تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به خاطر قيمتش اينو ميگى ?
نه حميدجان. نگاه كن اگه اشتباه نكرده باشم دستگاه j به چهار دسته Korea و Asia و Pacific و Japan طبقه بندي ميشه تمام Korea ها درايوشون سامسونگه و تمام Japan ها درايوشون الجي هست تو دو رجيون مونده نسبت الجي به سامسونگ بيشتره بازم ميگم احتمالا همون 80-90% رو الجي حساب كن ولي احتمال سامسونگ هم كم نيست.
موفق باشيد

از آخر اين XBOX رو خريدم همون چهارصد و پنجاه تومن ... فكر كنم درايوش سامسونگ هست و تاريخ توليدش هم 29/11/2006 .
يه چند تا عكس امشب گرفتم ميذارم. يارو تا فردا تايم داده تستش كنم، برم تا صبح GOW بزنم. مخلصيم.

2000954894061165527_rs.jpg

2000990854515704257_rs.jpg

از آخر اين XBOX رو خريدم همون چهارصد و پنجاه تومن ... فكر كنم درايوش سامسونگ هست و تاريخ توليدش هم 29/11/2006 .
يه چند تا عكس امشب گرفتم ميذارم. يارو تا فردا تايم داده تستش كنم، برم تا صبح GOW بزنم. مخلصيم.

2000954894061165527_rs.jpg

2000990854515704257_rs.jpg

سلام حمید جان . 360 مبارکت باشه ( فقط شیرنیش یادت نره :biggrin1: ) .
خوشبختانه درایو 360 شما سامسونگه و تاریخ تولیدش هم اگر اشتباه نکم باید بعد از فوريه 2006 باشه .
به نظر من باید دستگاه خوبی از اب در بیاد . موفق باشی ;) .

آخرین ویرایش:
قربونتون، حالا فعلا كه داره كار ميكنه تا بعد ببينيم چي ميشه. ديروز Crackdown رو گذاشتم بازى كنم، ازم خواست كه سيستمو Update كنم منم Ok كردم.چيزه مهمى نيست كه ? در ضمن كسى ميدونه بگه من Oblivion و Virtua Tennis 3 رو از كجا ميتونم گير بيارم يا احتمالا سفارش بدم ?

قربونتون، حالا فعلا كه داره كار ميكنه تا بعد ببينيم چي ميشه. ديروز Crackdown رو گذاشتم بازى كنم، ازم خواست كه سيستمو Update كنم منم Ok كردم.چيزه مهمى نيست كه ? در ضمن كسى ميدونه بگه من Oblivion و Virtua Tennis 3 رو از كجا ميتونم گير بيارم يا احتمالا سفارش بدم ?

سلام حمید جان .
در مورد اون Update باید بهتون بگم که خیالتون راحت باشه چون هیچ مشکلی به وجود نمیاد . شما وقتی به لایو وصل باشی و بخوای بازی رو به صورت انلاین بازی کنی خود کنسول به طور اتوماتیک Patch جدید ( که بیشتر شامل Map و اسلحه جدید برای بازی هست ) مربوط به اون بازی رو برای شما میزاره که بتونی دانلود کنی .
شما میتونی بازیها رو از جناب Prince E یا همون اقا حمید گل بخری یا اگه بخوای میتونی از تهران و از طریق سایتهای NexGen.ir یا WestGame.ir بازی مورد نظر خودت رو سفارش بدی . موفق باشی .

آقایون عزیز منو یک راهنمایی میکنین یا نه ؟ :blushing:
من اگه کابل شبکه ADSL رو به کنسول وصل کنم و IP مخصوصشم بدم اتوماتیک اپدیت میشه یانه ؟

بله اگه رو AUTO باشه IP هارو شناسايي ميكنه فقط بايد به LAN كام وصل كني و بعد اكانت رو SHARE كني مستقيم با ADSL خيلي دردسر داره ;)

اکانتی که تو کافی نت ما هست SHARE هست و هر سیستم ایپی مخصوص داره مثلا سیستم اول 10.0.0.101و گیت وی هم داره که 150 هست .
ولی برای 360 هم آیپی و گیت وی باید بدم ؟
راستی اگه وقت کردین یک آموزش کامل برای آپدیت با Dial Up برام بزارین چون هر کار کردم نتونستم به کامپیوتر وصلش کنم .
خیلی ممنون :blushing: ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or