ترسناكترين بازي از نظر شما؟(همراه با نظر سنجي)

ترناكترين بازي از نظر شما؟؟؟

• Doom

رای‌ها: 37 6.9%
  • Dead Space

رای‌ها: 129 24.0%
  • Fear

رای‌ها: 19 3.5%
  • Resident Evil

رای‌ها: 68 12.6%
  • Obscure

رای‌ها: 11 2.0%
  • Condemned

رای‌ها: 10 1.9%
  • Fatal Frame

رای‌ها: 40 7.4%
  • Undying

رای‌ها: 7 1.3%
  • Siren

رای‌ها: 20 3.7%
  • Silent Hill

رای‌ها: 150 27.9%
  • Alone In The Dark

رای‌ها: 8 1.5%
  • Manhunt

رای‌ها: 6 1.1%
  • The Sufering

رای‌ها: 3 0.6%
  • Rule Of Ruse

رای‌ها: 3 0.6%
  • Demons Souls

رای‌ها: 2 0.4%
  • Call Of Cthulhu

رای‌ها: 14 2.6%
  • Nosferatu

رای‌ها: 4 0.7%
  • Painkiller

رای‌ها: 1 0.2%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 5 0.9%
  • Jericho

رای‌ها: 1 0.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    538
احتمالا منظور شما بازی nosferatu نیست؟که همون اول بازی یه تپونچه داشتیم؟منم خودم دنبال این بازی هستم ولی نمیدونم همینه یا نه؟

هااااااااااااا ايول
به احتمال 90% خود خودشه
از عكساش كه اينطور معلومه
حالا ميگرديم دانلود ميكنيم ببينيم چي ميشه دمت گرم:d

والا ترناکترین:d بازی نمیدونم چیه ولی ترسناکترین به نظر من Dead Space اولین تجربه خیلی ترسناک بودن تو Silent Hill بود و بهترین بازیم که Jericho هستش :d
جالبه من شندیه بودم
jericho بازی به درد نخوریه گیم اسپات خیلی بهش نمره بد داده بود

بالاخره این dead space 2 رو گرفتم. واقعا تمیز ساخته دمش کرم. ولی تو این نظر سنجی به doom رای دادم.

والله doom فقط میپریدن جلوی ادم و از سقف و در و دیوار میرفتن بالا من تمومش کردم ولی بازیش هیچی نداشت جز بکش برو جلو بعد یه مدت عادت میشد و دیگه ترسش میریخت

یه بازی هم بود اسمش call of cthulhu هست به تازگی گرفتمش مال خیلی وقت پیشه ولی واقعا بازی خداییه سازندش همون bethesda هست سازنده ی elderscrolls
condemned 2رو هم الان که ps3 خریدم دارم بازی میکنم البته قبلا روی 360 بازی کرده بودمش
مثل نسخه ی اولشه که اوایلش بدجور ترسناکه ولی بعد عادی میشه اون ترس اولش هم به خاطر محیط منحصر به فردشه

جالبه من شندیه بودم
jericho بازی به درد نخوریه گیم اسپات خیلی بهش نمره بد داده بود

والله doom فقط میپریدن جلوی ادم و از سقف و در و دیوار میرفتن بالا من تمومش کردم ولی بازیش هیچی نداشت جز بکش برو جلو بعد یه مدت عادت میشد و دیگه ترسش میریخت

یه بازی هم بود اسمش call of cthulhu هست به تازگی گرفتمش مال خیلی وقت پیشه ولی واقعا بازی خداییه سازندش همون bethesda هست سازنده ی elderscrolls
condemned 2رو هم الان که ps3 خریدم دارم بازی میکنم البته قبلا روی 360 بازی کرده بودمش
مثل نسخه ی اولشه که اوایلش بدجور ترسناکه ولی بعد عادی میشه اون ترس اولش هم به خاطر محیط منحصر به فردشه

jericho فوقالعاده بودش دوست عزیز الکی به بازی نگو بد این بای شاهکار بود فقط بلایی که سر stalker 1 امد سر اینم امد برای همین امتیازات خوبی نگرفت.

به نظر من doom توي اين سبك يك زماني واسه خودش اقايي ميكرد.كاشكي ادامه اين بازي رو تاييد ميكردن:( بچه ها خبري از ساخت نسخه بعدي نيست؟

cold fear هم اي بدك نبود!!
:|

cold fear كه واقعا زپرتي بود:d
نميدونم چرا يك عده ميگن اين بازي ترسناك بود:|

در سبك دوم شخص اينها به نظرم از dead space موفق تر باشن !!
كوروش جان سبك جديد اومده يا منظورت همون سوم شخص خودمونه؟:d

cold fear كه واقعا زپرتي بود:d
نميدونم چرا يك عده ميگن اين بازي ترسناك بود:|

كوروش جان سبك جديد اومده يا منظورت همون سوم شخص خودمونه؟:d

=))
نه منظورم همون سوم شخص خودمون بود !!
دوم شخص برا شمنه ! :d

خودم كلي به دوم شخصم خنديدم :d

?Seriously guys? Left 4 Dead? Seriously

Fatal Frame و Silent hill توی کارشون که یک بازی با داستان غنی، گیم پلی خوب و ترسوندن بود؛ کاملاً موفق بودن.

من خودم به SH میدم اونم به خاطر 3 شماره اولش در زمان خودش.

جناب 1370 بازی DOOM 4 الان در دست ساخته. ولی هنوز ازش رونمایی نکردن منم خودم به شدت منتظرشم چون واقعا تو این سبک بی نظیره.
ولی این چند وقته silent hill home coming رو از یکی از دوستام گرفتم، بابا عجب چیز خوفیه خدایی این رایی که تو این سایت گرفته نوش جونش واقعا ترسناکه به نظرم تو سبک سوم شخص حتی از dead spase هم ترسناکتره. خیلیم سخته اصلا عمر و مهمات بهت نمیده تو بازی.
چیزی که خیلی به نظرم تو بازیش عالی بود افکت های بازیه، کلا به نظرم تو بازی های ترسناک بیشتر از گرافیک موسیقی و افکت های بازی باید عالی باشه که انصافا silent hill با این نسخه ای که من بازی کردم واقعا بی نظیر عمل کرده.

ولی این چند وقته silent hill home coming رو از یکی از دوستام گرفتم، بابا عجب چیز خوفیه خدایی

البته ميشه گفت تو اين نسخه sh ضعيفترين عملكرد رو داشته
پيشنهاد ميكنم 4 نسخه قبلي رو بازي كنيد كه به غير از نسخه اول همشون رو همين الان هم ميشه بازي كرد.چون مطمئنم با اون تعريفي كه شما از نسخه 5 كرديد اگه اون 4 تاي قبلي رو بازي كني درجا سكته ميزني:d

یا خدا مگه میشه؟
واقعا باید به سازندش تبریک گفت خیلی ماهرانه کارشون رو انجام دادن. البته کلا من ژانر ترسناک رو خیلی دوست دارم و تقریبا هرچی فیلم و بازی ترسناک میاد میگیرم ولی خوب در مورد sh از نظر من شاید ترسناکترین بازی نباشه ولی بدون اغراق یکی از زیباترین بازی های ترسناکه که داخلش به خوبی از تمام المان های وحشت استفاده شده. شاید به خاطر اینکه الان دیگه سنم اومده بالا از هیچ بازی ای قد quake
که تو نوجوانی بازی کردم نترسم ولی حقیقت رو نمیشه کتمان کرد واقعا بازی های این ژانر خیلی پیشرفت کرده.
راستی یه تریلری چند وقت پیشا تو game spot بود به نام flowers of fear که توش اگه اشتباه نکنم sh 1 و همین home coming هم جزو بهترین بازی های ترسناک
بودن.
بازی های دیگش هم: doom , doom 3 , dead space , resident evil 1&3 , condamned 1&2 , undying , jericho, fear, the thing, call of cthula
هم بودن که بیشترش تو این لیستم موجوده.

آخرین ویرایش:
راستی یه تریلری چند وقت پیشا تو game spot بود به نام flowers of fear که توش اگه اشتباه نکنم sh 1 و همین home coming هم جزو بهترین بازی های ترسناک
بودن.
بازی های دیگش هم: doom , doom 3 , dead space , resident evil 1&3 , condamned 1&2 , undying , jericho, fear, the thing, call of cthula
هم بودن که بیشترش تو این لیستم موجوده.

اينا كه مارك كردم واقعا بي نظيرن !!
به هركي بازي نكرده پيشنهادش رو ميدن كه از دست نده اينارو :x

راسش من بعضی از اینا رو بازی نکردم.
ولی تازگیا siren blood curse (فکر کنم درست نوشتم) 2مرحلش رو بازی کردم خیلی خوفناک بود.
ولی چون تو این لیست نبود به silenthill رای دادم.
درکل از فیلم ها و بازی های ترسناک ژاپنی بیشتر خوشم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or