تاکئوچی:" در Resi 6 نقشی نخواهم داشت"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5.jpg

Jun Takeuchi، تهیه کننده RE5 و Lost Planet 2 در گفتگویی با Xbox World 360 اظهار داشت:

" ما برای ساخت RE5 یه شدت تحت فشار بودیم چون زیر سایه [ سنگین] میکامی و RE4 قرار داشتیم. با این حال چون این بازی ادامه‌ای برای یک فرانچایز عظیم بود، می‌خواستیم که راه جدید و نویی در پیش گرفته و آن را خوب از کار دربیاوریم".

" شخصا، فکر نمی‌کنم به هیچ وجه در پروژه Resident Evil 6 وارد شوم. فکر نمی‌کنم تا دو المپیک دیگر سپری شود، در سری RE نقشی بر عهده بگیرم".

این صحبت‌ها نوید یک RE جدید با جوّی تیره و تاریک می‌دهد. فیلم Resident Evil: Afterlife نیز مدتی‌ست که در حال ساخت بوده و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است.

Source

خدا رووو شکر!! ایشالا که میره دیگه بر نگرده! واقعا re5 یه فاجعه بود.
موقع بازی کردنش از اول تا تهش فقط فحش میدادم به سازنده ها.:biggrin1:
ایشالا که یه بار دیگه چشمم به یه re خوب و تکون دهنده مثل شماره دوم و سوم روشن شه.......

واقعا خدا رو شکر. البته RE 5 خوب بود اما واقعا بعد از LP2 فهمیدم این تاکوچی کلا استاد بر باد دادن استعداد های دیگه مثل میکامی و .... هست.

ولی من بر عکس شما از RE5 خوشم اومد :biggrin1:
3 و 4 هم خوب بود ولی 5 اکشن شده بود حال میداد :-"
عجب.....
شما اکشن میخوای برو دنده جنگی:biggrin1:
این 5 همه چی داشت گرافیک
گیم پلی صدا گزاری عالی
ولی......
اصلا رزیدنت اویل نبود!
ترس صفر!
:evil:

من یادمه اولین نمایشی که از اویل دیدم گفتم باید قشنگ باشه ( آهنگ تاگی دونی :laughing: )
اما وقتی بازی کردم خورد تو ذوقم , بازی خوب خوب و خوشم اومد اما اون evil نبود که من از شماره سه یعنی نمسیس به قبل خاطره داشتم . یادمه قتی زامبیها طرفم میومدن نمیدونستم فرار کنم یا بکشمون وقتی نمسیس میومد فرار میکردم یا نمیدونستم چطور باهاش مبارزه کنم ثانیه به ثانیه هیجان بود .
سر اون عقربها و ... اسمش یادم نیست ( میفتادن رو سرت ولت نمیکردن ) تیر کم داشتم واقعا یادش بخیر با نمسیس خیلی فاصله داشت .

من گیج شدم یبار میان میگن ادامه داستان راجب TRICELL هست و برای دیدن این بازی باید نزدیک به 6 سال صبر کرد حالا میان میگن شماره 6 بازی 2011 فکر کنم تا 30 سالم بشه حدود 8 تا دیگه EVIL ببینم اگه داستانش به پایان نرسه :biggrin1: فردا میان میگن
ادا ونگ پشت همه این کارها هست و یه شرکت دیگه با یه نام دیگه میاد که وسکر کشته نشده و هنوز فعالیت میکنه :biggrin1: اونجوری که تیر RPG دوم نیومده وسکر غیب شد همچین چیزی بعید نیست . یا یه نامه به دست کریس میرسه که کریس اونیکه تو کشتی کلن من بود امضا وسکر :laughing: برای کش دادن خیلی کارها میشه کرد :laughing:

پس ميشه اميدوار بود تا از شر RE هاي Fun راحت شيم :biggrin1:

قبل از عرضه ش میکامی چند بار تیکه پرونده بود، اصلا باب دلش نبود بچه م

فكر كنم گفته بود من RE5 رو بازي نميكنم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
پس ميشه اميدوار بود تا از شر RE هاي Fun راحت شيم :biggrin1:
قبل از عرضه ش میکامی چند بار تیکه پرونده بود، اصلا باب دلش نبود بچه م :دی. این سری تا وقتی که میکامی یا یکی مثل ایشون بالای سرش نباشه مثل RE5 هرز میره. عنوان عالی میشه ولی RE نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or