تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Salam be hamegi...
Man har kar kardam natunestam inja farsi type konam pas sharmandeh.
Man dar mashhad zendegi mikonam va ye moddatie mikham Xbox 360 premium bekharam ke motoassefaneh movaffagh nashodam.

Avval az hame faghat 2 ja ro tunestam peida konam ke 360 daran ( albatte eddea mikonana ke daran !!! ) jofteshun too khyaboone saadi va pasazhe behzad. Maghazehaie VAHID va MASOUD. Avvali ke VAHID bashe bazihaye 360 ro dare, vali mige age khode console 360 ro mikhai bayad 50 toman vadieh bezari ta barat biaram !!! Total BS:eek: !!! hala momkene bad az 4-5 ruz biareh vali dige vadieh ro kasi migireh ke jenso dare !!! in baraye chizi ke nadareh mikhad vadieh begireh ke 4-5 ruz badesh biareh ... hala momkeneh biare vali khob man ta jenso nabinam 1 gherun pool barash nemidam !!!

2vvomi ke masoud bashe eddea kar har moghe khastam 1 ruz badesh baram miareh ke unam mesle ... to gel gir kard va alan bad az 5 ruz hanooz natunesteh baram gir biare !!!

kholase inke man kollan az kharide 360 to mashhad na omid shode budam ke kheili shansi in site ro peida kardam ... baram jalebeh ke inghadr barobach to mashad 360 daran ke khob kheiliashun inja register nashodan ...

hala soale man : man mikham ye xbox 360 premium bekharam, ageh kasi address jaei ro ke dare baram PM bede ya haminja benvise kheili mamnoon misham. albate man mikhastam ye 360 begiram ke drivesh flash nashode bashe ya beghole maroof copy khor nabashe va khodam drivesho flash bokonam. chon injuri mitoonam az firmware asli khodam ye backup begiram vali mesle inke injuri ke ina migoftan aslan system flash nashode too iran nist !!!:eek:
dar zemn injuri ke in 2 ta migoftan gheimate 360 alan hodoode 460-465 tomane ... bad ham nist ... miarzeh ...
Doostan lotf konid ye ja address bedid man beram in 360 la'nati ro bekharam !!! ye ja ke dashte bashe va ghole emruzo farda nade va vadieh ham nakhad !!!

MAMNOONNNN

سلام دوست عزیز . ورودتو به این سایت و این تاپیک خوشامد میگم فقط یه خواهش ازت دارم : همه سعی و تلاشتو بکن که فارسی تایپ کنی . ممنون .
اما در مورد سوالاتون باید بهتون بگم که :
تو مشهد فعلا هیچکس 360 تو مغازه نداره ( البته به جز مدل Core ) همه اونها 360 رو از تهران سفارش میدن . اگر خواستی 360 بخری اصلا از مغازه مسعود نخر . اما مغازه وحید و سروش ( مغازه سروش طبقه بالاست) قابل اعتماد هستند . شما 50 تومن ودیعه بهشون میدی و اونها هم بعد از یکی دو روز برات 360 رو میارن .
قیمتی که به شما دادند کاملا اشتباه . الان شما نمیتونی مدل پریمیوم رو زیر 510 گیر بیاری .
شما چرا میخوای که 360 کپی خور نباشه :confused: ؟ الان همه جا 360 کپی خور شده دارن که به نظر من هم شما همون کپی خور شدشو بگیر .
اگر سوال دیگه ای داشتین من در خدمتم .

از کسانی که 360 دارن چند سوال دارم :

1-آیا از دستگاهتون راضی هستید ؟ ( از نظر کیفیت و گرافیک و بازی ها و ......... )
2 - ایا تا حالا خراب هم شده اند ؟ ( اگر جواب بله است چرا ؟ )
3- شارژ دسته ها کی تمام می شوند ؟ ( از نظر چند ساعت و دقیقه )
4 - چند ساعت طول می کشد تا شارژ شوند ؟؟
5- دستگاه با فن خوب تا چند ساعت داغ نمی کند ؟؟
6 - چطوری و چرا بعضی ها آپدیت می کنند ؟ (اصلا یعنی چه ؟ )

7- چطور دستگاه راکپی خور کرد ؟ ( ایا دستگاه خاصی است یا چیز دیگری ؟ توضیح دهید )

تذکر : به تمام سوالات پاسخ کامل دهید . اگر لازم بود توضیح هم دهید .

بسیار بسیار بسیار متشکرم از شما دوستتان بزرگوار و ارجمند . :love:

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز . ورودتو به این سایت و این تاپیک خوشامد میگم فقط یه خواهش ازت دارم : همه سعی و تلاشتو بکن که فارسی تایپ کنی . ممنون .
اما در مورد سوالاتون باید بهتون بگم که :
تو مشهد فعلا هیچکس 360 تو مغازه نداره ( البته به جز مدل Core ) همه اونها 360 رو از تهران سفارش میدن . اگر خواستی 360 بخری اصلا از مغازه مسعود نخر . اما مغازه وحید و سروش ( مغازه سروش طبقه بالاست) قابل اعتماد هستند . شما 50 تومن ودیعه بهشون میدی و اونها هم بعد از یکی دو روز برات 360 رو میارن .
قیمتی که به شما دادند کاملا اشتباه . الان شما نمیتونی مدل پریمیوم رو زیر 510 گیر بیاری .
شما چرا میخوای که 360 کپی خور نباشه ؟ الان همه جا 360 کپی خور شده دارن که به نظر من هم شما همون کپی خور شدشو بگیر .
اگر سوال دیگه ای داشتین من در خدمتم .

Salame mojaddad.
Merci az rahnamaeitun.

Man az 2 3 ja gheimate premium gereftam ke beine 460-465 bude . albate ye ja ke gerun migoft 480

man baraye in mikham 360 ke mikharam flash nashode bashe ye ba ghole maruf copy khor nabashe be chand dalil

bebein baraye inke system xbox 360 shoma ghabeliate ino dashteh bashe ke cd haie copy ya hamun backup ro bekhune mishe chand karo anjam dad

yeki inke az mod-chip estefade kard, ke khob gerun hast va dar zemn dar hale hazer dar iran vojud nadare

yek rahe digash ham ke alan hame az un estefade mikonan Firmware hack ya hamoon hack narmafzari hast ke hame migan ...
hala moshkel injast : bebinid vaghti shoma az raveshe firmware hack estefade konid hatman bayad be ye chizaii tavajjoh konid, inke hatman bayad noskhe asli firmware xbox ro backup bagirid, va hamchenin drive key ro dashteh bashid.

vali vaghti shoma xbox mikharid ke ghablan hack shode digeh noskhe asli firmware xbox etoon ro nadarid. hala in backup firmware be dard mikhoreh : masalan ageh shoma bekhaid systemetuno update bokonid bedoone dashtane in noskhe asli firmware emkan pazir nist. ya inke dar ayande momkene ye seri game haie xbox 360 faghat rooye akharin noskheie firmware ejra beshe ke shoma uno nadarid. kollan alan moshkeli nist vali dar ayande momkene majbur beshid dobare firmware asli ro nasb konid va xboxetoono update konid.
va inke shoma nemitoonid az firmware x-box digeh estefade konid, chon har firmware ye drive key dare ke makhsoose x-box shomast. kholase dashtane backup az firmware asli x-box ye chize kheili lazem va haiati hast ke motoassefaneh tu iran hichki behesh tavajjoh nemikoneh !!!!

bishtar az in nemitunam tosieh konam : kasaii ke mikhan x-box bekharan hatman bayad ya khodeshun console ro hack konan ya ageh kase digeii inkaro mikoneh hatman az un shakhs noskhe asli firmware marboot be systeme khodeshuno begirand. man motoassefane hanooz jaei ro peida nakardam ke systeme kham behem bede ya system tabdil shode ba original firmware... ageh peida kardam hatman khabar midam .... merci

آخرین ویرایش:

7- چطور دستگاه راکپی خور کرد ؟ ( ایا دستگاه خاصی است یا چیز دیگری ؟ توضیح دهید )

1- بله , صددرصد .
2- خیر , به هیچ وجه .
3- بستگی داره که چقدر بازی کنی اما فکر کنم یه 10 یا 12 روزی بشه شایدم بیشتر .
4- اگر باتری شارژی استفاده کنی باتریها تو 3 یا 4 ساعت شارژ میشه .
5- ساعتشو نمیدونم اما خیلی کم داغ میکنه .
6- اپدیت یعنی اینکه نرم افزارهای دستگاه شما به روز بشه .
7- نمیدونم .

آخرین ویرایش:

1- از نظر بازي وگرافيك،امكانات جانبي و ......100% از نظر كيفيت كنسول ميتونست بهتر باشه مثلا درايو يكم صداش زياده ولي اين ايرادها قابل توجه نيست
2-خير
3-بستگي مستقيم به باتري داره من از باتري شارژي نسبتا خوب استفاده ميكنم هر 1-2 هفته شارژش ميكنم
4-بستگي مستقيم به نوع باتري و شارژر داره مال من 4-5 ساعت كافيشه
5-اولا بگم دستگاه به اون معني داغ نميشه دستگاه از همون اول دماش ميره بالا وفنها اون رو روي يه دماي مشخصي نگه ميدارن من بدون فن اضافي و با همون گرم شدن معمولا 3 ساعت پشت سر هم كار ميكردم اما حالا 2 تا فن كامپيوتر پشتش گزاشتم و خيالم راحته
6- اين يك حسن در 360 هست. چون بكمك اين كار امكانات كنسول بالا ميره و اگر احيانا مشكلي باشه رفع ميشه مثلا بار اول كه كنسول رو آپديت كني كلي رزوليشن جديد براي كار با مانيتور اضافه ميشه. آپديت هم معمولا يا از طريق وصل شدن به live انجام ميشه يا وقتي بازيهاي جديد رو بگيري كنسول رو آپديت ميكنن
7-توسايت nextgen.ir كامل توضيح داده شده همچنين تو تاپيكي كه به همين اسم تو سايت هست.

کجای اینترنت یا مشهد بازی Test Drive Unlimited در 360 UC می فروشد ؟؟

کجا ؟؟ در اینترنت باشد یا مشهد یا ... . لطفا آدرس اینترنتی یا شهری آن را بنویسید ..

متشکرم .

هارد كنسول مدل پريميوم 20 گيگ هست و ربطي به رجيون دستگاه نداره يعني چه مدل UC يا J همه 20 گيگ هستند در مورد افزايش هارد اگه اشتباه نكرده باشم با عرضه كنسول Elite هاردهاي جداگانه اون هم كه 100 يا 120 گيگ هستند به فروش ميرسه در ضمن مگه شما دستگاه UC خريدي ؟

کجای اینترنت یا مشهد بازی Test Drive Unlimited در 360 UC می فروشد ؟؟

کجا ؟؟ در اینترنت باشد یا مشهد یا ... . لطفا آدرس اینترنتی یا شهری آن را بنویسید ..

متشکرم .

فکر نکنم تو مشهد بتونی ریجن UC بازی Test Drive Unlimited رو پیدا کنی .
میتونی از طریق سایتهای NexGen.ir یا westgame.ir بازی مورد نظر خودتو بخری .

نمی شه به سروش بگم از تهران سفارش بده این بازی را ؟؟

فکر نکنم سروش برای یک بازی همچین کاری بکنه حالا شما باز هم ازش یه سوالی بکن .
من میگم حالا که شما میخوای سفارش بدی بیا از یکی از همین سایتها بازی رو سفارش بده . اگر شما امروز بازی رو سفارش بدی فردا یا نهایتا پس فردا بازی به دستت میرسه .

چرا اینقدر خودتو خسته کنی بری سروش .
برو تو سایتا بازی هایی که میخوای انتخاب کن و رجیونشونم نگاه کن بعد زنگ بزن برات بفرستن .
اگر تعداد بالا بخری مثلا 3 تا بازی ارسال رایگانه ...اینست بهترین روش :biggrin1:

سلام به همگی .
بچه ها جناب Prince E از شنبه یا یکشنبه کارشون رو با قدرت شروع میکنن .
از شما عزیزان درخواست میکنم که از این به بعد برای سفارش بازی با ایشون تماس بگیرن .
شاید اینجوری بتونیم مقداری از زحماتشون رو جبران کنیم :love: .
از همگی ممنونم ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or