تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام دوستان
نمی شه به 360 دسته بیشتری نصب کرد ؟؟
برای مثال 4 نفری بازی کنیم با دیگران .

چرا نشه هادی جون ....
روی خود کنسول به تعداد دسته ها چراغ های دور پاورش روشن میشه ..
البته دور پاور 4 تا بیشتر نداره و نمیدونم بیشتر از چهار تا بشه وصل کرد یا نه ؟

با سلام دوستان
نمی شه به 360 دسته بیشتری نصب کرد ؟؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
برای مثال 4 نفری بازی کنیم با دیگران .:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

راستی الان 360 مدل Uc چند است ؟ میگین گران شده ؟:( :( :( :( :( :( :(
یعنی ضرر کردم ! کاشکی همون اول خریده بودم ..:( :( :( :( :( :( :( :( :(

متشکرم :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

چرا جواب نمی دهید دوستان ؟ :mad: :mad: :mad:

با سلام دوستان
نمی شه به 360 دسته بیشتری نصب کرد ؟؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
برای مثال 4 نفری بازی کنیم با دیگران .:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

راستی الان 360 مدل Uc چند است ؟ میگین گران شده ؟:( :( :( :( :( :( :(
یعنی ضرر کردم ! کاشکی همون اول خریده بودم ..:( :( :( :( :( :( :( :( :(

متشکرم :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

چرا نشه . 360 تا 4 دسته رو ساپورت میکنه و شما میتونی 4 تا دسته رو بهش وصل کنی و بازیهایی از قبیل Fifa یا pes 2007 رو بازی کنی .
الان مدل UC حدودای 530 تا 540 هست . شما اشتباه کردی باید همون اول میخریدی . راستی من دستگاهم رو شاید فروختم مدلش هم NTSC/UC هست و یک ماه هم هست که خریدم . اگه خواستی بخری به من Pm بزن . موفق باشی ;) .

چرا بفروشی مگه ایراد داره این مدل و دستگاه ؟؟؟ ( شاید ایرادی داره نمیگین دوستان ! )

نه عزیز . من چون میخوام به احتمال قوی Ps3 بخرم برای همین قصد دارم که 360 رو بفروشم . کنسول من نه مشکل داره و نه هیچ چیز دیگه . من 520 خریدم و 520 هم میفروشم .

مگه 360 از پلی 3 چیزی کم داره ؟؟؟؟ یا پلی 3 از 360 بهتره ؟ ها ؟

راستی بهترین و گرانترین مدل 360 چیست ؟

به هر دو سوال پاسخ دهی >

ps3 درایو بلو ری داره سیپیو قویتره و ... فقط همینه که کپی خور نشده و بازیهاشو باید هفتاد هزار تومن پول بدی از یه جا شنیدم که تا مهر هم ارزون میشه هم کپی خور ..
بهترین مدل 360 هم primium و گران ترین رجین همون UC هست ولی بیشتری ها همون جی که به صرفه تره میگیرن ...
هالا چهار ماه دیگه یا کمتر یا بیشتر میتونی واستی ps3 بخری . به خودت بر میگرده که با کدوم بیشتر حال میکنی .

البته به اين قاطعيت كه ميگي نيستا;) مثلا از نظر gpu د 360 قويتره تو بازيهاي برابر هم در مجموع بالاتر بوده اما اينا همش حرفه بررسي اين چيزا اينقدر فنيه كه بهتره بزارين زمان مشخص كنه.
در مورد كپي خور شدن ps3 هم مشكل اصلي قيمت Blue ray خام و blueray writer هست كه بعيد حالا حالا ها پايين بياد. به هر حال آينده روشني براي ps3 تو ايران (حداقل به اين زوديا) ديده نميشه.

در ضمن اگه بچه ها اين پست رو ببينن حسابت با كرام الكاتبينه:biggrin1:

bazy

سلام بچه ها
اینم لیست بازیها
اگه دیدم خوب استقبال شد بقیه بازیها رو هم اضافه میکنم
Armored Core 4
Call of Duty 3
CrackDown
Dead or alive 4
Dead or alive Xtrime 2
Dead Rising
Def Jam Icon (J)
Fear
Fifa 2007 (J)
Gears of War
Ghost Recon 2
Lost Planet
Gutar Hero 2
NBA 2K7
NBA Street Home Court
Oblivion
Rayman Raving Rabbids
Rinbow Six Vegas
Saints Row
Smack Down VS Raw 2007
Splinter Cell Double Agent
TMNT
Tony Hawk Project 8
Virtua Tennis 3
Viva Pinata
Winning Eleven 10
بعضی ها فری و بعضی ها جی هستند
اگه خواستید بااون شماره که صفحه قبل هست زنگ بزنید

از نظر گرافیک و Cpu و بازی ها کدام عالی تره ؟؟؟

به نظر خودتون 360 اسمی تره یا پلی 3 ؟؟؟ ( از هر نظر )

با سلام خدمت شما دوست عزيز مطالب در مورد مقايسه سخت افزازي 360 با PS3 بسيار هست كه اگه بخوام وارد جزييات بشم خيلي مفصله ولي ميخوام اگه اجمالي يك بررسي داشته باشيم اون اينه كه GPU ايكس باكس 360 به خاطر وجود لوله هاي انتقال رنگ به طور 48x48 pipline كه هست از GPU پلي3 كه به صورت 24x24 pipline هستش برتري داره همچنين Fillrate ايكس باكس داراي 16 Gigasamples/s هست كه اگه از فيلتر4X MSAA استفاده كنه ولي طراحي RSX يا همون GPU پلي3 بيشتر معطوف به Shader شده كه داراي 100 Billion Shader Operations/s هست كه طبق آمار اين درصد براي 360 تقريبا برابر با 48 billion Operations/s هست براي cpu ها هم cpu پلي3 با عمليات رياضي 51-billion نسبت به 360 كه داراي 33.6-billion-dot-product-operations per second هست سرتره خلاصه در كل ميشه اينو بهتون بگم دربحث GPU و Ram ايكس باكس سرتره ولي دربحث CPU و فرمت مورد استفاده پلي3 سرتره در كل وزنه برتري به مقدار كمي به سمت پلي3 معطوف شده ولي تا حالا بازيهاي 360 بهتر وفوق العاده بيشتر بوده ولي اگه بخواهين كيفيت ساخت رو در نظر بگيرين پلي3 بهترين دستگاه و به نظر من 360 بدترين دستگاه هست.

یه سوال داشتم .;)
اگه پلی 3 بخریم بازی هاشو حتما باید رو بلو ری بزنیم یا روی Dvd هم میشه ؟؟
اگه بلوری باشه که اصلا نمیصرفه برای ما ایرانی ها .......:( البته برای پولدارا اینطور نیست مثل سعید جون :biggrin1: حالا هی به من بگو بچه پولدار.
راستی 007 جان پست منو گفتی اگه ببینن ...آخه چرا ؟؟

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم .;)
اگه پلی 3 بخریم بازی هاشو حتما باید رو بلو ری بزنیم یا روی Dvd هم میشه ؟؟
اگه بلوری باشه که اصلا نمیصرفه برای ما ایرانی ها .......:(
راستی 007 جان پست منو گفتی اگه ببینن ...آخه چرا ؟؟

سلام محمدجان. نگاه كن بازيهاي پلي3 بخش اعظمشون دمو و تريلرهاي با كيفيت HD هست و تاحالا حجيمترين بازيش هم بازي Recictanse بوده كه داراي 17.5 گيگ هستش و تاحالا خود بازيهاي پلي3 بيشتر از 9 گيگ هم نبوده اما به خاطر سياست سوني مبني بر گنجاندن تمام زبانها و قرار دادن دموها نميشه بازيها رو روي DVD9 جا كرد اما ناراحت نباشد از روز يكشنبه همين هفته اگه اطلاع داشته باشيد بلاخره ديسكهاي blue-ray در ايران عرضه شد فكر كنم تابستون همين سال هم ديسكهاي بلوري افت ميكنه هم شايد تا اون موقع براي پلي3 فريموري بياد.
با تشكر

سلام به همگی .
اگه قیمت ps3 دستتون باشه متوجه شدید که نسبت به ماه پیش افت قیمت داشته . الان قیمت 60 گیگ 650 تومن و قیمت 20 گیگ هم 590 هست .
منم دیدم چون الان Ps3 در اوج ارزونی خودش قرار داره و بهترین موقعیت برای خرید هست یکی بخرم . اما اینو همتون میدونید که Ps3 واقعا نسبت به قیمتش می ارزه .
من به احتمال قوی طی چند روز اینده یک Ps3 میخرم و اولین بازی هم که بازی میکنم چیزی نیست جز Motor Storm یا Resistance : Fall Of Man . موفق باشید ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or