من امروز اولين سفارش رو دادم..................:biggrin1:
من هم امروز Guitar Hero 2 رو سفارش دادم
.من امروز اولين سفارش رو دادم..................:biggrin1:
.دوست عزیز لطفا با این جور رنگا نوشته های خود را ننویسید چون کسی که از قالب After Dark استفاده می کنه نمی تونه پستو درست بخونه!!!با سلام به همگي.
خواستم در مورد كار آقا حميد يك نكته اي رو بگم و اون اينه كه مسلما شما هستيد كه باعث دلگرمي و رونق كار ايشون هستيد مطمئن باشيد اگه خدا بخواد و بچه ها با اين قيمت بسيار مناسب سفارشاتشون رو انجام بدند ايشون تا يك ماه ديگه شايد بازيهارو هم با پك كامل بفرستند. ايشون با اعلام حمايتي كه شما از ايشون كرديد كارشون رو آغاز كردند و فكر كنم خيلي بهتر از West يا novingame يا ... باشه چون هم ديسك همون ديسكه با اين تفاوت كه ديگه لازم نيست سفارش و پست و ازين جور حرفها انجام بديد.
با تشكر
چطوری میشه از این سایت بازی سفارش داد ؟ کامل بگویید هر دو روش را .
http://westgame.ir/
.به نظر من الان پلی 3 بخری بهتره . چون بازی های پلی 1 و 2 بهش می خورن و می دونی که با یکی سه تا کنسول خریدی !!
هیچ کدام از این بازی های کپی ps1 و ps2 که در بازار ایران موجوده برروی ps3 اجرا نمی شن و شما باید حتما بازی اصل داشته باشید. پس اجرا کردن اینا تو ایران هیچ ارزشی نداره. ولی در مقابل این گفته شما الان xbox360 می تونه بازی های کپی کنسول قبلی xbox رو اجرا کنه.به نظر من الان پلی 3 بخری بهتره . چون بازی های پلی 1 و 2 بهش می خورن و می دونی که با یکی سه تا کنسول خریدی !!
:confused: :confused:
:blushing: