تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
کدوم جوه سیاه؟ :s
GTA همیشه FUN بوده ، اون GTA IV به خاطره اینکه نسل عوض شد ، خواستن اولش جنبه هایه جدیه بازی رو نمایش بدن ، ولی خوده Dan و خوده بازی گفته بود که بازی Fun هست. (" البته نه در حده GTA: SA ، اونم به خاطره تغییره نسل " نقله قوله Dan Houser )

نه از اون لحاظ!:d
دیالوگا،کاراشون و .. از نسخه های قبلی خیلی خنده دار تر و باحال تر شده! شخصیتا یک حالت خودمونی و طنازی دارند که فرقش با نسخه های قبلی کاملاً احساس میشه!

فوق شاهکاره ... من که برای اومدنش لحظه شماری می کنم .
دوباره شروع می شه آزمایشات فیزیکی بنده روی این بازی :d امیدوارم این دفعه پرتاب از روی موتور بلند تر و مخرب تر باشه :d.

نه از اون لحاظ!:d
دیالوگا،کاراشون و .. از نسخه های قبلی خیلی خنده دار تر و باحال تر شده! شخصیتا یک حالت خودمونی و طنازی دارند که فرقش با نسخه های قبلی کاملاً احساس میشه!

خوب این به خاطر فضای متفاوت ۲ تا شهر هست
LA کلا به شهر شاد و تفریحی معروفه
ولی فضای NY جدی و به قول معروف کلاسیکه

یعنی فوق العاده بود در یک کلام :دی راکستار هرچی داشته رو کرده واقعا ترکوندن اینا :دی
از نظر شخصیت پردازی خیلی عالی نشون میدن سه شخصیت متفاوت ساختن ریسکش بالا بود ولی انگار خیلی عالی از آب در آوردن

یعنی فوق العاده بود در یک کلام :دی راکستار هرچی داشته رو کرده واقعا ترکوندن اینا :دی
از نظر شخصیت پردازی خیلی عالی نشون میدن سه شخصیت متفاوت ساختن ریسکش بالا بود ولی انگار خیلی عالی از آب در آوردن
شک کردن به راک استار از گناهان کبیره اس :d
به نظر من با داستان خیلی جالبی رو برو میشیم
راک استار می دونه دقیقا چیکار کنه
من از شدت هایپ دارم از جو خارج میشم الان از کنار مریخ نورد رد شدم

از جو تریلر واقعا خوشم اومد خیلی باحال و فان بود شخصیتای جالب محیطای قشنگ و رنگارنگ همه چی عالی بود به نظر میاد تنوع مراحلم خارق العاده باشه و از این نظر بین بازیای OW یه استاندارده جدیدی باشه
اما خوب گرافیک چیز جالبی نبود یعنی کیفیت بافتا و تکسچرای بازی حتی از RDR هم ضعیف تر بود اما نورپردازیش دقیقا در همون حد بود یعنی از نظر گرافیکی فقط به نظر میومد یکم از GTA IV رنگارنگ تر شده و کیفیت صورتا بهتره با انیمیشنا فیزیک بازیم خیلی خوب بود البته فیزیک خود IV هم بینظیر بود تو سایر موارد در حده همون GTA IV با کمی افزایش کیفیت اما خوب این اصلا به این معنی نیست که گرافیک بده چون وقتی وسعت محیطا و اینکه بدون لودینگ اجرا میشن رو در نظر بگیریم کاملا گرافیک قابل قبوله یکمی از GTA IV بهتر با وسعت وحشتناک
در کل باید اینو گفت GTA V = GOTY سال بعد

امیدوارم به دوستان بر نخوره اما من نمیدونم چی توی تریلر بود که اینقدر هایپ شدین؟ چیز خاصی نشون نداد به نظرم.
هیچی فقط اون وسعت بازی در کنار فیزیک فوق العاده اش و صحنه های سینمایی بسیار زیباش،من این رو دیدم بیشتر از Watch dogs هایپ شدم چون Watch dogs روی کامپیوتر قوی بسیار قوی اجرا شده،حداقل راکستار بازی که واقعا قرار تو این نسل و روی همین کنسول ها میاد رو نشون می ده نه مثل یوبی سافت که میاد یک بازی که خودشون هم گفتن برای نسل بعد هست رو فقط برای هایپ کردن بقیه نشون بده و هیچ اطلاعاتی دیگه هم در موردش نده

ناامید شدم چی بود آخه این!

پ.ن: از شانس ما حجمم رو به اتمامه و باید تا 2 نصفه شب صبر کنم :| همه دارن لذت میبرن و هایپ میکنن من دارم حرص میخورم :| :دی

به نظر من ميتونست جذابتر باشه. تريلر قبلي و تريلرهاي gta 4 جالبتر بودن.
اين يكي تو مدت كم دو دقيقه ميخواستن كلي كليپ توش بگنجونن از بازي كه اش شله قلم كار از اب در اومده.!

من منتظر گيم پلي ميمونم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or