Hamid_da2007
کاربر سایت
مبارك باشه دستگاهت كپي خور شده يا خودت اين كارو انجام ميدي؟
نكته خاصي نيست ولي سعي كن دستگاهت بعد از فوريه باشه در ضمن به احتمال 90% درايوت هيتاچي هست :biggrin1: درضمن از كي گرفتي ؟
به خاطر قيمتش اينو ميگى ?
مبارك باشه دستگاهت كپي خور شده يا خودت اين كارو انجام ميدي؟
نكته خاصي نيست ولي سعي كن دستگاهت بعد از فوريه باشه در ضمن به احتمال 90% درايوت هيتاچي هست :biggrin1: درضمن از كي گرفتي ؟
نه حميدجان. نگاه كن اگه اشتباه نكرده باشم دستگاه j به چهار دسته Korea و Asia و Pacific و Japan طبقه بندي ميشه تمام Korea ها درايوشون سامسونگه و تمام Japan ها درايوشون الجي هست تو دو رجيون مونده نسبت الجي به سامسونگ بيشتره بازم ميگم احتمالا همون 80-90% رو الجي حساب كن ولي احتمال سامسونگ هم كم نيست.به خاطر قيمتش اينو ميگى ?
بچه ها تلفنه مغازه سروش رو برام میزارین .؟:blushing:
از آخر اين XBOX رو خريدم همون چهارصد و پنجاه تومن ... فكر كنم درايوش سامسونگ هست و تاريخ توليدش هم 29/11/2006 .
يه چند تا عكس امشب گرفتم ميذارم. يارو تا فردا تايم داده تستش كنم، برم تا صبح GOW بزنم. مخلصيم.
![]()
![]()
.قربونتون، حالا فعلا كه داره كار ميكنه تا بعد ببينيم چي ميشه. ديروز Crackdown رو گذاشتم بازى كنم، ازم خواست كه سيستمو Update كنم منم Ok كردم.چيزه مهمى نيست كه ? در ضمن كسى ميدونه بگه من Oblivion و Virtua Tennis 3 رو از كجا ميتونم گير بيارم يا احتمالا سفارش بدم ?
آقایون عزیز منو یک راهنمایی میکنین یا نه ؟ :blushing:
من اگه کابل شبکه ADSL رو به کنسول وصل کنم و IP مخصوصشم بدم اتوماتیک اپدیت میشه یانه ؟