تحلیلی دیگر از Activision :Pachterشرکت Take-Two را خریداری خواهد کرد!!

.Evanescence.

کاربر سایت
در طی صحبت‌هایی که Game Monetization با تحلیل‌گر نام آشنای صنعت گیم یعنی Micheal Pachter حرف‌های بسیار جالب و در عین حال عجیبی رد و بدل شد، عجیب ترین تحلیل ایشان خرید شدن شرکت Take Two توسط Activison بود!

pachter.jpg


ایشان ابتدا به بحث و تبادل نظر در مورد Wii U پرداخت.
"من فکر می‌کنم با توجه به این که اکثر شرکت ها و استودیوها از کنسول Wii U حمایت و شتیبانی می‌کنند اما در آخر شاهد تنها ماندن آن خواهیم بود. فکر نمی کنم همه بازی های سال بعد را در این کنسول شاهد باشیم و کنسول هایی که قرار است به عنوان نسل بعد عرضه شوند بهتر از Wii U خواهند بود. وجود عنوان Call of Duty بر روی این کنسول بسیار جالب بود، اما مشکل بازی کردن CoD بخش چند نفره آن است و اگر فقط چند نفر بخواهند این بخش را در Wii U بازی کنند اصلا جذاب نخواهد بود."
صحبت‌های ایشان در مورد نسل بعد:
"نسل بعد کنسول‌ها فضای داخالی زیادی خواهد داشت و همچنین دارای دیسک درایو خواهند بود. حدس من بر این است که PS4 و Xbox 720 دارای 2 ترابایت فضا هستند و این بدین معناست که هر چه خواستید دانلود کنید و هیچ وقت مجبور نیستید به خاطر حجم کم چیزی را از هارد خود پاک کنید."
Activision, Bungie
"استودیو Vivendi تا چند سال دیگر شرکت اکتیویژن را مشکل ساز کرد و در آخر باعث به هدر رفتن پول می شود. من فکر می‌کنم اولین کاری که اکتیویژن انجام دهد خرید Take-Two خواهد بود، زیرا این دو به خوبی با هم تناسب دارند. همچنین اکتیویژن باید Zynga را خریداری کند، فقط شک دارم که رییس آن Mark Pincus فروشنده باشد! Zynga عناوین بسیار خوبی دارد و همچنین درآمد بی‌شماری کسب می‌کنند و با کمی برنامه ریزی این درآمدها بیشتر هم خواهد شد، همچنین شرکت THQ قابل سرمایگذاری نیست. Activision و EA شرکت های پول ساز هستند، پس مشخص است که به سرمایگذاری علاقه بسیاری دارند. Take-Two همانند این دو آنچنان درآمد زا نیست اما عناوین بسیار خوبی دارد که باعث می‌شوند ارزش سرمایه گذاری را داشته باشند."
پیش گویی: "بازی بعدی Bungie فقط به صورت تک نفره منتشر و بخش مولتی پلیر آن به صورت پرداختی عرضه می‌شود. اکتیویژن این راه را امتحان خواهد کرد، زیرا آن‌ها حریص هستند."
همچنین در مورد عنوان Call of Duty بیان کرد: "اکتیویژن کار بسیار بدی با مجانی کردن مولتی پلیر Call of Duty انجام داد و می‌توان این حرکت را یک چشم انداز سود نامید. این یک اشتباه بود، زیرا باعث شد مردم از خرید بازیهای دیگر دور شوند و به سراغ این عنوان بیایند."

 
آخرین ویرایش:
من که فکر نمی کنم Take2 زیر بار حرف زور بره و خودشو زیر دست اکتیویژن کنه.
وگرنه Take2 مجبوره کل کارمندهاشو مامور ساخت Call of Duty بکنه. :دی
 
تحلیل جالب و فوق العاده تخیلی بود، ولی بیشتر شبیه یه تلنگری بود که هیولایی به نام Activision، که داره روز به روز بزرگتر میشه رو دست کم نگیرید :d
این استدیو بچه های خودشم میخوره تا بزرگتر شه (استدیوی سازنده GH تعطیل و موظف به توسعه سری COD شد 8-|)
در کل این تحلیل با وجود اینکه خیلی جسورانه است، همچین دور از ذهن هم نیست.
 
این آقا هیچوقت تحلیل نکرده بلکه از پشت پرده یه سری اخبار موثق داره و میاد یه گریزی میزنه بهش!
مثلا میدونست مایکرو تو E3 12 کنسول خودش رو معرفی نمیکنه,و اومد گفت که بر اساس تحلیل های من کنسول خودش رو معرفی نمیکنه!
---------------------------------------------------
حالا امیدوارم حرفش سر تا پا غلط باشه چون Rockstar و 2K هم زیر مجموعه های Take-Two هستن(اگه اشتباه نکنم) و ...
البته گفتم این یه چیز میدونه حرف میزنه!
 
همین مونده ACtivision بیاد Sony و مایکروسافت رو بخره و کنسولم خودش بزنه و کلا دنیای گیم بشه CoD :|

"نسل بعد کنسول‌ها فضای داخالی زیادی خواهد داشت و همچنین دارای دیسک درایو خواهند بود. حدس من بر این است که PS4 و Xbox 720 دارای 2 ترابایت فضا هستند و این بدین معناست که هر چه خواستید دانلود کنید و هیچ وقت مجبور نیستید به خاطر حجم کم چیزی را از هارد خود پاک کنید."

:d:d:d:d من همین الان 2 ترابایت هارد دارم ولی بازم حجم کم دارم چه برسه به نسل بعد که حجم بازیا بیشتره :d این کلا با چرت گفتن معروف شده :d
 
آخرین ویرایش:
واقعا باید به حال صنعت گیم زار زار گریه کرد ،اگه یه روزی همچین اتفاقی بیفته ! این اتفاق یعنی نابودی Rockstar و 2K Games ! یعنی نابودی تمامی IP های این دو استودیو که خیلیاشون از یه انحصاری AAA هم بهتر ظاهر میشن! یعنی فلج شدن نیمی از خلاقیت این صنعت !

واقعا برام عجیبه ، Activision که خیال نداره جز COD ،بازی دیگه ای بسازه(حداقل فعلا اینطوریه) ،این همه طمعش واسه چیه ؟! مطمئنا هیچ وقت Activision زیر بار هزینه های نجومی بازی های Rockstar نمیره ! چون ذاتا اهل پول درآوردنه نه پول خرج کردن! اصلا بعید نبود همین L.A.Nore رو تو مراحل اولیه ساختش، کنسل میکرد یا اصلا ساخت Max Payne 3 رو قبول نمیکرد و فعلا بی خیالش میشد!

خلاصه از نظر من بدترین اتفاق ممکن ، خریداری Take Two توسط Activision هست!
 
حالا یه COD دارن دلیل نمیشه بتونن همه کار کنن ....
Activison=:-&
اتفاقا دقیقا به همین دلیل میتونن همه کار بکنن:d

اکتیویژن این راه را امتحان خواهد کرد، زیرا آن‌ها حریص هستند.
از کل مزخرفاتی که گفته بود همین درست بود:d
 
EA می خواست Valve و Steam رو بخره نتونست اکتیویژن می خواد یک کمپانی مثل t2 که کلی زیر مجموعه داره بخره؟
هنوز بحث فروش سهام اکتیویژن بلیزارد هست .
 
حالا من کاری به این تحلیلگر که ظاهرا این چند ماهه کاری جز فکر کردن نکرده ندارم، ولی از اون جایی که یکی از اهداف کمپانی‌ها، هر چه ارزون تموم شدن کنسول هاست، لذا امکان نداره 2 ترابایت فضا روی کنسول وجود داشته باشه.
 
زیرا آن‌ها حریص هستند

اگه یه چیزو درست تحلیل کرده باشه اون همین تیکست

بقیه تحلیلش امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیفته که شاهد نابودی بسیاری از ip ها و انتشار سالی 4 تا COD خواهیم بود.

من فکر می‌کنم اولین کاری که اکتیویژن انجام دهد خرید Take-Two خواهد بود، زیرا این دو به خوبی با هم تناسب دارند.

بیخیال :|
 
اولین تحلیل نسل بعد از پچر که این بود . من کلا حالم از نسل بعد به هم میخوره اگر Activision بخواد شاخ باشه و هی بازی های بی کیفیتشو بکنه تو پاچه مردم . از اونطرف هم EA گند زده به همه بازی هاش و ... ! من فقط چشمم به چند تا بازی هست و بقیه رو باید ریخت دور .
 
حالا که ایشون یه چیز گفت بعضی ها چرا اینقدر موضع می گیرید؟اگه دلش بخواد میخره و کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره اونوقت هرسال شاهد عرضه gta خواهیم بود:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or