تاکئوچی:" در Resi 6 نقشی نخواهم داشت"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5.jpg

Jun Takeuchi، تهیه کننده RE5 و Lost Planet 2 در گفتگویی با Xbox World 360 اظهار داشت:

" ما برای ساخت RE5 یه شدت تحت فشار بودیم چون زیر سایه [ سنگین] میکامی و RE4 قرار داشتیم. با این حال چون این بازی ادامه‌ای برای یک فرانچایز عظیم بود، می‌خواستیم که راه جدید و نویی در پیش گرفته و آن را خوب از کار دربیاوریم".

" شخصا، فکر نمی‌کنم به هیچ وجه در پروژه Resident Evil 6 وارد شوم. فکر نمی‌کنم تا دو المپیک دیگر سپری شود، در سری RE نقشی بر عهده بگیرم".

این صحبت‌ها نوید یک RE جدید با جوّی تیره و تاریک می‌دهد. فیلم Resident Evil: Afterlife نیز مدتی‌ست که در حال ساخت بوده و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است.

Source

خداییش Re5 یه جوری بود ! RE نبود به قول دوستان . یه ثانیه هم من ترس رو احساس نکردم با وجود اینکه از بازی های Horror میترسم :دی .
از نظر داستانی هم من کم دیدم کسی خوشش بیاد . یعنی بیشتر اونایی که RE رو از اول بازی کردن از داستان این سری خوششون نیومد ! کلا RE5 حتی برای منیکه خیلی RE باز نیستم کوچکترین جذابیتی نداشت . چه برسه اونایی که با 2 و 3 زندگی کردن .

شما یک نمونه بیار که که RE4 بهتر از RE5 باشه. فقط نگین که RE4 انقلاب کرد و از این حرف ها چون شماره ی 5 درست همه ی اونهایی که در RE4 بود رو استفاده کرد. در ضمن نبودن معما و ترسناک نبودن از RE4 نشات میگیره. تاکوچی اومده راه میکامی رو ادامه داده. یقینا مثل اون نبوده اما دیگه بازی رو فاجعش نکرده. از طرفی باز اون المان های مخصوص RE موند تو سری کلاسیک. خود RE4 هم بویی از اونها نبرده بود.
در ضمن اینهایی که گفتین از ارزش بازی کم میکنه ولی بازی رو تبدیل به فاجعه نمیکنه!

این رو هم میگم تا دوستان در مورد بازی اشتباه فکر نکنن.

کلا RE به خاطر داستان تودار و ریشه دارش هست که مشهوره. ترسناک بودن و معما هاش در درجات بعدی قرار داند. تو فروم های خارجی همیشه سر وقایع اتفاق نیوفتاده پیش گویی میشه اما اینجا به معما و ترسناک نبودن بازی گیر میدن :دی مشکل اینجا هست که اکثر بچه ها اصل رو ول کردند و چسبیدن به فرعیات. :دی

خلاصه اینکه کسی که باعث شد RE از حالت کلاسیک خارج بشه خود میکامی بود. تاکوچی اومد از سبک RE4 پیروی کرد. پس اگه قراره اینجا کسی مقصر باشه خود میکامی هست نه تاکوچی که دوستان و البته خود من :دی ار نبودنش راضی هستیم. ناگفته نماند که RE باید تغییر میکرد.

بحث زیاده در این مورد اما دیگه جاش اینجا نیست.
به نظر من بعد کد ورونیکا این سری نیاز به یه تحول داشت تا دچار یکنواختی نشه.میکامی هم با تغیرات به جا و در عین حال حفظ جو RE تونست یه بازی عالی ارائه بده. اون زمانم من یادمه که سر این قضیه خیلیا بحث میکردن که RE4 کلیشه های محبوب این سری رو تو بازیش رعایت نکرده ولی به نظر من که تا جای امکان این کار رو رعایت کرده بود.مثل غول اخرای عالی ، تغییر کاراکتر در طول بازی، قصرهای اعیانی و راه مخفیهای زیاد و حل معما و داستان پیچیده و ازمایشگاههای عجیب غریب و....خیلی چیزای دیگه در کنار جو تاریک و رمز الود منطقه ای که ما توش قدم میذاشتیم رو داشت. که باید بگم درکنار همه این عناصر معروف از ترس و هیجان خوبی هم بهره میبرد !درحالی که re5 از اکثریت این المانها یه کپی ناقص زد در عین حال به قول خودشون سعی کردند که یه سری چیزای جدید از جمله بازی کردن تو روز روشن رو هم به بازی اضافه کنن اما در عمل، نه تنها بازی بسیار اسون تر از اونی بود که فکر میکردم بلکه باید پازلها و معماهای مسخره و تکرار طوطی وار یه سری از عناصر re4 و عدم هیجان و ترس و جو تاریک این سری و خیلی چیزهای دیگه رو هم به این لیست اضافه کنم که باعث افت شدید re5 نه تنها نسبت به re4 بلکه نسبت به کل این سری شده بود.
بازم میگم re5 یه بازی زیبا بود اما شباهتی به سری re نداشت و اون شباهتهای اندک بازی هم، ناقص تو این شماره اجرا شده بود. پس بازم میگم که re5 توی این سری یه فاجعه بود.

دیگه حالم بهم خورد از بس خوندم :
re5 همه چیزش خوب بود فقط اویل نبود
بسه دیگه چقد میگید :biggrin1:
me too
بسه دیگه میدونیم قسم میخوریم میدونیم اویل نبود و خوشتون نیومد اگه بازم کسایی هستن که میخوان این نظرو بدن لطفا ندن هی میبینیم پست جدید داره میایم میبینیم باز گفتن 5 اویل نبود
that's enough pleaseeeeeeee!

دیگه حالم بهم خورد از بس خوندم :
re5 همه چیزش خوب بود فقط اویل نبود
بسه دیگه چقد میگید :biggrin1:

me too
بسه دیگه میدونیم قسم میخوریم میدونیم اویل نبود و خوشتون نیومد اگه بازم کسایی هستن که میخوان این نظرو بدن لطفا ندن هی میبینیم پست جدید داره میایم میبینیم باز گفتن 5 اویل نبود
that's enough pleaseeeeeeee!
این که تازه اولشه!
همین الان اینجور نظرات بسط پیدا کرده به:
Conviction بازی خوبی بود فقط Splinter cell نبود.
و در آینده...
Rising بازی خوبی بود فقط Metal Gear نبود.
Future Soldiers بازی خوبی بود ولی Ghost Recon نبود.
و...

این که تازه اولشه!
همین الان اینجور نظرات بسط پیدا کرده به:
Conviction بازی خوبی بود فقط Splinter cell نبود.
و در آینده...
Rising بازی خوبی بود فقط Metal Gear نبود.
Future Soldiers بازی خوبی بود ولی Ghost Recon نبود.
و...
خب تاحدودی مشکل از سازندهاست. سازندها به خاطر طمع فروش بیشتر، میان یه بازی جدید میسازن ولی به اسم یه ip محبوب تا حداقل فنای اون بازی برن و بازی رو بخرن.

والا اونکه اصلا نبود ! ولی خب با وجود اینکه نبود بازی خوبی هم نبود . در این که شکی نیست ! RE5 هم همینطور بود ! در عین اینکه RE نبود ، بازی خوبی هم نبود !
البته این نظر شخصی شماست.و محترم.ولی اصلا این طور که شما میگی نیست.میتونی توضیح بدی چطور به این نتیجه رسیدی که شکی توش نیست!!؟(البته اگه توضیحی هست و میخوای بدی تو تاپیکش بدی بهتره!)
در مورد RE 5 هم با این کاری ندارم که RE بود یا نبود,ولی به نظر من اون هم بازی خیلی خوبی بود!

دوستان دیگه خیلی دارین ... میگین درسته سبک بازی تغییر کرده مثل 1و2و3 نمیمونه دیگه اما برای خودش بازی خوبی بود درسته ترس نداشت اما خیلی چیز های دیگه داشت مثل جزابیت مثل داستان مثل خیلی چیز های دیگه .... درسته من خودم طرفدار 1و2و3 هستم اما دیگه هرچی به فکر تون میرسه دیگه نگید راجب نسخه 4و5 ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or