تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
همش 1:50 ثانیه برای همچین بازی بزرگی ؟اونم چی با سه تا کرکتر ؟ ولموووون کنید باو !من با بقیه تریلر اصلا کار ندارم همین که اول تریلر طول تریلر رو دیدم شدید ضد حال خردم !

فرض کنیم بازی open world نیست گرافیکش خوبه ولی حالا توجه کنیم که open world هست گرافیکش عالیه و حالا بازم توجه کنیم که بزرگترین بازی open world از نظر مساحت هست پس گرافیک بی نظیره
((((این برای اونایی که براشون تحلیل بشه open world هر open world دی نیست)))):d

نه عزیزم بزرگترین بازی OW از نظره مساحت Just Cause 2 بود با 400 مایل مربع.
( البته قبلش TES : Arena هست با بینهایت مساحت که اون Random هست البته :دی )

فرض کنیم بازی open world نیست گرافیکش خوبه ولی حالا توجه کنیم که open world هست گرافیکش عالیه و حالا بازم توجه کنیم که بزرگترین بازی open world از نظر مساحت هست پس گرافیک بی نظیره
((((این برای اونایی که براشون تحلیل بشه open world هر open world دی نیست)))):d
گرافیکش واسه کنسول واقعا خوبه اما اگه فرض کنیم نسخه PC دسامبر 2013 بیاد واحتمالا Watch Dogs تا اون زمان عرضه شده ،دیگه نمیشه نسخه PC گرافیک بی نظیری داشته باشه

گرافیکش واسه کنسول واقعا خوبه اما اگه فرض کنیم نسخه PC دسامبر 2013 بیاد واحتمالا Watch Dogs تا اون زمان عرضه شده ،دیگه نمیشه نسخه PC گرافیک بی نظیری داشته باشه
watch dogs توی E3 روی PC با این مشخصات اجرا شده
CPU: intel Core I7 3960x
3 عدد کارت گرافیک GTX 680 به صورت SLI
و 32 گیگ رم
watch dogs حداقل برای کنسول های این نسل نمی تونه باشه مگر اینکه محیط محدود باشه و پیشنمایشی که دیدیم اسکریپت شده باشه

نمیشه مقایسه کرد یه ip تازه که هنوز خبری ازش نیست با یه ip قدیمی و فوق العاده محبوب
sleeping dogs یادتونه چقدر کل کل کردن که قرار بیاد پوزه gta رو بزنه و از این حرفها؟ به نظر من حتی نتونست به استانداردهای gta iv نزدیک بشه

dan houser توی مصاحبه گفت:
من همیشه اعتقاد دارم که بهترین بازی های هر نسل در اواخر نسل ساخته میشن٬ ما می خواییم GTAV تحولی که GTA SA در اواخر نسل قبل به بوجود آورد به وجود بیاره
در مورد محدودیت های سخت افزاری کنسول ها نگران هستن و از ما سوال می پرسن٬ gta iv اولین تجربه ما در ساخت بازی به صورت hd بود امروز نسبت به گذشته تجربه بیشتری داریم

سری gta هیچ وقت بازی گرافیک محور نبوده ما fan ها هم گرافیک اولین چیزی نیست که بهش فکر می کنیم سری gta همیشه گرافیک هنری بی نظیری داشته
۱۰۰٪‌قرار نیست بهترین گرافیک رو بین بازی ها داشته باشه اما شخصا فکر می کنم همین حد هم برای بازی در این سطح فوق العاده اس و راک استار داره شاهکار می کنه

تریلرو دیدم تو یک کلام فوق العاده بود.
گرافیک gta همیشه تو زمان خودش عالی بوده مخصوصا به خاطر وسعت محیط قابل دسترس و تعداد آبجکتهای بالا که تقریبا همشونم متعامل هستن یعنی چه باهاشون برخورد کنی چه به پرو پاچشون بپیچی یه عکس العملی نشون میدن.
این گرافیکیم که تو تریلر دیدم واسه gta مخصوصا رو کنسولای 7-8 ساله همه چی تموم بود.

حاجی من دیشب دان کردم تازه امروز دیدم. باید بگه واسه من دیگه از هایپ گذشته ردبول شدم!!!:d
این ترور عجب کله خریه زده رو دست نیکو و تام کروز! اگه تو واقعیت وجود داشت پر درامدترین بازیگر هالیوود میشد. وای پسر چه سکانسهای نفس گیری داشت همین جوری تریلر رو دیدم ادرنالینم چسبید به سقف وای به این که بازیش کنم!
چیزی که من احساس میکنم اینه که شخصیت پردازی ترور بهتر از کرکترای دیگس!:-/

ببینم نیمه پلتفرم چه کارت کرده اینقدر ازش دلخوری؟:-/ اینقدر دوست داری جلب توجه کنی ولی وقتی کسی محلت نمیذاره شدیدا عقده کردی؟:-/ تو کلا بوکمارکی برادر. ادامه بده. تو انحصاریات رو محکم بچسب که از دستت نرن. کاملا مشخصه کی معلوم الحاله
بی خیال رفیق شما که دیگه باید عادت کرده باشی به این حرفای پلتفرم فن ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or