ترسناكترين بازي از نظر شما؟(همراه با نظر سنجي)

ترناكترين بازي از نظر شما؟؟؟

• Doom

رای‌ها: 37 6.9%
  • Dead Space

رای‌ها: 129 24.0%
  • Fear

رای‌ها: 19 3.5%
  • Resident Evil

رای‌ها: 68 12.6%
  • Obscure

رای‌ها: 11 2.0%
  • Condemned

رای‌ها: 10 1.9%
  • Fatal Frame

رای‌ها: 40 7.4%
  • Undying

رای‌ها: 7 1.3%
  • Siren

رای‌ها: 20 3.7%
  • Silent Hill

رای‌ها: 150 27.9%
  • Alone In The Dark

رای‌ها: 8 1.5%
  • Manhunt

رای‌ها: 6 1.1%
  • The Sufering

رای‌ها: 3 0.6%
  • Rule Of Ruse

رای‌ها: 3 0.6%
  • Demons Souls

رای‌ها: 2 0.4%
  • Call Of Cthulhu

رای‌ها: 14 2.6%
  • Nosferatu

رای‌ها: 4 0.7%
  • Painkiller

رای‌ها: 1 0.2%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 5 0.9%
  • Jericho

رای‌ها: 1 0.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    538
شما فکر کنم بد متوجه شدید مگه میگم بده که حرکات رزمی بلده یا این صحبتا شما جوری میگید که انگاری من میگم اویل بده یا شخصیت هاش جالب نیست بلکه برعکس خیلی هم باهاله اما همین عامل که شخصیتتون پلیس اموزش دیده و این حرفاس باعث میشه شما خداگاه یا ناخداگاه در مقابل دشمنانتون احساس قدرت بکنید و کم نیارید از نظر ذهنی بیشتر میگم ولی وقتی شخصیتتون ادم عادی هست و چیزی بلد نیست قطعا ترسناکتره چون میدونید که اسیب پذیرتره و برای جلوگیری از این اسیب پذیری مجبورید گاهی حتی فرار کنید یا در پس زمینه ی ذهنیتون احساس ضعف کنید چون در هرحال ادم در طی بازی کم کم با شخصیت اصلی بازی هم پنداری میکنه و احساس نزدیکی میکنه
حالا شما بگید یکی شدن با یک پلیس اموزش دیده باعث میشه بیشتر بترسید یا یه ادم عادی

اها.درسته ولی من پلیس آموزش دیده رو بیشتر میپسندم تو بازیها.

بله خب منم بیشتر میپسندم چون میشه کلی کار باحال کرد و حرکات رزمی و از این حرفاb-)
ولی حرف من اینه که وقتی شخصیت عادی باشه بازی ترسناکتر میشه:-s
وگرنه کی دوست داشت جای کریس ردفیلد مثلا یکیو از گوشه خیابون بیارن بزارن:p
در ضمن تو سایلنت هیل دشمن خیلی کم پیدا میشه پس همون شخصیت فکر کنم براش کافیه ولی در اویل فقط و فقط به قول شما کوماندو های شاخ به دردش میخورن
البته بازم نظر شما محترمه:d

بله خب منم بیشتر میپسندم چون میشه کلی کار باحال کرد و حرکات رزمی و از این حرفاb-)
ولی حرف من اینه که وقتی شخصیت عادی باشه بازی ترسناکتر میشه:-s
وگرنه کی دوست داشت جای کریس ردفیلد مثلا یکیو از گوشه خیابون بیارن بزارن:p
در ضمن تو سایلنت هیل دشمن خیلی کم پیدا میشه پس همون شخصیت فکر کنم براش کافیه ولی در اویل فقط و فقط به قول شما کوماندو های شاخ به دردش میخورن
البته بازم نظر شما محترمه:d

تمام شخصیت های رزیدنت ایول آموزش دیده نیستن از جمله کلیر ردفیلد
در ضمن شما تو رزیدنت ایول 2 حتی باید به جای شری بریکین که یه دختر بچه بیشتر نبود بازی می کردین

تمام شخصیت های رزیدنت ایول آموزش دیده نیستن از جمله کلیر ردفیلد
در ضمن شما تو رزیدنت ایول 2 حتی باید به جای شری بریکین که یه دختر بچه بیشتر نبود بازی می کردین

من از اویل 4 به بالا بازی کردم یعنی اویل 4 و اویل 5 که خب برای اون استایل بازی طبیعیه مثلا هیچ وقت نمیان یه ادم عادی بفرستن برای نجات دختر رییس جمهور
تو اویل 4 هم یه جا باید با اون دختره اشلی بود فکر کنم بری وقتی از لیون جدا میوفته که خب به لطف امداد غیبی رد میشد دقیق یادم نیست فقط میدونم سخت نبود خیلی
من اولا اصلا از اویل خوشم نمیومد ولی وقتی نشتستم و بازی کردم مخصوصا 4 و 5 واقعا عاشقشون شدم

من از اویل 4 به بالا بازی کردم یعنی اویل 4 و اویل 5 که خب برای اون استایل بازی طبیعیه مثلا هیچ وقت نمیان یه ادم عادی بفرستن برای نجات دختر رییس جمهور
تو اویل 4 هم یه جا باید با اون دختره اشلی بود فکر کنم بری وقتی از لیون جدا میوفته که خب به لطف امداد غیبی رد میشد دقیق یادم نیست فقط میدونم سخت نبود خیلی
من اولا اصلا از اویل خوشم نمیومد ولی وقتی نشتستم و بازی کردم مخصوصا 4 و 5 واقعا عاشقشون شدم
خوب پس اصلا اون اويل هايي رو كه باعث شد اويل ، اويل بشه بازي نكردي
حتما شماره هاي دو و سه رو هم بازي كن

خوب پس اصلا اون اويل هايي رو كه باعث شد اويل ، اويل بشه بازي نكردي
حتما شماره هاي دو و سه رو هم بازي كن

متاسفانه خیر بازی نکردم

ولی دیگه حس اینکار نیست اخه وقتی گرافیک crysis و mass effect2 رو میبینی یا سبک بازی های خدای امروزی رو دیگه دل ادم نمیچسبه حتی خود اویل 4 برای مثال که واقعا انتظارات از کل دنیای بازی رو افزایش داد

متاسفانه خیر بازی نکردم

ولی دیگه حس اینکار نیست اخه وقتی گرافیک crysis و mass effect2 رو میبینی یا سبک بازی های خدای امروزی رو دیگه دل ادم نمیچسبه حتی خود اویل 4 برای مثال که واقعا انتظارات از کل دنیای بازی رو افزایش داد
من میخواستم به تاپیک بزنم که بچه های گیمر جدید بیان و بازی های قدیمی رو تست کنن
مثلا داینو کریسیس و یا اویل 1 تا سه و یا بازی هایی از این قبیل
ببینیم کدومشون میتونه توی این دوره زمانی هم بازیکنا رو جذب کنه
نظرتون چیه بچه ها چنین پروژه (تاپیکی) رو راه بندازیم؟:d

جالبه
من میگم شما امتحان کنید ولی اول یه برنامه براش طرح کنید مثلا از چه تاریخ تا چه تاریخی تولید شده باشه و یه سری بازی معروف و نه فقط در یک سبک
اینجوری فکر کنم مخاطب پسند بشه

خودمونیم گاهی وضعیت توی nosferatu خیلی وخیم میشد.
از این نظر بازی شباهت عجیبی به undying پیدا میکرد.
پیشنهاد میکنم دوستان برن nosferatu رو از نت دانلود کنن و حتما بازی کنن.واقعا شک آور ـه.

خوشحالم نظر سنجي قبل از dead space 2 زده شد
چون اگر ميومد تو ليست واقعا كار اشتباهي بود
اصلا ترسناك نيست

اولا كه من وقتي نوشتم silent hill منظورم كل نسخه هايي هست كه واسه اين بازي اومده نه اين كه فقط يك نسخه خاص!
پس وقتي نوشتم dead space طبيعيه كه نسخه دو بازي رو هم شامل ميشه!
اما در مورد DS2 :كلا اين بازي با استرس و دلهوره و شك ناگهاني و البته گره خورده!در نسخه يك به اين شكل پيش ميرفت حالا توي نسخه دو هم همون حال و هوا رو داره.خود من زماني كه بازيش ميكنم زياد دستم رو روي shift نميگيرم چون ميدونم هر لحظه ممكنه سر و كله موجودات نانازش پيدا بشه يه هو طرف رو غافلگير كنن!

به نظر من هم تاپیک خوبی میشه
من resident evil 1 تو 21 سالگی و dino crisis2 تو 22 سالگی با ps1 پسر خاله کوچیکم بازی کردم و بسیار لذت بردم ;) این بازی ها روح دارن آدمو درگیر خودشون میکنن البته باید گفت که برخی بازی های جدید هم این ویژگیو دارن مثل god of war,modern warfare2,farenhiet و چندین بازی دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or