تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
خب من با همین دو قسمت مشکل دارم !
اینا جزو کارهای جمیز باند و سم فیشر و امثا اونهاست ، موندم این خلافکارها چه جوری میتونند این کارها رو انجام بده !؟
لطفا یک نفر من رو قانع کنه !
کلا gta همیشه پر از کارای دیوانه وار بود توی gta IV یکم از این حالت خارج شد
gta sa موفقیتش دقیقا به خاطر همین بود ماموریت هایی که با اون جت پک باید انجام می دادیم٬ به نظر می رسه v داره دوباره به شرایط sa بر میگرده که عالیه!

البته وسعت زیاد لزوما ربطی نداره به گرافیک ها:دی یعنی از این لحاظ میگم که مثلا فلان بازی 50kmـه نقشش، اون یکی 25km، به این معنی نیست که باید این 25kmـیه گرافیکش بالاتر باشه. چون اصلا کل مپ در جا لود نمیشه تو ram. هرچی که جلو میرید به صورت پیوسته همه چی خالی و لود میشه. به خاطر همین از یه حدی که وسعت بیشتر بشه دیگه گرافیک بهش ارتباطی پیدا نمیکنه...
و البته ow داریم تا ow ؟! تو خیلی از بازی های ow ابجکتها از فاصله 50 متری حتی 20 متری شروع به لود شدن میکنند که فضای ow بودنش به درد نمیخوره ! ولی بعضی از بازها تو فضایی که قرار داری تمام ابجکتها و جزئیات در آن واحد برات نمایان هستند .
مورد دیگه همین میزان ابجکتها تو محیط هست مهمه مثلا ما تو بازیه RDR ابجکت انچنانی یا تکسچرهای متنوع نداریم ولی تو بازیه سبک GTA پر از ساختمون و درخت و ماشین و ادم و سطل ظباله ! و چمن و ........... داری ! پس مشخصا چنین بازی رم خیلی بیشتری اشغال میکنه به همین خاطر چنین گرافیکی به سبک GTA یعنی یک کلمه شاهکار !

آخرین ویرایش:
پیشرفت به این بزرگی بین نسخه ی قبلی واقعا باور نکردنی. باورم نمیشه که راک یه چنین شاهکار و غولی داره میسازه.نسل فعل و آینده رو یه تکون حسابی میده.

تریلر خیلی خوبی بود ، فیزیک بازی هم بسیار عالی بود ولی اونقدرا هم که خیلی ها میگن Jaw-Dropping نبــود ، در کل مطابق انتظاراتم بود و میدونستم که با اون اسکرین شات ها تفاوت زیادی خواهد داشت .

خب من با همین دو قسمت مشکل دارم !
اینا جزو کارهای جمیز باند و سم فیشر و امثا اونهاست ، موندم این خلافکارها چه جوری میتونند این کارها رو انجام بده !؟
لطفا یک نفر من رو قانع کنه !
این که چیزی نیست حاجی! من تو نسخه های قبلی خودمو با ماشین از بالا آسمون خراش پرت میکردم پایین و سالم ازش بیرون میومدم!!:d ...
اینجوری خیلی خوبه که با یه تیر چند نشون میزنی!!!:d ... هم GTA بازی میکنی ، هم Splinter Cell ، هم James Bond .... :d

کلا این جنگولک بازیا و کارهای جیمز باند مآبانه(!) ، چتر نجات و جت سواری و جت پک و ... تو نسخه های قبلی GTA مخصوصا SA هم به وفور بود... ، فقط توی IV در راستای هر چه رئالتر شدن بازی خیلی کمتر شده بود ... یادمه یه مرحلش بود کپی فیلم ترمیناتور 2 بود! یه تریلری دنبالت بود باید با موتور از دستش در میرفتی! ، دقیقا توی همون سکانس فیلم!!!:d

طبق معمول همیشگی بازی های راک استار تو این بازی هم همه چیز عالی به نظر میرسه.
بعضی دوستانی هم که به گرافیک بازی گیر داده اند: به نظرم سری جی تی ای به خاطر گرافیکش معروف نبوده و اون چیزی که این بازی رو معروف میکنه خوش ساخت بودن و روون بودن بازیه. ولی با این حال به نظرم گرافیک واقعا عالی به نظر میرسه با اون همه وسعت شهر و شلوغی و جزئیات و ...... و........
اگر هم جی تی ای رو به خاطر گرافیک و این حرفا میخواید بازی کنید، همون بازی نکنیدش بهتره :d

طبق معمول همیشگی بازی های راک استار تو این بازی هم همه چیز عالی به نظر میرسه.
بعضی دوستانی هم که به گرافیک بازی گیر داده اند: به نظرم سری جی تی ای به خاطر گرافیکش معروف نبوده و اون چیزی که این بازی رو معروف میکنه خوش ساخت بودن و روون بودن بازیه. ولی با این حال به نظرم گرافیک واقعا عالی به نظر میرسه با اون همه وسعت شهر و شلوغی و جزئیات و ...... و........
اگر هم جی تی ای رو به خاطر گرافیک و این حرفا میخواید بازی کنید، همون بازی نکنیدش بهتره :d

کسی در مورد گرافیک این بازی بد گفت ؟!؟!؟!

عالم و آدم تو فروم و سایت های خارجی ریختن دارن از گرافیکش تعریف میکنن !!1

امیدوارم به دوستان بر نخوره اما من نمیدونم چی توی تریلر بود که اینقدر هایپ شدین؟ چیز خاصی نشون نداد به نظرم.
کاملا موافقم،

تریلر خوب بود اما نه اونقد که بچه‌ها دارن بزرگش می‌کنن. باید منتظر تریلر اصلی‌ باشیم، یا خود بازی. مطمئنم از اینی که دیدیم بهتر می‌شه.

تریلر اصلی فرعی نداره که :d اگه طبق روال همیشگی راک استار در نظر بگیریم تا قبل از انتشار بازی ۲ تا تریلر دیگه هم می بینیم آنالیز فریم به فریم توی gtaforums گذاشته شد!!! کف کردم واقعا

همه چی یه طرف ، انیمیشن صورت مخصوصا لب خونیشون خیلی ردیفه !!

هی دارم تریلر رو میبینم ، حرفهاش رو تکرار میکنم ببینم صورت و انیمیشن های لب و حرف زدن و کلا lip sync من اینقدر طبیعی هست یا نه ! :d

همه چی یه طرف ، انیمیشن صورت مخصوصا لب خونیشون خیلی ردیفه !!

هی دارم تریلر رو میبینم ، حرفهاش رو تکرار میکنم ببینم صورت و انیمیشن های لب و حرف زدن و کلا lip sync من اینقدر طبیعی هست یا نه ! :d
دقیقا!‌
یه مورد دیگه آب توی بازی من واقعا کف کردم بخصوص اون صحنه اول توی استخر ببین! بازتاب و حرکت نور خیلی طبیعیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or