تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
همه چی یه طرف ، انیمیشن صورت مخصوصا لب خونیشون خیلی ردیفه !!

هی دارم تریلر رو میبینم ، حرفهاش رو تکرار میکنم ببینم صورت و انیمیشن های لب و حرف زدن و کلا lip sync من اینقدر طبیعی هست یا نه ! :d
حاجی نکنه از همون تکنولوژی موشن کپچر فوق خفنی که تو L.A Noire استفاده کرده بودن تو V هم استفاده کردن ها؟!:-/

حاجی نکنه از همون تکنولوژی موشن کپچر فوق خفنی که تو L.A Noire استفاده کرده بودن تو V هم استفاده کردن ها؟!:-/

آره تو مصاحبه dan houser بهش اشاره کرده تازه از ورژن اپدیت شدش!
از یه تکنولوژی خاص هم برای طراحی و اجرای آسمون استفاده کردن٬ دیگه مثل قبل نیست
آسمون کاملا داینامیک و چند لایه اس

آره تو مصاحبه dan houser بهش اشاره کرده تازه از ورژن اپدیت شدش!
از یه تکنولوژی خاص هم برای طراحی و اجرای آسمون استفاده کردن٬ دیگه مثل قبل نیست
آسمون کاملا داینامیک و چند لایه اس
هیچی دیگه گل بود و ب چمن نیز اراسته شد!:d

از نظر گرافیکی اون مقایسه ها تابلو کرده که چقدر فاصله بین دو نسخه هست و واقعا هم تفاوت فاحشه و تازه این نسخه کنسولی هست و نسخه PC باز چند درجه بهتره مثل IV
از همه نظر تریلر جذابه ولی کاراکتراش اصلا به دل من نچسبید. اون یارو کچله که شبیه عقب افتاده هاست و این یارو سیاه پوسته هم یه بچس و اون یکی هم که بابا بزرگه :دی

از نظر گرافیکی اون مقایسه ها تابلو کرده که چقدر فاصله بین دو نسخه هست و واقعا هم تفاوت فاحشه و تازه این نسخه کنسولی هست و نسخه PC باز چند درجه بهتره مثل IV
از همه نظر تریلر جذابه ولی کاراکتراش اصلا به دل من نچسبید. اون یارو کچله که شبیه عقب افتاده هاست و این یارو سیاه پوسته هم یه بچس و اون یکی هم که بابا بزرگه :دی

الان بزرگترین نکته ی مثبته بازی رو زیره سوال بردید :دی

راک استارم در مورد شرح حال کارکتراشون دقیقا همینا رو گفته!:d

نیکو بلیک یه کاراکتر با اعتماد به نفس بود طوری راه میرفت انگار محله ماله اونه ولی اینا اصلا نمی خوره بهشون که شخصیت های اصلی بازی باشن چون بازیکننده اصلا دوست نداره توی نقش چنین شخصیت هایی بازی کنه
البته اینا از روی ظاهر تریلره باید بازی کرد تا فهمید دلیل اینکارو

نیکو بلیک یه کاراکتر با اعتماد به نفس بود طوری راه میرفت انگار محله ماله اونه ولی اینا اصلا نمی خوره بهشون که شخصیت های اصلی بازی باشن چون بازیکننده اصلا دوست نداره توی نقش چنین شخصیت هایی بازی کنه
یکی از بهترین نکات GTA در شخصیت پردازی اینکه کاراکتر ها رو اینقدر نزدیک به واقعیت میسازه که باعث بالا رفتن حس همذات پنداری مخاطب میشه،مثلا همین یارو ترور رو میتونستن یک شخصیت خیلی خفن و شکست ناپذیر و خشن درست کنن که خیلی هم باحال باشه ولی اون موقع دیگه باور پذیر نمی شد به همین خاطر به جاش یک آدم احمق و دیونه که فقط آشوب رو دوست داره ساختن که خیلی به واقعیت نزدیک تره،هر چند نیکو بلیک واقعا شخصیت پردازی فوق العاده خوبی داشت
حرفاتون کاملا متین ولی بهتر نیست اول یه تریلر از گیم پلی ببینیم تا بتونیم کامل و جامع در موردش قضاوت کنیم؟ در اصل عرضه بازی همه چی رو مشخص میکنه. چون نمیشه تنها یه تریلر رو مبنای قدرت یه بازی دونست. درسته که یه بازی با اولین تریلرهایی که منتشر میکنه، خودشو باید نشون بده ولی این مورد در قبال همه بازی ها یکسان نیست.
البته شاید چون من فن این بازی نیستم، نتونستم چیز خاصی توی تریلر ببینم و به نظرم چیز خاصی نشون نداد.
من نمیخوام بگم این بازی سال دیگه بهترین بازی میشه یا بهترین گرافیک رو میبره یا متاش بالای 95 میشه چون هر چیزی ممکنه حتی از طرف راکستار ولی تا الان همه چیز خوب و در حد یک GTA بود هر چند که من خودم عاشق اون جو SA و IV بودم و زیاد از شاد بودن بازی خوشم نیومده

آخرین ویرایش:
داش نیکو که یه دونه باشه! بشر کله خر بود ولی ته مرام بود! هیچ کس جرات نداشت طرفش بشه, بنظرم راک استار واسه شخصیت پردازیش سنگ تموم گذاشته بود(بعد اونم جان مارستون)

dan houser روی مصاحبه با ign در مورد این شخصیت ها حرفهای جالبی گفت
شخصیت اول یه مرد جا افتاده - یه خلاف کار با کلاس - کسی که برای هر قدم برنامه ریزی داره و نقشه می کشه
شخصیت دوم یه دیوانه روانی که هر کاری ازش ساخته
شخصیت سوم یه جوون تازه کار که سعی می کنه با هر دوز کلکی یه شبه راهه صد ساله رو طی کنه

به نظر من قرار گرفتن به جای هر کدوم از اینا می تونه خیلی جالب باشه
ما هنوز نمی دونیم قراره چجوری باهم مرتبط بشن ولی خوب به راک استار شکی ندارم می دونم کارشو بلده

اتفاقا عجیب و غریب با شخصیت هاش حال کردم !

ترور که اصلا خود کاره مومینن !! از چشماش تا موهاش کاملا داد میزنه چه نوع شخصیتی داره ! بد رفتم تو کفش خیلی داغونه خیلی !!! Trevor Phillip Enterprise =))

اون مرد جا افتاده هم خیلی حال کردم باهاش ! ( اسمشو نمیدنم ) قیافش خیلی شبیه مکس پینه ( مکس تو شماره 3 ) ، حرف زدن و دیالوگهاش تو تریلر هم خیلی خیلی بهش میومد ! اون پسرش هم که مایع سرافکندگی خانوادست کلا ! :d Let`s Bounce =))

فقط فعلا با سیاه پوسته زیاد جور نشدم حالا ببینیم تو بازی چی میشه

نیکو بلیک یه کاراکتر با اعتماد به نفس بود طوری راه میرفت انگار محله ماله اونه

اینقدر هم خفن نبود دیگه !! :d با اون شیکمش ! :d همچین میگی انگار کریتوس داشته تو خیابون راه مرفته ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or