تریلر جدید Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
سلام!
این تریلر قبل از نمایش عمومی در TGS توسط سایت 1Up منتشر شده، امیدوارم واقعا ازش لذت ببرید :)
چیزهای خیلی زیادی از داستان بازی مشخص میشه و شخصیت‌های جدیدی نشون داده می‌شند که به نظر من یکیش Ozwell E. Spencer مرموزترین شخصیت سری بازی هست.
موزیک بازی فوق‌العاده کار شده و داستانش پیچیدگی‌های خاصی داره
Watch The Trailer

شاهکاری بود!
فقط می‌تونم بگم تکان دهنده...
از نظر گرافیکی هم یکی از بهترین‌ها هستش.
مثلا موشن بلاری که موقع پرت شدن درب دیده می‌شه الحق بی‌نظیره. کیفیت بافت‌ها و نورپردازی و سایه‌زنی هم بی‌نظیر هستن و در کنار بقیه افکت‌های خیره کننده و استفاده عالی از شیدرها, گرافیک رو خارق‌العاده کردن!
وسکر هم رفت تو لیست چشم قرمزها! ولی بد حالی داد کتک‌ زدن‌هاش.
قضیه وسکر رو می‌دونی امیر؟ چشم قرمز شدنشو می‌گم. چیزی به ذهنم نمیاد هرکاری می‌کنم!؟:cool:

آخرین ویرایش:
واه!
اصلا اندازه نداشت از زیبایی و گرافیک!!!
اون یارو خوش تیپه عجب فیگورایی داره!
فکر کنم اخراش سرش به سنگ بخوره!زنه زیرابش و میزنه!
خدا کنه زنه اونجا که داره می دوه!نمیره و مسخره تموم نشه!وگرنه من فوش و می کشم به همه سازنده ها!!!
مسخره بازی!اون مرتیکه باید کمکش کنه!!!
خدایی ته بازیه!من 3 دقیقه قلبم می لرزید!واقعا میگم!
هر لحظه بازی همین طوری هیجان داره صد در صد!!!
به امید اومدن بهترین بازی تاریخ!!!

این هم تریلر های جدید برای دانلود.
بچه ها نسخه PSP این تریلر ها رو گذاشتم تا همه بتونن دانلود کنند. میتونید بریزید توی PSP و اگر هم برنامه Mega codk pack را روی ویندوز داشته باشید، میتونید از اجراشون کنید و با کیفیت نسبتا خوب ببینید.
دانلود_ 3.2 مگابایت
دانلود_ 3 مگابایت
دانلود_ 9.7 مگابایت
دانلود_ 3 مگابایت

اگه کسی با کیفیت میخواد، بگه تا واسش بزارم.

این نسخه کامل‌تر همین تریلر هست و از اسکرین گرفته شده... فوق‌العاده ضد حال زننده از لحاظ داستانی برای کسانی که خیلی شخصیت‌ها رو دوست داشتند...
http://gamevideos.1up.com/video/id/21938

jilldeathoz8.jpg

آخرین ویرایش:
این هم تریلر های جدید برای دانلود.
بچه ها نسخه PSP این تریلر ها رو گذاشتم تا همه بتونن دانلود کنند. میتونید بریزید توی PSP و اگر هم برنامه Mega codk pack را روی ویندوز داشته باشید، میتونید از اجراشون کنید و با کیفیت نسبتا خوب ببینید.
دانلود_ 3.2 مگابایت
دانلود_ 3 مگابایت
دانلود_ 9.7 مگابایت
دانلود_ 3 مگابایت

اگه کسی با کیفیت میخواد، بگه تا واسش بزارم.

Ina Hamash YEkie ?
Ba Keyfiat BEzar Lotfan
GOOD LUCK

چیزی که تو این تریلر دیدم ! فیلم های بین بازی فوق العاده . گیم پلی نرم و جذاب . گرافیک منحصر به فرد و بی نظیر . هیجان و اکشن زیاد ! شخصیت پردازی عمیق و ... که بعدا میگم

تنها مشکل کوچکی که بازی داره احساس میکنم در دمو های بازی فیزیک یکم جای کار داره در بعضی جاها انگار
دو بعدی هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or