تاپیک xbox360داران کرج

سلام دوستان همشهري يه سوال داشتم... شما وقتي دستگاتون رو ميدين بيرون آپديت كنه چقدر طول ميكشه؟... من 1 روز و نيمه دادم كامپيوتر شهرام تو فلكه اول گوهردشت هنوز دستگام رو نداده.... دستگام رو نو خريدم ازش گفت فيفا 12 روش اجرا ميشه رو دستگام هم آپديت :LT +1.91 بود و دستگاه هم اسليم 4 گيگ... اقا تا گذاشتيم ما هم از هر جا بي خبر زديم اپديت بشه كپي خورش پريد.. ميخواستم ببينم اول چقدر طول ميكشه كه آپديتش كنن و بعد معتبر ترين جايي كه سريع اينكار رو بكنه و قابل اطمينان باشه كجاست؟

با یک آپدیت usb مشکلتون حل میشد حتی خودتون هم می تونستین انجام بدین.
کاری که انجام میده چون قبلا 1.91 رو ریخته بود بیشتر از 5 هزار تومان ارزش نداره

متاسفانه بعضی از فروشندگان شده تا 60 هزار تومان هم بابت این عمل گرفتن.

دوست عزيز ميشه بيشتر راهنمايي كنيد... من تازه واردم... من وقتي اينجوري شد يه آپديت 90 مگي از سايت مايكروسافت گرفتم كه 13599 بود كه رايت كردم رو دي وي دي و گذاشتم تو دستگاه و آپديت شد و وارد داشبورد شد و از شر اون ارور كه كد 24 رقمي ميزنه و ميگه به سايت مايكروسافت رجوع كن خلاص شدم... من وقتي ديدم بايد از روش سوزن و اين حرفا استفاده كرد خداييش ترسيدم گفتم نكنه دستگاه نابودشه... اگه لطف كنيد بگين چيكار كنم ممنون ميشم...

با یک آپدیت usb مشکلتون حل میشد حتی خودتون هم می تونستین انجام بدین.
کاری که انجام میده چون قبلا 1.91 رو ریخته بود بیشتر از 5 هزار تومان ارزش نداره

متاسفانه بعضی از فروشندگان شده تا 60 هزار تومان هم بابت این عمل گرفتن.

نخیر دوست عزیز....کنسول باید باز بشه اونی که شما میگید برای آپدیت داشبورده

سلام دوستان همشهري يه سوال داشتم... شما وقتي دستگاتون رو ميدين بيرون آپديت كنه چقدر طول ميكشه؟... من 1 روز و نيمه دادم كامپيوتر شهرام تو فلكه اول گوهردشت هنوز دستگام رو نداده.... دستگام رو نو خريدم ازش گفت فيفا 12 روش اجرا ميشه رو دستگام هم آپديت :LT +1.91 بود و دستگاه هم اسليم 4 گيگ... اقا تا گذاشتيم ما هم از هر جا بي خبر زديم اپديت بشه كپي خورش پريد.. ميخواستم ببينم اول چقدر طول ميكشه كه آپديتش كنن و بعد معتبر ترين جايي كه سريع اينكار رو بكنه و قابل اطمينان باشه كجاست؟

آپدیت که کلش 10 دقیقه طول میکشه .....
اگه طولش داده به خاطر اینه که شهرام خودش آپدیت نمیکنه و میده جای دیگه این کارو واسش انجام بدن.... واسه همینه که طول میکشه .....

والا من بیشتر اینترنتی خرید میکنم.سالی یه بارم میرم پاساژ دنشکده برای فیفا جدید.اون روز گیرز3 رو هم از اونجا گرفتم

سلام دوستان کرجی

شما جای درست حسابی برای خرید بازی تو کرج میشناسید ؟ من نمیدونم چرا هر جا میرم کلا 4 - 5 تا بازی بیشتر نداره !!!
آره دوست من جایی که از همه ارزون تر میده و خیلی خوش اخلاقه :
فروشگاه آرش
من همه چیزمو از اون میگیرم از اکشن فیگور گرفته تا پوینت مایکرو همه هم سالم بوده!
خواستتی بهم بگو آدرسشو برات پ.خ کنم

دوستانی که آدرس و تلفن این مغزاه ای که به دوستمون گفتم رو میخواهند پ.خ بدند که بهشون بدم!
ایشون یک فروشنده منصف+صادق+خوش ادب و اخلاق+ اطلاعات کافی از همه چیز دارند + همه بازیای اوریج ps3 رو دارند و تا هفته قبل هم gears of war 3 اوریج رو داشتند!
همه اکشن فیگورا رو دارند همه کارتهای بازی رو دارند( هرچی که فکرشو بکنید!!!)همه دستگاه ها + هر لوازم جانبی که تا امروز تولید شده!مثل اون دستگاه فشار سنج و... که برای بازی ea اومده و ....
من خودم ازش 4 تا اکشن فیگور 1 کارت پوینت هزاران بازی( :دی ) 1 دسته برای بازی خریدم و چند وقت دیگه هم 1 کنسول ps3 میخرم ازش :)

آره دوست من جایی که از همه ارزون تر میده و خیلی خوش اخلاقه :
فروشگاه آرش
من همه چیزمو از اون میگیرم از اکشن فیگور گرفته تا پوینت مایکرو همه هم سالم بوده!
خواستتی بهم بگو آدرسشو برات پ.خ کنم

میشه ادرشو برای من هم ارسال کنی
با تشکر

واسه منم پخ کن.
ببین قیمت بازی پلی 3 روی هارد رو چند میده؟اورجینالای کارکردش چقدره؟

واسه منم پخ کن.
ببین قیمت بازی پلی 3 روی هارد رو چند میده؟اورجینالای کارکردش چقدره؟
اوریجینال بستگی داره چه بازی باشه .... البته واسه xbox که اوریج نمیاره زیاد ..... این سری هم به خاطر XGD3 که هنوز هک نشده بود اورده بود ....
اوریجینال ps3 هم بستگی به اینکه چی باشه و کی اومده باشه قیمت میده ..... مثلا gow 3 همین امروز 25 میداد ...
کپی رو هارد هم از 3 تا 5 .... البیه الان دیگه تقریبا همرو 3 الی 4 تومن میده...

• Like
Reactions: x23are
دوستانی که آدرس و تلفن این مغزاه ای که به دوستمون گفتم رو میخواهند پ.خ بدند که بهشون بدم!
ایشون یک فروشنده منصف+صادق+خوش ادب و اخلاق+ اطلاعات کافی از همه چیز دارند + همه بازیای اوریج ps3 رو دارند و تا هفته قبل هم gears of war 3 اوریج رو داشتند!
همه اکشن فیگورا رو دارند همه کارتهای بازی رو دارند( هرچی که فکرشو بکنید!!!)همه دستگاه ها + هر لوازم جانبی که تا امروز تولید شده!مثل اون دستگاه فشار سنج و... که برای بازی ea اومده و ....
من خودم ازش 4 تا اکشن فیگور 1 کارت پوینت هزاران بازی( :دی ) 1 دسته برای بازی خریدم و چند وقت دیگه هم 1 کنسول ps3 میخرم ازش :)

سلام
باسه منم پخ کن لطفا

آپدیت xbox انجام می ده ؟ چقدر می گیره؟

ممنون

سلام دوستان عزيز كرجي....
من ميخوام كنسولم رو به LT +2 آپديت كنم، ميخواستم ببينم بهترين و مطمئن ترين جا تو كرج كجاست؟...من پاساژ دانشكده طبقه پايين بهم گفت 15 تومان ميگيره نيم ساعته كنسول رو تحويل ميده آيا ميشه بهش اطمينان كرد من هر جا پرسيدم حرف از 1 روز يا حداقل نصف روز زدن...:-/

سلام دوستان عزيز كرجي....
من ميخوام كنسولم رو به LT +2 آپديت كنم، ميخواستم ببينم بهترين و مطمئن ترين جا تو كرج كجاست؟...من پاساژ دانشكده طبقه پايين بهم گفت 15 تومان ميگيره نيم ساعته كنسول رو تحويل ميده آيا ميشه بهش اطمينان كرد من هر جا پرسيدم حرف از 1 روز يا حداقل نصف روز زدن...:-/

هر کی که میگه یه روز زیاد بهش اعتماد نکن.
حداکثر باید 15 تا 30 دقیقه طول بکشه...
پاساژ دانشکده فرزاد سونیک رو میگی دیگه؟
اون کارش درسته.....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or