تاکئوچی:" در Resi 6 نقشی نخواهم داشت"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5.jpg

Jun Takeuchi، تهیه کننده RE5 و Lost Planet 2 در گفتگویی با Xbox World 360 اظهار داشت:

" ما برای ساخت RE5 یه شدت تحت فشار بودیم چون زیر سایه [ سنگین] میکامی و RE4 قرار داشتیم. با این حال چون این بازی ادامه‌ای برای یک فرانچایز عظیم بود، می‌خواستیم که راه جدید و نویی در پیش گرفته و آن را خوب از کار دربیاوریم".

" شخصا، فکر نمی‌کنم به هیچ وجه در پروژه Resident Evil 6 وارد شوم. فکر نمی‌کنم تا دو المپیک دیگر سپری شود، در سری RE نقشی بر عهده بگیرم".

این صحبت‌ها نوید یک RE جدید با جوّی تیره و تاریک می‌دهد. فیلم Resident Evil: Afterlife نیز مدتی‌ست که در حال ساخت بوده و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است.

Source

سیاست های که واسه بازی اتخاذ میشه همش مربوط نمیشه به این آقا کاپکم هم هست ;)
ربط مستقیم و غیرقابل انکار داره به همین اقا. مثلا اگر اینافونه نبود شما چیزی میدیدی از RE4 که دچار شوک روحی میشدی. دقیق نمیدونم فک کنم بهش میگن Exclusive producer.

با این که RE 5 یکی از بهترین بازی های این نسل بود از خیلی موارد مثل گرافیک و صدا و .... ولی RE نبود.باز توی 4 کمی ترس بود اما توی این نه.هنوز DLC را نگرفتم(زیر سر یکی از بچه های این سایت هست:mad:)اما میگن توی این بازی خیلی بهتر شده.
بهترین خبری که این چند وقته شنیدم این بود.هنر آخر این آقا گند زدن به LP 2 بوده.رفتم نقد IGN را دیدم از نظر گرافیک امتیاز 9 گرفته(AW هم گرافیکش 9 شد ) و صدا راهم 8.5 داده اما چیزی که خرابش کرده گیم پلی بوده که 5 گرفته.هنوز بازی اش نکردم اما یاد RE5 و زامبی موتور سوار میافتم به جای خنده گریه ام می گیره.

دقیق نمیدونم فک کنم بهش میگن Exclusive producer.
Executive Producer که میشه یه چیزی تو مایه های مجری طرح و همونطور که گفتی نقش بسزایی داره.شاید بشه بهش گفت رییس تشخیص مصلحت بازی سازی:biggrin1:

هرکس دستش میرسه پیشانی ایشون رو ماچ کنه بخاطر این تصمیم عاقلانه.

:دی

یه ذره بیشتر زحمت میکشیدن دیگه RE5 میشد فاجعه ی قرن :دی
خوبه باز به برخی از چیزها وفادار بود :دی
حالا ملت نیان بگن ها که RE5 توش معما و ترس و ... نبود :دی چون زمان میکامی و RE4 هم خبری از اینها نبود :دی

:دی

حالا ملت نیان بگن ها که RE5 توش معما و ترس و ... نبود :دی چون زمان میکامی و RE4 هم خبری از اینها نبود :دی
ای بابا این حرفو نزن عزیز من.re4 یه تحول سنجیده و منطقی تو این سری بود که من خیلی دوستش دارم.

چون شما دوستش داری دلیل نمیشه تحول سنجیده و منطقی باشه اخوی.

به نظر من:دی اینطوریه! خب

آخرین ویرایش:
باید بگم که بهتره همون فاصله 2 تا المپیک رو بشینن خونه و در خویش سپری کنن !

RE ایشون که اصلا همه چی بود جز RE !!! این LP2 رو هم که .....

ايول!
كي ميشه يه رزيدنت اويل درست حسابي توي اين نسل مثل كلاسيك ها ببينيم!
مرسي بابت خبر.خيلي خوشحال شدم.

البته بودن یا نیودن ایشون تضمین کننده ی این خواسته ی شما نیست. اونی که یاعث شد RE از حالت کلاسیک بیاد بیرون همون پدر رزیدنت ایول بود :دی

خدا رووو شکر!! ایشالا که میره دیگه بر نگرده! واقعا re5 یه فاجعه بود.
موقع بازی کردنش از اول تا تهش فقط فحش میدادم به سازنده ها.:biggrin1:
ایشالا که یه بار دیگه چشمم به یه re خوب و تکون دهنده مثل شماره دوم و سوم روشن شه.......

واقعا RE5 فاجعه بود؟ از چه نظر؟
در ضمن اون RE ها دیگه تکرار نمیشن. چون ملت حوصله ی چنین کنترلی ندارند.

اورکا!اورکا!یافتم!یافتم!دلیل افت کپکام همین جناب بوده!آخه دقیقا تو دو تا شکست کپکام حاضر بوده!

RE5 شکست نبود. من واقعا نمیدونم هموطنان عزیزمون در الویت اول چی از RE میخوان؟

واقعا آدم RE5 رو بازی میکرد نا امید میشد که شماره اصلی هست ...!

برادر من مهمترین چیزی که یک بازی رو مطابق سری اصلی میکنه تمرکز اون روی داستان بازی هست. فکر نکنم کسی جرات کنه و به داستان RE5 ایراد بگیره :دی

نتیجه گیری اول: نبودن ترس و معما ها توی RE4 و زمان میکامی هم بود. در ضمن اینی که RE4 اومد 9.6 گرفت و RE5 هم 8.5 گرفته دلیلش نوآوری بود که شماره ی 4 داشت. خوب قرار نیست این نوآوری در هر شماره تکرار بشه. خلاصه اینکه اولین کسی که ترس رو از بازی به نوعی حذف کرد همین میکامی بود.

نتیجه گیری دوم: اکشن تر شدن بازی علی رغم اینکه به بازی آسیب رسوند ( تازه میگن باید هنگام حرکت کردن هم تیراندازی کنیم :دی) اما باعث شد عده ی بیشتری به این بازی روی بیارن. باز این اکشن شدن کار میکامی بود نه تاکوچی.

نتیجه گیری سوم: اکثر پست های این تاپیک برگرفته از پست های دیگران هست.

RE5 شکست نبود. من واقعا نمیدونم هموطنان عزیزمون در الویت اول چی از RE میخوان؟

خب معلومه طرفداران قدیمی همه از re حس ترس رو میخوان

نتیجه گیری اول: نبودن ترس و معما ها توی RE4 و زمان میکامی هم بود. در ضمن اینی که RE4 اومد 9.6 گرفت و RE5 هم 8.5 گرفته دلیلش نوآوری بود که شماره ی 4 داشت. خوب قرار نیست این نوآوری در هر شماره تکرار بشه. خلاصه اینکه اولین کسی که ترس رو از بازی به نوعی حذف کرد همین میکامی بود.

توی شماره 4 معما خیلی بیشتر از شماره 5 بود
همینطور ترس!

نتیجه گیری دوم: اکشن تر شدن بازی علی رغم اینکه به بازی آسیب رسوند ( تازه میگن باید هنگام حرکت کردن هم تیراندازی کنیم :دی) اما باعث شد عده ی بیشتری به این بازی روی بیارن. باز این اکشن شدن کار میکامی بود نه تاکوچی.

بله درسته
اما طرفداران قدیمی چی؟ برن بوق بزنن؟

قضیه شده همین مکس پین جدیدی که میخوان بسازن...

نتیجه گیری سوم: اکثر پست های این تاپیک برگرفته از پست های دیگران هست.

بله:biggrin1:

البته بودن یا نیودن ایشون تضمین کننده ی این خواسته ی شما نیست. اونی که یاعث شد RE از حالت کلاسیک بیاد بیرون همون پدر رزیدنت ایول بود :دی

واقعا RE5 فاجعه بود؟ از چه نظر؟
در ضمن اون RE ها دیگه تکرار نمیشن. چون ملت حوصله ی چنین کنترلی ندارند.

چون به هرچی شباهت داشت جز RE ! نه جو این سری رو داشت نه از المانهای مخصوص این سری به صورت درست و درمون استفاده کرده بود و نه ترس و بخصوص هیجان شماره های قبل رو داشت. به نظر من re5 یه بازی عالی بود ولی تو سری خودش یه فاجعه محسوب میشه چون همونطور که گفتم تقریبا هیچیش به re نرفته بود.
درضمن re4 هم اصلا با این قابل مقایسه نیست .

چون به هرچی شباهت داشت جز RE ! نه جو این سری رو داشت نه از المانهای مخصوص این سری به صورت درست و درمون استفاده کرده بود و نه ترس و بخصوص هیجان شماره های قبل رو داشت. به نظر من re5 یه بازی عالی بود ولی تو سری خودش یه فاجعه محسوب میشه چون همونطور که گفتم تقریبا هیچیش به re نرفته بود.
درضمن re4 هم اصلا با این قابل مقایسه نیست .

شما یک نمونه بیار که که RE4 بهتر از RE5 باشه. فقط نگین که RE4 انقلاب کرد و از این حرف ها چون شماره ی 5 درست همه ی اونهایی که در RE4 بود رو استفاده کرد. در ضمن نبودن معما و ترسناک نبودن از RE4 نشات میگیره. تاکوچی اومده راه میکامی رو ادامه داده. یقینا مثل اون نبوده اما دیگه بازی رو فاجعش نکرده. از طرفی باز اون المان های مخصوص RE موند تو سری کلاسیک. خود RE4 هم بویی از اونها نبرده بود.
در ضمن اینهایی که گفتین از ارزش بازی کم میکنه ولی بازی رو تبدیل به فاجعه نمیکنه!

این رو هم میگم تا دوستان در مورد بازی اشتباه فکر نکنن.

کلا RE به خاطر داستان تودار و ریشه دارش هست که مشهوره. ترسناک بودن و معما هاش در درجات بعدی قرار داند. تو فروم های خارجی همیشه سر وقایع اتفاق نیوفتاده پیش گویی میشه اما اینجا به معما و ترسناک نبودن بازی گیر میدن :دی مشکل اینجا هست که اکثر بچه ها اصل رو ول کردند و چسبیدن به فرعیات. :دی

خلاصه اینکه کسی که باعث شد RE از حالت کلاسیک خارج بشه خود میکامی بود. تاکوچی اومد از سبک RE4 پیروی کرد. پس اگه قراره اینجا کسی مقصر باشه خود میکامی هست نه تاکوچی که دوستان و البته خود من :دی ار نبودنش راضی هستیم. ناگفته نماند که RE باید تغییر میکرد.

بحث زیاده در این مورد اما دیگه جاش اینجا نیست.

RE5 اصلاً جذابیت نداشت ، ترس نداشت ، هیجان به اون صورت نداشت ، بازیباز را رو اصلاً به چالش نمیکشید و بازی باز را در منگنه قرار نمیداد طوری که عرق بازیکن دربیاد و بعد از خلاصی یه نفس راحت بکشه با یه لیوان آب خنک !!! در ضمن حس ژورنالیستی که در سری های قبل بود منتقل نمیشد و جو سهمناک متافیزیک گونه ی خود را از دست داده بود که اینا همش باید اصلاح بشه

re5 همه چیزش خوب بود به خصوص گرافیکش فقط تنها ایرادش این بود که اون حس ترسی که مخصوص سری اویل بود و همیشه در بازی کن ایجاد میکرد ایجاد نکرد در واقع در هیچ صحنه از بازی شما ترس رو احساس نمیکردید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or