Anjelina Jolie
کاربر سایت

بالاخره چی شد ؟ شما که تجربه کافی دارید ؟ کدام عالی تر و بهتر است دوستان برای خرید ؟
.میتونی uc بخری ولی چون بیشتر بچه ها j دارن و اگه j بخری میتونی بازیها رو با بچه ها عوض کنی . فن رو فراموش نکنی حتما بخری اگه مانیتور خوب هم داری یک کابل VGA هم حتما بخر .من کلا یک میلیون تومان دارم . کدام دستگاه بهتر است ؟
یعنی اول تیر قیمت ها از الان گران تر می شود ؟؟
آیا قیمت کنسول Xbox 360 UC از الان تا اول تیر تغییر می کند ؟ توضیح دهید .
متشکرم و اگر کسی پاسخ دهد حتما از او تشکر خواهم کرد .
میتونی uc بخری ولی چون بیشتر بچه ها j دارن و اگه j بخری میتونی بازیها رو با بچه ها عوض کنی . فن رو فراموش نکنی حتما بخری اگه مانیتور خوب هم داری یک کابل VGA هم حتما بخر .
.چي؟وحيد 50 تا بازي آورد؟![]()
مال Uc چی ؟
آیا بازی Test Drive Unlimited , Lost Planet . Vegas را هم دارد ؟
تا جايي كه من ديدم 2-3 تا مغازه اي كه تو مشهد بازي ميارن يا j ميارن يا free اين دوستمون هم كه گفته ميخواد بازي بزنه همينجوره. تنها راه اينكه يا سفارش بدين براتون بيارن يا اينكه مثل چند وقت پيش ها بدين از تهران بيارن كه روش خوبيه ولي هزينه پستش يكم دردسر سازهپس چه مغازه ای این بازی هایی که گفتم دارد ؟ ( آدرس دقیق )
و همینطور بازی های Uc رو ؟
بازياش هنوز از همون 10 تومنيهاست؟بله قربان . مثل اینکه همینجوری فله ای ورداشته اورده . تا اونجایی که یادمه سعید گفت بازیهای perfect dark zero , graw 2 ,fifa 07 و چند تا دیگه که الان یادم نیست اورده . تنها مشکلش ( البته برای کسانی که دستگاهشون UC هست ) اینه که همه بازیهاش ریجن J هستند .