تاکئوچی:" در Resi 6 نقشی نخواهم داشت"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5.jpg

Jun Takeuchi، تهیه کننده RE5 و Lost Planet 2 در گفتگویی با Xbox World 360 اظهار داشت:

" ما برای ساخت RE5 یه شدت تحت فشار بودیم چون زیر سایه [ سنگین] میکامی و RE4 قرار داشتیم. با این حال چون این بازی ادامه‌ای برای یک فرانچایز عظیم بود، می‌خواستیم که راه جدید و نویی در پیش گرفته و آن را خوب از کار دربیاوریم".

" شخصا، فکر نمی‌کنم به هیچ وجه در پروژه Resident Evil 6 وارد شوم. فکر نمی‌کنم تا دو المپیک دیگر سپری شود، در سری RE نقشی بر عهده بگیرم".

این صحبت‌ها نوید یک RE جدید با جوّی تیره و تاریک می‌دهد. فیلم Resident Evil: Afterlife نیز مدتی‌ست که در حال ساخت بوده و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است.

Source

قبول دارم سبک و حال رزیدنت مثل قدیمیا نبود اما..
من یه سوال بپرسم از کسایی که میگن شماره های اول ترسناک تر بود:
1:شما چند سالتون بود که شماره های اول رو بازی کردید فقط عدد بگید تا بفهمید که 80% ترس شما به خاطر سن کمتون بوده
همون 1 رو الان ریمیک کنن هیچ ترسی توش نمیبینین چرا ؟چون سنتون بیشتر شده

ولی بازیی مثلِ Dead space تنِ هر مُسِنی رو ملرزوند..
بنظرم تو رزیدنت اویل5 تمام فاکتورهایی که باعثِ ترس در وجود آدم میشه رو حذف کردند..اصلا همین وجودِ یه همکار در بازی باعثِ رفعِ احساسِ تنهایی میشد..

ولی بازیی مثلِ Dead space تنِ هر مُسِنی رو ملرزوند..
بنظرم تو رزیدنت اویل5 تمام فاکتورهایی که باعثِ ترس در وجود آدم میشه رو حذف کردند..اصلا همین وجودِ یه همکار در بازی باعثِ رفعِ احساسِ تنهایی میشد..
خودمم گفتم که قبول دارم بازی اکشن با حریفای زامبی شده بود اما خب من اینو میخواستم بگم که اون قبلیا هم زیاد ترسناک نبودن فقط به دلیل اینکه اون موقع حریف خوبی نداشتن تونستن اسم در کنن

آخرین ویرایش:
چقدر بچه های سایت درمورد re با هم تفاوهم دارن:biggrin1:
پس حالا ما هم یه نظر بدیم:biggrin1:به نظر تا وقتی که بازی دست Capcom هست بازی به جایی نمیرسه.فقط تنها چیز خوبی که میتونیم از re6 انتظار داشته باشیم گرافیک است و بس.من که بشدت منتظر پروژه ترسناک میکامی هستم که شاید تحولی تو این سبک ایجاد کنه.

آخرین ویرایش:
مگه قبلا در حد ترس از مرگ بوده؟اگه اره که فکر کنم طبیعی باشه الان واسه شما ترسناکترم شده باشه
موفق باشی آیم نات یور فرند دنت فرگت ایت

با جنبه من نگفتم قبلا" در حد ترس ازمرگ بوده گفتی ترسناک نیست گفتم نباید حتما ترسش اون اندازه باشه که....

آخرین ویرایش:
چقدر بچه های سایت درمورد re با هم تفاوهم دارن:biggrin1:
پس حالا ما هم یه نظر بدیم:biggrin1:به نظر تا وقتی که بازی دست Capcom هست بازی به جایی نمیرسه.فقط تنها چیز خوبی که میتونیم از re6 انتظار داشته باشیم گرافیک است و بس.من که بشدت منتظر پروژه ترسناک میکامی هستم که شاید تحولی تو این سبک ایجاد کنه.

عزیز فراموش نکن خالق رزیدنت اویل CAPCOM بوده و هست. هیچ شرکتی به غیراز کپکام نمیتونست بازی ترسناکی به این زیبایی بسازه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or