amir8mile.herogame
کاربر سایت
سلام دوستان از کسایی که سیروس رو میشناسن ممنون میشم بهش بگن اینقدر گرون فروشی نکنه .بهترین دی وی دی رو از به صورت تک فروشی بخری حداکثر (تازه جای که بخواد فرمونتو ببره ) میده 2500 تومن( ی) دی وی دی رایتر هم از حمال ترین نوعش 50000 تومن هست . یعنی هر دی وی دی حداکثر با خرابیو این حرفا در مییاد حداکثر 3300 الی 3500 این قیمت کجا 6000 هزار 7000 کجا تازگی هم که لیبل زده رو ویترین نوشته رایتی7000 تومن ورباتیم 8000 تومن سودش از 100٪ هم بالا زده . من فقط چون مجبورم ازش میخرم.فروشگاه جوادم که بازی آورده میده 6500 اونم سی دی های مالزی آشغال.رو هر کدومشونم ی داغ گذاشته که نشه از روش رایت زد . شما بگید چه باید کرد؟

اینو بدونید که اگه چند نفر بگن گرونه قیمت ارزون میشه . حالا میلتونه !! (سیروس در حال حاضر
)(جنگ باسیروس
:gunner::sniper

ولی از دیگران ارزون تر دادن دلیل بر ارزون فروشی نیست . من خودم کل کنسولامو التبه این دو سال از سیروس خریدم ps2/ pspو حالا هم 360 .(بین بد و بدتر بدو انتخاب کردم) حالا هم ما کوچیک شما هستیم. یا علی
با با من میگرم گور بابای ستاره بعدم ستاره اجاره مغازه هاش بیشتره که تبیعتا کل جنسارو بنداز بنداز کردن . حالا خود مختاری ایشالا شما خودت ی فروشگاه بزنی قیمت مردونه حساب کنی ما هم بشیم مشتریت.پیشاپیش کریسمس مبارک.