی که سر نسخه PC شکی نداره! خودشونم که گفتن نسخه PC از نظر گرافیکی برتر خواهد بود!

از یک جهت حرفت منطقیه آره! نمیدونم براچی نشون نمیدن!
اما بالاخره هر چی باشه چون لید پلتفورم هست و دستشون رو PC باز تره باید گرافیک روی PC بیشتر باشه! تریلر اول هم که مربوط به PC بود!
همین تریلر آخری هم خود یوبی سافت زده بود گرافیک نسخه PC بازی ولی از آخر گفتن معلوم شده نسخه PS4 بوده نه PC !!!

کلا بنظرم یک دلیلش این باشه که چون تریلرای نسخه PS4 خیلی افتای چشم گیری داشت توی بعضیاش و صدای همه رو در آورد هی دارن تریلر از PS4 میدن بیرون و هی بهترش میکنن تا کسایی که سر این تریلرا صداشون در اومده رو اروم کنن! وگرنه کسی که سر نسخه PC شکی نداره! خودشونم که گفتن نسخه PC از نظر گرافیکی برتر خواهد بود!
درسته گفتن نسخه PC از نظر گرافیکی برتره ولی تا چه حد؟ اصلا برتریش چیه؟ شاید اصلا منظورشون همون رزولوشن و فریم ریت و AA بیشتر باشه، چیزایی که تو همه بازیها هست

درسته گفتن نسخه PC از نظر گرافیکی برتره ولی تا چه حد؟ اصلا برتریش چیه؟ شاید اصلا منظورشون همون رزولوشن و فریم ریت و AA بیشتر باشه، چیزایی که تو همه بازیها هست
فریم ریت که جز برتری گرافیک محسوب نمیشه! اونایی که گفتی هست و ممکنه همینقدر باشه اما اگه واقعا گرافیک نسخه PC همونی باشه که توی تریلر اول نشون داده شد برتریاش نسبت به نسخه کنسولی فراتر از این چیزاس!

:|
یوبی سافت از همه پلتفرم ها حمایت میکنه ، چه زمان لانچ Vita یا Wii U که بازی انحصاری براش ساخت . در Division مانور زیادی رو Xbox one دادن
یا برای WD روی PC , PS4 . یوبی خودش بارها گفت که کیفیت نسخه PC بهتر هست و PS4 با Xbox one یکی هست . به شخصه برای نسخه PC حساب جدایی باز کردم و تا زمان
انتشار میخوام ببیتم که نسخه PC هم با وجود باز بودن کامل دچار DownGrade شده یا نه

فریم ریت که جز برتری گرافیک محسوب نمیشه! اونایی که گفتی هست و ممکنه همینقدر باشه اما اگه واقعا گرافیک نسخه PC همونی باشه که توی تریلر اول نشون داده شد برتریاش نسبت به نسخه کنسولی فراتر از این چیزاس!
اِ راست میگی، اصلا فریم ریت چه ربطی به گرافیک داشت که من گفتم :d

آره، اگه مثل تریلر اولی باشه که اختلاف خیلی زیاد میشه!

کلا بنظر میاد که یوبی سافت رابطه خیلی بهتری با شرکت سونی داره سال پیش هم تو e3 نمایش بازی aciv رو برای کنفرانس سونی گذاشت و محتوای اضافه هم برای نسخه ps3 داده امسالم که با wd بازم برای سونی بیشتر مایه گذاشته 4 تا ماموریت اضافه و 1 ساعت اضافه و بعدشم که لباس سفید رو هم برای ایدن گذاشته در کل خیلی این نسخه ps3 بنظرم بهتره دلم میخواست بازی رو روی ps4 بگیرم که فعلا امکانش نیست ...

کلا بنظر میاد که یوبی سافت رابطه خیلی بهتری با شرکت سونی داره سال پیش هم تو e3 نمایش بازی aciv رو برای کنفرانس سونی گذاشت و محتوای اضافه هم برای نسخه ps3 داده امسالم که با wd بازم برای سونی بیشتر مایه گذاشته 4 تا ماموریت اضافه و 1 ساعت اضافه و بعدشم که لباس سفید رو هم برای ایدن گذاشته در کل خیلی این نسخه ps3 بنظرم بهتره دلم میخواست بازی رو روی ps4 بگیرم که فعلا امکانش نیست ...
یوبی خیلی وقته که با سونی از این روابط عشقولانه داره!
از E3 2009 که حداقل من میبینم، هر سال AC حضور داشته، و هر سال(از همون AC II ) یک سری ماموریت اضافه برای بازی هاش رو کنسول های سونی بوده،فکر کنم حتی Farcry 3 هم یه سری مراحل Co Op انحصاری داشت! :d

این وسط فقط یه بازی انحصاری سونی کم داره تو لیست روابط عشقولانشون! :-"

البته این رو هم بگیم که همه ی کنفرانس های سونی، میشه بهشون لقب کنفرانس یوبی رو هم داد! :-" گرچه من بسیار حمایت میکنم! :x
( یا مثلا همین E3 گذشته ، the Division هم اولین نمایشش روی PS4 بود:-" )

یوبی خیلی وقته که با سونی از این روابط عشقولانه داره!
از E3 2009 که حداقل من میبینم، هر سال AC حضور داشته، و هر سال(از همون AC II ) یک سری ماموریت اضافه برای بازی هاش رو کنسول های سونی بوده،فکر کنم حتی Farcry 3 هم یه سری مراحل Co Op انحصاری داشت! :d

البته این رو هم بگیم که همه ی کنفرانس های سونی، میشه بهشون لقب کنفرانس یوبی رو هم داد! :-" گرچه من بسیار حمایت میکنم! :x
( یا مثلا همین E3 گذشته ، the Division هم اولین نمایشش روی PS4 بود:-" )

مثل اینکه یوبی خیانت کرده و با مایکرو هم رابطه برقرار کرده >:).

تو کنفرانس GC 13 محتوای انحصاری برای XBOX ONE تایید شد :-".

53144564723847920578.png

نه باو به این چیزا نیست!
یوبی کلا حزب باده :دی طرف همه هست :دی
با سونی که روابط خیلی خوبی داره شاید بگم بیشتر از بقیه چون هم محتوای انحصاری براش داده بود و هم چند وقت پیش اینقدر از PS4 تعریف کرده بود که میگی سخت افزار PC رو هم له کرده این کنسول :دی
باز از اونطرف میاد میگه نسخه ایکس باکس پویاتر از PS4 ـه و ...
نسخه PC هم که خیلی براش مهم چون روابط خیلی نزدیکی با انویدیا داره!

کلا طرف همه هست :دی جوری نیست که از یک چیز خیلی طرفداری کنه اما فکر کنم بیشتر از همه به همین سونی وصله تا جاهای دیگه :دی

نه باو به این چیزا نیست!
یوبی کلا حزب باده :دی طرف همه هست :دی
با سونی که روابط خیلی خوبی داره شاید بگم بیشتر از بقیه چون هم محتوای انحصاری براش داده بود و هم چند وقت پیش اینقدر از PS4 تعریف کرده بود که میگی سخت افزار PC رو هم له کرده این کنسول :دی
باز از اونطرف میاد میگه نسخه ایکس باکس پویاتر از PS4 ـه و ...
نسخه PC هم که خیلی براش مهم چون روابط خیلی نزدیکی با انویدیا داره!

کلا طرف همه هست :دی جوری نیست که از یک چیز خیلی طرفداری کنه اما فکر کنم بیشتر از همه به همین سونی وصله تا جاهای دیگه :دی
دقیقا یوبی فقط طرف باد و اینا بازی تبلیغاتی هست از اون میاد کلی محتکا انحصاری ps میده از اینور صد مدل ادیشن برا watch dogs معرفی میکنه ، از یک طرف محتوا انحصاری division واسه one میده
یوبی طرف پوله.:d

در گذشته یه Haze رو انحصاری زد رسمن به فنا رفت دیگه فکر نکنم از این غلطها بکنه!

در ضمن بگم نه یوبی عاشق سینه چاک کسی هست و نه دیگر ناشران و سازندگان Third Party هر کدوم عاشق پولن البته رابطه خیلی خوب و نزدیکی هم با سونی و ماکروسافت دارنا ولی چیزی که ما از اون به عنوان رابطه خوب ازش یاد می کنیم فقط و فقط دلیلش قرار دادهای تجاری هستو وسلام...

این Watch Dogs هم خدا می دونه چقدر از سونی گرفته که همش تصاویر و ویدیوهای مربوط به نسخه PS4 رو پخش می کنه دست ماها...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or