Naruto
کاربر سایت
منظور شما از سوزن دقیقا چیه ؟ نکنه منظورتون همون CK3 probe هست که تیم Xecuter طراحی کرده و برای key گرفتن ازش استفاده میشه؟
اصطلاح انگلیسیش رو نمیدونم ولی من این راه رو از همین فروم های بازی سنتر یاد گرفتم.
منظور شما از سوزن دقیقا چیه ؟ نکنه منظورتون همون CK3 probe هست که تیم Xecuter طراحی کرده و برای key گرفتن ازش استفاده میشه؟
دوستان یه سوال داشتم جاشو پیدا نکردم اینجا از همشهریهام میپرسم
من 2 تا بازی از وست خریدم همون که سر خیابون دهم اصلیه همون اول بازی قفل میکنه ایراد از رایت فکر کنم
کنسولم هارد نداره میخوام ببینم اگر براش هارد بگیرم بازی رو بریزم رو هارد اجرا میشه بصورت کامل؟
و اینکه کرج جائی میشناسید که Wireless Adapters بفروشن؟
به احتمال زیاد یکی از همون 6تا بازی ap دار هست.....دوستان یه سوال داشتم جاشو پیدا نکردم اینجا از همشهریهام میپرسم
من 2 تا بازی از وست خریدم همون که سر خیابون دهم اصلیه همون اول بازی قفل میکنه ایراد از رایت فکر کنم
کنسولم هارد نداره میخوام ببینم اگر براش هارد بگیرم بازی رو بریزم رو هارد اجرا میشه بصورت کامل؟
و اینکه کرج جائی میشناسید که Wireless Adapters بفروشن؟
نه بازیا لود میشه اولی بازی اسپرینتل سل هست که همون اول که لگوی یوبی سافت میاد قفل میکنه
بازی بعدی هم الیس هست که قفل نداره بازی همینکه چند قدم که بر میداره قفل میشه بازیهارو هم ارزون خریدم هزار و پونصد ممکنه از رایت باشه؟رو هارد نصب میشه بدون مشکل از رو هارد بتونم بازی کنم؟
اوهوم منم یه زمون از این مشکل ها داشتم منتها با Battlefield bc2
آخرشم درست نشد بردم بهش پس دادم ... از یه جا دیگه همین بازی رو گرفتم اینبار کار میکرد :d
.....
برای وایرلس فکر کنم ته طبقه ی پایینه پاساژ دانشکده (یه کامپیوتری بید) داشته باشه :d
نشد باید بری توپخونه تهران یا بازار پایتخت
دانشکده که نداره
شما مطمئنی توپخونه یا پایتخت داره؟خودت دیدی؟
نه دوست عزیز نگرفتی چی شداز کرج میخوای پاشی بری توپ خونه واسه یه بازی ؟؟؟
کرج 10 تا مغازه هست خواستی منظقت رو بگو نزدیک ترین مغازه رو بهت پ.خ کنم.