تاکئوچی:" در Resi 6 نقشی نخواهم داشت"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5.jpg

Jun Takeuchi، تهیه کننده RE5 و Lost Planet 2 در گفتگویی با Xbox World 360 اظهار داشت:

" ما برای ساخت RE5 یه شدت تحت فشار بودیم چون زیر سایه [ سنگین] میکامی و RE4 قرار داشتیم. با این حال چون این بازی ادامه‌ای برای یک فرانچایز عظیم بود، می‌خواستیم که راه جدید و نویی در پیش گرفته و آن را خوب از کار دربیاوریم".

" شخصا، فکر نمی‌کنم به هیچ وجه در پروژه Resident Evil 6 وارد شوم. فکر نمی‌کنم تا دو المپیک دیگر سپری شود، در سری RE نقشی بر عهده بگیرم".

این صحبت‌ها نوید یک RE جدید با جوّی تیره و تاریک می‌دهد. فیلم Resident Evil: Afterlife نیز مدتی‌ست که در حال ساخت بوده و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است.

Source

نرود میخ اهنین....
عزیز دل برادر من قبل از اخطاریات شما این پست رو زدم ! در ثانی مثلا من اگر نظرم رو بگم دلیلی داره شما به خودتون بگیرید ؟ به قول محسن مد شده بیایم بگیم نرود .... تا بگیم که ما چقدر میفهمیم !!
رفت میخ مشکل داشت عوض کردم خارجی گرفتم:smile:
حالا شما بیا این حرفا رو بزن و یه بحث بی مورد راه بنداز که آیا اجازه دارم بگم RE5 یه RE اصیل نبود یا نه ! شاهکارین بخدا ...

آخرین ویرایش:
چه مد شده جدیدا :laughing:
هر کی میاد تو تاپیکی که بحت میشه اول میگه نرود میخ آهنین به ... :smile:
میخت مشکل داره :biggrin1:

عزیز دل برادر من قبل از اخطاریات شما این پست رو زدم ! در ثانی مثلا من اگر نظرم رو بگم دلیلی داره شما به خودتون بگیرید ؟ به قول محسن مد شده بیایم بگیم نرود .... تا بگیم که ما چقدر میفهمیم !!
رفت میخ مشکل داشت عوض کردم خارجی گرفتم:smile:

RE4 ترسش از بین رفته بود این آقا اومد توی پنج مثلا وحشت از دست رفته رو برگردونه که میتونم بگم هرچی قبلیا کاشته بود پنبه کرد نمیدونم چرا تیم سابق (نسخه 1 و 2) بر روی شماره های جدید کار نمی کنند ! شماره 6 رو به میکامی میدن بسازه یا به کسه دیگری؟
من توی بازی RE5 تا اونجایی رسیدم که وسکر توی یه کارخونه ساخت تسلیحات نظامی فکر کنم موشک باهاش مبارزه میکنم که اونجا ویندوز عوض کردم نشد بازی بعد از اون ادامه بدم یعنی وسکر رو نشکتم بازی تا اونجا رسیدم ویندوزم مشکل داشت مجبور شدم عوض کنم آیا بعد از اون بازی تموم میشه یا ادامه داره؟ ممنون میشم یه توضیحی بدید (نسخه PC هم دارم)

RE4 ترسش از بین رفته بود این آقا اومد توی پنج مثلا وحشت از دست رفته رو برگردونه که میتونم بگم هرچی قبلیا کاشته بود پنبه کرد نمیدونم چرا تیم سابق (نسخه 1 و 2) بر روی شماره های جدید کار نمی کنند ! شماره 6 رو به میکامی میدن بسازه یا به کسه دیگری؟
من توی بازی RE5 تا اونجایی رسیدم که وسکر توی یه کارخونه ساخت تسلیحات نظامی فکر کنم موشک باهاش مبارزه میکنم که اونجا ویندوز عوض کردم نشد بازی بعد از اون ادامه بدم یعنی وسکر رو نشکتم بازی تا اونجا رسیدم ویندوزم مشکل داشت مجبور شدم عوض کنم آیا بعد از اون بازی تموم میشه یا ادامه داره؟ ممنون میشم یه توضیحی بدید (نسخه PC هم دارم)

البته این تحلیل منه : من فکر میکنم یا وسکر کلون بوده خودش نبوده :laughing::laughing: یا دور از شوخی : وقتی که یه RPG ول میکنن بسمت وسکر دومیش یجوری تا نزدیکش بود معلوم نیست وسکر چی شد کجا رفت :biggrin1: من که میگم دوباره این بشر نمونده باید عین فیلم سوم EVIL بره لیزر تیکه تیکه بشه بیفته جلومون . توجه کردید تو همه بازیهایی که ژاپن < کره و این جور کشورها میسازن حتما باید جنازه نشون بدن که طرف مرده باشه :biggrin1::laughing::laughing: مگه قضیه جیل نبود :biggrin1:

آقا هر کی میخواد ترس واقعی رو تجربه کنه بره رزیدنت اویل ریمیک واسه گیم کیوب رو بازی کنه حالشو ببره خداییش غول های رزیدنت اویل 5 مسخره بودن دیگه مخصوصا EXCELLA اگه رزیدنت اویل 6رو هم تاکئوچی میخواست بسازه شاید با یه هواپیمای جنگنده باید به جنگ با غول بازی میرفتیم ضمنا " من از رزیدنت اویل 5 بدم نیومد فقط نسبت به سری های قبل قابل مقایسه نبود هر کی از رزیدنت اویل 5 خوشش نیومد بهتره فیلم Resident Evil :After Life رو هم بیخیال شه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آقا هر کی میخواد ترس واقعی رو تجربه کنه بره رزیدنت اویل ریمیک واسه گیم کیوب رو بازی کنه حالشو ببره خداییش غول های رزیدنت اویل 5 مسخره بودن دیگه مخصوصا EXCELLA اگه رزیدنت اویل 6رو هم تاکئوچی میخواست بسازه شاید با یه هواپیمای جنگنده باید به جنگ با غول بازی میرفتیم ضمنا " من از رزیدنت اویل 5 بدم نیومد فقط نسبت به سری های قبل قابل مقایسه نبود هر کی از رزیدنت اویل 5 خوشش نیومد بهتره فیلم Resident Evil :After Life رو هم بیخیال شه:biggrin1:

آقا قضیه فیلم با بازیش اصلا یکی نکن بخواهیم فیلم After Life که چند ماه دیگه میاد نبینیم باید شماره 1 و 2 هم نمیدیدم فقط توی شماره سوم کمی شباهت به بازی تا حدودی میشد پیدا کرد مخصوصا شماره اول که بیشتر من رو یاد فیلم های جت لی جکی جان مینداخت آخه کدوم سری از بازی های RE به جز شماره 5 توش حرکات رزمی داشت شماره چهارم هم خیلی کم بود اما شماره 5 واقعا شده بود مورتال کمبات حرکات بعضی وقتا کریس combo میزد :laughing: واقعا چه فکری کرده بود تاکوچی با خودش که این ها اضافه کرده بود توی بازی ... :mad:
آقا من یکی حاضرم بازی به حالت دوربین دو بعدی با گراقیک شماره پنجم برگرده اما محیط بازی همون ها باشه شماره یک تا سه همه به هم دیگه گره خورده بود ولی شماره چهار به بعد به نوعی سمبل RE رو از بین برد اونهم چیزی نبود جز ترس در بازی که فکر کنم هیچ بازیی من رو به اندازه شماره سوم این بازی زمانی که Nemisis میومد من رو نترسونده اصلا دورانی بود یکبار دسته Playstion رو زمانی که برای دفعه اول دیدمش یک متر پرتاب کردم چون واقعا جا خورده بودم این شور و حال کجا شماره چهار و پنجم کجا !

البته این تحلیل منه : من فکر میکنم یا وسکر کلون بوده خودش نبوده :laughing::laughing: یا دور از شوخی : وقتی که یه RPG ول میکنن بسمت وسکر دومیش یجوری تا نزدیکش بود معلوم نیست وسکر چی شد کجا رفت :biggrin1: من که میگم دوباره این بشر نمونده باید عین فیلم سوم EVIL بره لیزر تیکه تیکه بشه بیفته جلومون . توجه کردید تو همه بازیهایی که ژاپن < کره و این جور کشورها میسازن حتما باید جنازه نشون بدن که طرف مرده باشه :biggrin1::laughing::laughing: مگه قضیه جیل نبود :biggrin1:

نترس وسکر سمبل شده توی این سری به همین راحتی از بین نمیره من که فکر میکنم آخرش سرش به سنگ میخوره بر میگرده :laughing:

اخه این دیگه چه حرقیه میزنی.اون بدبخت وسط مواد مذاب با حرارت خدا درجه بود و همینجوری داشت توش فرو میرفت.اصلا نیازی به ارپیجی هم نبود . حالا سازنده ها برای اینکه محکم کاری کنن یه ار پی جی هم براش اضافه کردن.دیگه خوب حتی اگه مستقیمم بهش نخورده باشه دیگه خورده حداکثر ده سانت اونورتر که بازم موج انفجارش برا ترکوندن وسکرکافی بود.

آقا قضیه فیلم با بازیش اصلا یکی نکن بخواهیم فیلم After Life که چند ماه دیگه میاد نبینیم باید شماره 1 و 2 هم نمیدیدم :laughing:

فیلم after life شبیه رزیدنت اویل 5 هست. ترایلرشو مگه ندیدی شما ؟ همون نوع ادما که از تو دهنشون یه چیزی در میاد هم اون یارو که سر مردرو اول بازی رزیدنت اویل قطع کرد در فیلم هستند. ولی من چون فن رزیدنت اویل بودم و هستم هر رزیدنت اویلی بسازن بدم نمیاد هیچ وقت هر سه سری فیلماشم دیدم واسه دیدن این یکی هم لحظه شماری می کنم.

اخه این دیگه چه حرقیه میزنی.اون بدبخت وسط مواد مذاب با حرارت خدا درجه بود و همینجوری داشت توش فرو میرفت.اصلا نیازی به ارپیجی هم نبود . حالا سازنده ها برای اینکه محکم کاری کنن یه ار پی جی هم براش اضافه کردن.دیگه خوب حتی اگه مستقیمم بهش نخورده باشه دیگه خورده حداکثر ده سانت اونورتر که بازم موج انفجارش برا ترکوندن وسکرکافی بود.

بابا دیگه انقدر کم عقل نیستم نفهمم :biggrin1: فقط کافیه تو به بازیهایی که امثال ژاپنیها در آن بودند نگاه کنی ببین هر بازی که جنازه یا اثری از جنازه شخصیتی نشون نداده باشه امکان مردنش کمه :biggrin1: والا من هرچی فیلم و بازی دست ژاپنیها دیدم اینطور بود خوای تا صبح برات بازی نام میبرم :biggrin1:

قبول دارم سبک و حال رزیدنت مثل قدیمیا نبود اما..
من یه سوال بپرسم از کسایی که میگن شماره های اول ترسناک تر بود:
1:شما چند سالتون بود که شماره های اول رو بازی کردید فقط عدد بگید تا بفهمید که 80% ترس شما به خاطر سن کمتون بوده
همون 1 رو الان ریمیک کنن هیچ ترسی توش نمیبینین چرا ؟چون سنتون بیشتر شده

1:شما چند سالتون بود که شماره های اول رو بازی کردید فقط عدد بگید تا بفهمید که 80% ترس شما به خاطر سن کمتون بوده
بله...شاید ترس اون موقع درصد بیشتریش به خاطر سن بوده...
ولی لالن که جو وحشت و ترس دو بازیرو با هم میتونیم مقایسه کنیم...
پس فقط مقایسه میکنیم میبینیم اون خیلی ترسناک تر از شماره پنجم بازی بود....

ریمیک کنن؟!!!!! مگه نکردن ؟ :laughing: خیلیم ترس داره توش اتفاقا"حتی بیشتر از قبل ترس داره دیگه حتما نباید مثل ترس از مرگ باشه که مای فرند .

آخرین ویرایش:
ریمیک کنن؟!!!!! مگه نکردن ؟ :laughing: خیلیم ترس داره توش اتفاقا"حتی بیشتر از قبل ترس داره دیگه حتما نباید مثل ترس از مرگ باشه که مای فرند .
مگه قبلا در حد ترس از مرگ بوده؟اگه اره که فکر کنم طبیعی باشه الان واسه شما ترسناکترم شده باشه
موفق باشی آیم نات یور فرند دنت فرگت ایت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or