تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام دوستان گرامی :)

در کنسول Xbox360 آیا باید بازی ها را باید در آن بریزیم یا همینجوری میشه سی دی گذاشت و بازی کرد ؟

راستی کمی از داخل آن بگویید . ( مثلا در مورد منوهای آن و ...)

دسته هایش با باتری کار می کند ؟ توضیح دهید کامل .

متشکرم :(

اگه مشکل هزینه رو نداری uc بهتر هست ولی بازم میگم هیچ فرقی نداره .
سی دی بازی رو هم که میزاری اتوماتیک میره تو بازی .
در مورد منوهاشم هر وقت بگیری میبینی دیگه . به قول بچه ها تو کفش باش فعلا :biggrin1:
دسته ی من که با باتری قلمی هستش ولی باطری شارژی هم میتونی بگیری براش .

بالاخره چی شد ؟ شما که تجربه کافی دارید ؟ کدام عالی تر و بهتر است دوستان برای خرید ؟

سلام دوست عزیز . شما اول قیمتی رو که برای خرید 360 میخوای بپردازی به ما بگو تا ما با توجه به قیمت شما بگیم که کدوم نوع کنسول 360 رو بخرید . حالا من قیمت ریجن های مختلف 360 رو بهت میگم خودت ببین کدوم بهتره : ریجن UC که از بقیه بهتره قیمتش تا امروز صبح 510 تا 520 هزار تومان بود . قیمت ریجن J بین 470 تا 490 هست و قیمت پال هم فکر کنم حدودای 350 تا 400تومان باشه البته من قیمت ریجن پال رو دقیق نمیدونم اگه قیمت اشتباه بود به بزرگواری خودتون ببخشید . به هر حال به نظر من هر چه سریعتر بخر چون هر چی به تابستون نزدیک تر میشیم قیمتها افزایش پیدا میکنه و ممکنه قیمت 360 تو تابستون تا سقف 600 هزار تومان هم برسه . موفق باشی ;) .

من کلا یک میلیون تومان دارم . کدام دستگاه بهتر است ؟
یعنی اول تیر قیمت ها از الان گران تر می شود ؟؟
میتونی uc بخری ولی چون بیشتر بچه ها j دارن و اگه j بخری میتونی بازیها رو با بچه ها عوض کنی . فن رو فراموش نکنی حتما بخری اگه مانیتور خوب هم داری یک کابل VGA هم حتما بخر .

آیا قیمت کنسول Xbox 360 UC از الان تا اول تیر تغییر می کند ؟ توضیح دهید .
متشکرم و اگر کسی پاسخ دهد حتما از او تشکر خواهم کرد .

صددرصد تغییر میکنه . رفته رفته هر چی به تابستون نزدیکتر میشیم قیمتها افزایش پیدا میکنه ( البته ممکن طرفای خرداد باز قیمت افت کنه چون فصل امتحانات ). اما خرید 360 تو تابستون رو از ذهنت بیار بیرون چون مطمئنا 360 تو تابستون کمیاب میشه اگر هم پیدا بشه مطمئنا تا سقف 600 هزار تومان هم به فروش میرسه . شما اگر میخوای 360 بخری الان وقتشه .

آخرین ویرایش:
میتونی uc بخری ولی چون بیشتر بچه ها j دارن و اگه j بخری میتونی بازیها رو با بچه ها عوض کنی . فن رو فراموش نکنی حتما بخری اگه مانیتور خوب هم داری یک کابل VGA هم حتما بخر .

محمد جان راست میگه . الان بیشتر بچه ها J دارن از قبیل اقا سعید و محمد جواد جان و خود همین اقا محمد گل ( اگه اشباه نکنم ) . البته خود من UC دارم . از طرف دیگه بهترین مغازه ای که بازیهای 360 رو میفروشه یعنی همون مغازه وحید بیشتر بازیهاش ریجن J هستند . برای مثال همین امروز وحید 50 تا بازی 360 اورده که همشون هم J هستند . خوش به حال سعید که امروز رفت از وحید بازی Perfect dark zero رو گرفت :(( .

چي؟وحيد 50 تا بازي آورد؟:eek:

بله قربان . مثل اینکه همینجوری فله ای ورداشته اورده . تا اونجایی که یادمه سعید گفت بازیهای perfect dark zero , graw 2 ,fifa 07 و چند تا دیگه که الان یادم نیست اورده . تنها مشکلش ( البته برای کسانی که دستگاهشون UC هست ) اینه که همه بازیهاش ریجن J هستند .

مال Uc چی ؟
آیا بازی Test Drive Unlimited , Lost Planet . Vegas را هم دارد ؟

همانطور که گفتم وحید فقط بازیهای ریجن J رو میاره . البته تک و توکی بازی ریجن Free هم داره مثل بازی GRAW2 که ریجن Free هست .
بازی Test Drive Unlimited , Lost Planet . Vegas هم اورده بود .

پس چه مغازه ای این بازی هایی که گفتم دارد ؟ ( آدرس دقیق )
و همینطور بازی های Uc رو ؟
تا جايي كه من ديدم 2-3 تا مغازه اي كه تو مشهد بازي ميارن يا j ميارن يا free اين دوستمون هم كه گفته ميخواد بازي بزنه همينجوره. تنها راه اينكه يا سفارش بدين براتون بيارن يا اينكه مثل چند وقت پيش ها بدين از تهران بيارن كه روش خوبيه ولي هزينه پستش يكم دردسر سازه
بله قربان . مثل اینکه همینجوری فله ای ورداشته اورده . تا اونجایی که یادمه سعید گفت بازیهای perfect dark zero , graw 2 ,fifa 07 و چند تا دیگه که الان یادم نیست اورده . تنها مشکلش ( البته برای کسانی که دستگاهشون UC هست ) اینه که همه بازیهاش ریجن J هستند .
بازياش هنوز از همون 10 تومنيهاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or