تاپیک xbox 360 داران کرد زبان

سلام

سلام دوستان...

منم سامانم از سنندج. ایکس باکس سلیم دارم...

بازی دونفره دوست دارم. دو نفره که بشه مرحله ها رو با هم رد کرد مثل resident evil 5
یا فوتبال تیکن مورتال کمبات و این سبک ها. چیزی سراغ داشتید بگید ممنون می شم.
پیروز باشید.

به به!!!
این مدت که نبودیم دوستان زیادی به جمع ما پیوستن,به همه خیر مقدم میگم امیدوارم در کنار هم از تجربیات یکدیگر نهایت استفاده رو ببریم.

سلام به همه کوردا من مهاباد میشینم خب الان سوال ببینم انجام کوردا هوای همو دارن یه فیلم اموزشی هست که بزارید واسم خودم بتونم راحت و مطمن LT دستگامو عوض کنم؟ هالا از خودتون فیلم بگیرید بزارید تو انجمن میدونید چه شاهکاری میشه

ناظم یا مدیر یا هر کی وارده تو این کارا من این پیامو جایه دیگه هم دادم ولی کسی جواب نداد.تو رو قران هر کی بلده جواب بده.این ایکس باکس همینطوری رو دستم مونده اصلا دست بش نمیزنم:((
اینم متن.هر کی بلده یه جواب خوب و کامل بم بده

((من یه ایکس باکس 360 250 گیگ از نوع اسلیم دارم.الان حدوده 20 تا بازی خریدم ولی هیچکدومو نمیخونه و فقط قدیمیا رو میخونه.چند وقت پیش هم دادم به یه مغازه ال تی 3 برام بندازه روش.35 تومن هم دادم بش ولی بازم هیچکدوم از بازی ها رو نمیخونه و فقط بازی های ال تی 2 رو میخونه .
حالا چند تا سوال دارم
1-از کجا بفهمم که ال تی 3 روش هست یا نه؟
2-چکار کنم که بازی های جدید رو بخونه؟
3-چه آپدیت هایی لازم داره؟
جون مادرتون هر کی بلده راهنماییم کنه.تو خیلی از سایت ها رفتم ولی اموزششون ناقص بوده.خواهشا یه راهنمایی کامل کامل بم بگین تا بتونم ایکس باکسو آپدیت کنم.دمتون گرم))

سلام دوستان منم کردم بانه هستم کسی توی بانه جایی رو سراغ نداره که بازی های جدیدی داشته باشد والله دیگه دیونه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر نمی دونید کسی تو ی سنندج یا سقز بازی برام پست میکنه که پرداخت در هنگام تحویل باشه اگر پست کنه وپرداخت هنگام تحویل باشه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم وچاکرتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or