تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر میکنی قیمتش تا 460 بیاد پایین

نمیدونم والا . بستگی به بازار داره . یه وقت دیدی ازون شد .
اما در کل احتمالش خیلی خیلی کمه چون از خود همون مغازه دارها هم بپرسی بهت میگن که اگه میخوای 360 بخری الان وقتشه . حتما یه چیزی میدونن که همچین حرفی میزنن ;) .

نمیدونم والا . بستگی به بازار داره . یه وقت دیدی ازون شد .
اما در کل احتمالش خیلی خیلی کمه چون از خود همون مغازه دارها هم بپرسی بهت میگن که اگه میخوای 360 بخری الان وقتشه . حتما یه چیزی میدونن که همچین حرفی میزنن ;) .
اما معمولا در اردیبهشت قیمت این جور وسایل پایین میاد.در کل باید صبر کرد

اما معمولا در اردیبهشت قیمت این جور وسایل پایین میاد.در کل باید صبر کرد

مطمئنا توی اردیبهشت قیمتها پایین نمیاد . اما توی خرداد چون فصل امتحانات قیمتها ممکنه افت کنه . اما من باز هم میگم که بهترین زمان برای خرید 360 همین الانه .

جناب QuinT جان راست میگن بهترین وقت خرید الان هستش ...
همین امشب برو سفارش بده که بعدا پشیمون میشی ........
راستی من که به وحید سفارش دادم گفت پس فردا بیا .... یعنی دو روز بعد دستم بود ..
وقتی رفتم تحویل بگیرم گفت قیمتها اینقدر گرون شده که نگو . گفت j قیمت دادن 530 ولی من یکی برات پیدا کردم 490 یک دینار هم تخفیف نداد ..:eek:

کلا هیچ مدلی نداره ( یا فقط همین مدل را نداره ) و هزینه سفارش چند در می یاد ؟

مغازه وحید همیشه 360 با ریجن NTSC/J میفروشه ولی مغازه سروش همه ریجنها رو داره اما بازم بیشتر رو ریجن NTSC/UC کار میکنه .
اونا خودشون وقتی سفارش میدی 20 تومن علاوه بر قیمت کنسول از شما میگیرن که هم هزینه سفارش به حساب میاد و هم اینکه خودشون یه سودی میکنند ;) .

آخرین ویرایش:
از مشهدی هایی که دارن این قسمت از سایتو میخونن ولی عضو سایت نیستن تقاضا میکنم همین الان برن ثبت نام کنن تا شما هم در این گفتگو ها شرکت کنید و تعداد مشهدی های این سایت زیاد بشن

با سلام خدمت دوستان
این چند وقت که ما نبودیم چه خبر شده؟
میخواستم خدمتتون عرض کنم که بازیها رو تا هفته دیگه رایت میکنم و شما میتونین بازهای خودتون رو به من با پی ام سفارش بدید و ادرس و تلفن خودتون رو برام بزارید تا سریع براتون بفرستم
قیمت هم بستگی به تعداد خرید شما فرق میکنه
ولی قیمت تک فروشی 5 تومن به پایین هست
میتونید از امشب سفارش بدید
بازیها هم ریجن جی و فری هستند ولی هنوز نوع دی وی دی رو انتخاب نکردم ولی سعی میکنم
یه دی وی دی با قیمت پایین و کیفیت خوب باشه
اگه میخواین سریع پی ام بدید

لطفا اگر میشه تمام تمام وسایل جانبی 360 را با ذکر نام و قیمت بزارید . متشکرم

xbox360_faq_1.jpg

این عکسی که شما میبینید تمام وسایلی هست که همراه با خود کنسول ( حالا چه مدل Core و چه مدل پریمیوم ) به فروش میرسه .
اما وسایل جانبی دیگه ای هم هست که به طور جداگانه به فروش میرسه . از قبیل :
شارژر دسته که با برق شارژ میشه و دیگه نیازی به باطری نداری . قیمتش هم حدودای 15 یا 20 تومن هست . این هم عکسش :

ch.jpg

دسته اضافه که قیمتش حدودای 50 تومن هست .

cont.jpg

اینتر کولر یا همون فن که برای خنک نگهداشتن کنسول مورد استفاده قرار میگیره . قیمتش هم حدودای 30 تومن هست .

360-INTERCOLER.jpg

اگر میخوای با مانیتور بازی کنی باید حتما کابل VGA هم بگیری که قیمتش حدودای 30 تومن هست .

4dffwv9.jpg

Fan Stand هم هست که میتونین کنسول رو روی اون قرار بدید . قیمت این یکی رو نمیدونم اما فکر نکنم از 20 یا 30 تومن بیشتر باشه .

B000BDHBDK.01.MZZZZZZZ.jpg

موفق باشی ;) .

سلام به همگی .
من دیروز رفتم بازی Halo 2 رو گرفتم اما کنسول اونو اجرا نکرد :( . درایور من سامسونگ هست و جدیدا هم 360 رو اپدیت کردم اما وقتی که بازی رو میخواد اجرا کنه مینویسه که " شما نمیتونین این بازی رو اجرا کنین . برای اطلاعات بیشتر به سایت Xbox .com مراجعه کنید " به نظر شما مشکل از کجاست ؟ تا حالا کسی از شما تونسته بازی Xbox رو با 360 اجرا کنه ؟ ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or