تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به همگي.
خواستم در مورد كار آقا حميد يك نكته اي رو بگم و اون اينه كه مسلما شما هستيد كه باعث دلگرمي و رونق كار ايشون هستيد مطمئن باشيد اگه خدا بخواد و بچه ها با اين قيمت بسيار مناسب سفارشاتشون رو انجام بدند ايشون تا يك ماه ديگه شايد بازيهارو هم با پك كامل بفرستند. ايشون با اعلام حمايتي كه شما از ايشون كرديد كارشون رو آغاز كردند و فكر كنم خيلي بهتر از West يا novingame يا ... باشه چون هم ديسك همون ديسكه با اين تفاوت كه ديگه لازم نيست سفارش و پست و ازين جور حرفها انجام بديد.
با تشكر

با سلام خدمت دوستان که من رو رو سفید کردند
دوستان من اگه خدا بخواد رفتم تهران طی چند روز اینده سعی میکنم بازیهای دوستانی
که یو سی خاستند رو بیارم
البته بازیهای خوبش رو نه همه یو سی ها رو
منو ببخشید زیاد نمیتونم بیام انجمن

با سلام به همگي.
خواستم در مورد كار آقا حميد يك نكته اي رو بگم و اون اينه كه مسلما شما هستيد كه باعث دلگرمي و رونق كار ايشون هستيد مطمئن باشيد اگه خدا بخواد و بچه ها با اين قيمت بسيار مناسب سفارشاتشون رو انجام بدند ايشون تا يك ماه ديگه شايد بازيهارو هم با پك كامل بفرستند. ايشون با اعلام حمايتي كه شما از ايشون كرديد كارشون رو آغاز كردند و فكر كنم خيلي بهتر از West يا novingame يا ... باشه چون هم ديسك همون ديسكه با اين تفاوت كه ديگه لازم نيست سفارش و پست و ازين جور حرفها انجام بديد.
با تشكر
دوست عزیز لطفا با این جور رنگا نوشته های خود را ننویسید چون کسی که از قالب After Dark استفاده می کنه نمی تونه پستو درست بخونه!!!

چطوری میشه از این سایت بازی سفارش داد ؟ کامل بگویید هر دو روش را .
http://westgame.ir/

از داخل سایت بازی مورد نظر خودت رو انتخاب میکنی بعدش زنگ میزنی به مغازه Westgame.ir ( شماره تلفن تو سایت هست ) و سفارش میدی البته باید پول رو به حسابشون برزی .
یک راه دیگه هم اینه که همونجا که داری پول رو به حسابش میریزی اسم سفارشات خودت رو پشت فیش بانکی مینویسی بعدش براشون پست میکنی .
حالا شما چرا میخوای از تهران بازی سفارش بدی بیا از همین اقا حمید خودمون بازی رو بگیر ;) .

سلام دوست عزیز بابا برو ایکس باکس بخر راضی میشی من خودم دارم خیلی راضی هستم در ضمن سفارش میدم بازی میاد بعد یک سال دیگه اگه خواستی پلی 3 هم بگیر چون فعلا ایکس باکس قدره

سلام به همه بچه ها، بالاخر من موفق به تايپ فارسى شدم. قراره من فردا يه سيستم پرميوم بگيرم به قيمت چهارصد و پنجاه هزار تومن. اينكه درايوش چيه رو نميدونم. احتمالن ريجنش همون j-asia هست. نميدونم تاريخ توليدش هم كي هست. فقط شنيدم بهتره مال بعد از فوريه 2006 باشه. اگه نكته اى هست كه فكر ميكنن لازمه قبل از خريد دستگاه بدونم، لطف كنيد بهم بگيد. ممنون.

مبارك باشه دستگاهت كپي خور شده يا خودت اين كارو انجام ميدي؟
نكته خاصي نيست ولي سعي كن دستگاهت بعد از فوريه باشه در ضمن به احتمال 90% درايوت هيتاچي هست :biggrin1: درضمن از كي گرفتي ؟

به نظر من الان پلی 3 بخری بهتره . چون بازی های پلی 1 و 2 بهش می خورن و می دونی که با یکی سه تا کنسول خریدی !!

اتفاقا کاملا در اشتباه هستی چون ps3 هنوز کپی خور نشده عزیزم وبازیهاشو باید 70 هزار تومن پول بدی که به قول سعید جون با اون هفتاد هزار تومن 10 تا بازی 360 بخری .
بازم نظر خودته هر کدومو که میخوای بگیر ولی بازم 360 جای خودشو داره ....

به نظر من الان پلی 3 بخری بهتره . چون بازی های پلی 1 و 2 بهش می خورن و می دونی که با یکی سه تا کنسول خریدی !!
هیچ کدام از این بازی های کپی ps1 و ps2 که در بازار ایران موجوده برروی ps3 اجرا نمی شن و شما باید حتما بازی اصل داشته باشید. پس اجرا کردن اینا تو ایران هیچ ارزشی نداره. ولی در مقابل این گفته شما الان xbox360 می تونه بازی های کپی کنسول قبلی xbox رو اجرا کنه.

والا من خودم از طرفداراى پروپا قرص سوني و PS3 هستم، ولي بايه دو دو تا چهارتا ميشه راحت به اين نتيجه رسيد كه در حال حاضر خريد 360-XBOX خيلى بيشتر مقرون به صرفست. ببينيد من به عنوان يه گيمر ميخوام گيم بازى كنم، كه الان 360 خيلى بيشتر تايتل داره. نميدونم شايد تا يه سال ديگه يا زودتر PS3 هم كپى خور بشه و قيمت بلورى و رايترش پائين بياد و همچنين قيمت گيمهاش. ولى خب ميگن شايدو كاشتن ... دراومد. الان بهترين انتخاب همون 360 هست. در ضمن در رابطه با اجرا شدن گيمهايه PS2 در PS3 اينو بگم كه درسته، ميشه بازى هاى كپى PS2 رو تو PS3 اجرا كرد البته از تريق نصب Swap Magic روى PS3. اگه اطلاعات بيشترى در اينمورد ميخواين يه سرچ در زمينه همين Swap Magic و PS3 تو اينترنت بزنين. البته نصبش رو PS3 كار راحتى نيست و احتمال اين هست كه بعضى از گيمهايه PS2 اجرا نشن. خلاصه از قديم الايام گفتن كه با پول بابائى پز نده ..... چه ربطى داشت !!! مثل ربط XBOX و PS3 ...

:eek: :confused: :confused: :eek: :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or