Masood_Matin
کاربر سایت
منهم دقیقا مثل تو به سایلنت هیل رای دادم . ولی Fatal Frame هم فوق العاده بود. حیف که نمیشد به دو یا سه تا بازی رای داد. ولی من از پست بقیه بچه ها متوجه شدم بازی Fatal Frame اینجا زیاد هم مظلوم نیست. هرکی این بازی رو انجام داده تو این تاپیک یه یادی ازش کرده.با اینکه خودم به silent hill رای دادم ولی انصافا اعتراف میکنم Fatal Frameیه چیز دیگست. اینجا واقعا در حقش کم لطفی شده.
این بازی فوق العاده قشنگه . اتفاقا جو و اتمسفر بازی خیلی شبیه بازی Hunting Groundهست. بنظرم قشنگی این بازی بخاطر اینه که قهرمان بازی (یعنی جنیفر) مثل همه آدمهای عادیه، نه یه سوپر قهرمان آموزش دیده. در ضمن داستان فوق العاده قشنگ و باورپذیری داره. تو این بازی از هیولاهای عجیب و غریب و غیرواقعی اثری نیست و این ترس بازی رو واقعی تر میکنه.همه ي بازيها تو نظر سنجي راي اوردند غير از :dRule Of Ruse.يه بنده خدايي پيدا نميشه يه راي به اين بازي بده
من از چند تا از دوستام تعريف بازي رو شنيده بودم.ميگفتن بازي خيلي قشنگيه.فكر نمكيردم راي نياره!
اين هم يك شات از بازي كه خيلي قشنگه
من خودم به سایلنت هیل رای دادم. فکر کنم یکی از مهمترین فاکتورها برای اینکه این بازی از DEAD SPACE و امثال اون بازیا ترسناکتر بنظر بیاد اینه که قهرمان بازی های سایلنت هیل ، مثل من و شما آدمهای عادی و معمولی هستن ، نه یه سری کماندو و سوپرقهرمان با انواع سلاحهای پیشرفته. این باعث میشه که حس همزاد پنداری با قهرمان بازی بیشتر بشه در ضمن ضعف های آدمهای عادی رو هم دارن و این دلیلیه که باعث ایجاد ترس مضاعف میشه. ترس از اینکه آیا قهرمان عادی بازی میتونه بدون اسلحه های آنچنانی به انتهای داستان برسه یا نه ؟خیلی خوبه که رقابت بین سایلنت هیل و Dead Space هست.
ولی کاش دوستانی که به سایلنت هیل نظر میدن کاش علت انتخابشون رو تشریح کنن.
من شخصا بازیهایی رو که قهرمانشون آدمهای عادی هستن رو بیشتر بعنوان بازی ترسناک قبول دارم تا یه بازی که قهرمانش انواع سلاحهای پیشرفته داشته باشه ! (Fatal Frame و Rule of Rose , Haunting Ground , Silent Hill )
موفق باشید