تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان از کسایی که سیروس رو میشناسن ممنون میشم بهش بگن اینقدر گرون فروشی نکنه .بهترین دی وی دی رو از به صورت تک فروشی بخری حداکثر (تازه جای که بخواد فرمونتو ببره ) میده 2500 تومن( ی) دی وی دی رایتر هم از حمال ترین نوعش 50000 تومن هست . یعنی هر دی وی دی حداکثر با خرابیو این حرفا در مییاد حداکثر 3300 الی 3500 این قیمت کجا 6000 هزار 7000 کجا تازگی هم که لیبل زده رو ویترین نوشته رایتی7000 تومن ورباتیم 8000 تومن سودش از 100٪ هم بالا زده . من فقط چون مجبورم ازش میخرم.فروشگاه جوادم که بازی آورده میده 6500 اونم سی دی های مالزی آشغال.رو هر کدومشونم ی داغ گذاشته که نشه از روش رایت زد . شما بگید چه باید کرد؟

اولا سیروس خودش از تهران میاره ( IranXBox )...
دوما دیسک ورباتیم ، خامش طرفای 3500 - 4000 تومنه!
سوما هزینه کاغذ کاور و پرینت روش ، پرینت روی دیسک و قاب و پست هم هست! ( جنس کاور رو هم باید مقایسه کنی. )
چهارما الآن کدوم یک از شرکت های دیگه ورباتیم رو 7000 تومن میده...دیگه اینقدر نمک نشناس نباشین... همین الآن پارگام داره ورباتیم رو میده 9000 تومن...

آقا نگفتی کدوم ریجین تو شیراز گیر میاد و قیمت پرمیوم کپی خور شده چنده؟
در ضمن به نظر شما بهتره از شیراز بگیرم یا برم تهران؟
در حال حاضر j داخل شیراز خیلی زیاده
اونم حدودا 500
به نظر من صبر کن سیروس 360 هاش از دوبی برسه چون میدونم اون از تهران هم ارزون تر میده

چهارما الآن کدوم یک از شرکت های دیگه ورباتیم رو 7000 تومن میده...دیگه اینقدر نمک نشناس نباشین... همین الآن پارگام داره ورباتیم رو میده 9000 تومن...
فرزاد جان اشتباه نکن
من از پارگام viva pinata گرفتم 10000 تومن تازه اصلا ملوم نبود که این چه dvd هست ؟ فکر کنم data right بود

عزیزم این dvd هایی که میگی مجبوری بخری قیمتش این هست اونی که شما میکی dvd5 هست dvd9 هست اینایی که میخری و خامش 4500 هست تازه چاپ هم داره به نظرم سیروس بهترین قیمت میده شما حتما فکر کردی ps2 خریدی که بازهاش 700 تومن هست باید قبلش تحقیق میکردی

اولا سیروس خودش از تهران میاره ( IranXBox )...
دوما دیسک ورباتیم ، خامش طرفای 3500 - 4000 تومنه!
سوما هزینه کاغذ کاور و پرینت روش ، پرینت روی دیسک و قاب و پست هم هست! ( جنس کاور رو هم باید مقایسه کنی. )
چهارما الآن کدوم یک از شرکت های دیگه ورباتیم رو 7000 تومن میده...دیگه اینقدر نمک نشناس نباشین... همین الآن پارگام داره ورباتیم رو میده 9000 تومن...[/quote ]
شما مگه قیمت تهران رو داری؟ بعد سیروس به صورت عمده میخره و فکر میکنی کل هزینه ی کاغذ کاور پرینت قاب و پرینت روی دیسک چقدر در میاد . بعد هم حتما شما د وی دی خام ورباتیم رو 3500 /4000 میخری . پار گام که به معنای واقعی دزد هست .در آخر چرا همه شما همیشه بد رو از بد تر ترجیح میدید؟ :mad: اینو بدونید که اگه چند نفر بگن گرونه قیمت ارزون میشه . حالا میلتونه !! (سیروس در حال حاضر :punk:)(جنگ باسیروس:horse::gunner::sniper:)(سیروس بعد از جنگ:surrender:hurted1:)

آخرین ویرایش:
عزیزم این dvd هایی که میگی مجبوری بخری قیمتش این هست اونی که شما میکی dvd5 هست dvd9 هست اینایی که میخری و خامش 4500 هست تازه چاپ هم داره به نظرم سیروس بهترین قیمت میده شما حتما فکر کردی ps2 خریدی که بازهاش 700 تومن هست باید قبلش تحقیق میکردی
بعد از 15 سال بازی فرق dvd5 gig رو از dvd9 gig میدونم . رفیق خوب 360 ششمین کنسول من هست البته تا الان .فرق 360 با ps2 رو هم میدونم. نمیدونم شما کی هستی ولی وقتی پست های قبلی رو میخوندم فهمیدم که یا خود سیروسی یابرای سیروس جنس میاری یا خلاصه خیلی بهش نزدیکی ‍.

سیروس نسبت به پارگارم خیلی قیمتهاش مناسب تر هست به نظر من سیروس اصلا با پارگارم قابل مقایسه نیست! ولی خداییش اگه قیمتها پایین بیاد کیه که بدش بیاد;)

قیمت ها در صورتی پایین میاد که قیمت واردات پایین بیاد...

شما مگه قیمت تهران رو داری؟

فکر کنم بدونم... حتی می تونم بگم قیمت خرید خامشون هم چنده...پس دیگه این حرف رو نزن... :-"

بعد هم حتما شما د وی دی خام ورباتیم رو 3500 /4000 میخری...

قیمت خرید از وارد کننده رو گفتم...
شما ارزونتر سراغ داری ، بیا بگو...

بعد سیروس به صورت عمده میخره و فکر میکنی کل هزینه ی کاغذ کاور پرینت قاب و پرینت روی دیسک چقدر در میاد .

محض اطلاعت بگم... این کاور ها کاغد خامش فقط 200 تومن قیمت داره ( همون اول هم بهت گفتم مقایسه کن)...
کیفیت پرینتش هم باید بگم همشون رو Best Quality پرینت شدن... همین طور چاپ رو دیسک ها...

نمیدونم شما کی هستی ولی وقتی پست های قبلی رو میخوندم فهمیدم که یا خود سیروسی یابرای سیروس جنس میاری یا خلاصه خیلی بهش نزدیکی ‍.

سیروس کلا به مشتری هاش نزدیکه... ;)
============

نتیجه اینکه : قیمت ها حالا حالا ها نمی تونه پایین بیاد... وگرنه ما هم بدمون نمیاد...
من هم بخاطر این از دست شما ناراحت شدم و جواب پستتون رو دادم ، چون صراحطاً گفتین سیروس گرون فروشه... فقط خواستم بدونین اینطوری ها هم که میگین نیست...;)

عزیزمن میبینم که خوندن هم بلد نیستی اگر نوشته های من را خوندی خودت خوب دیدی که یک جاهایی هم خوب ازش انتقاد کردم حتی رفتم پیش خودش بهش هم گفتم که کنسول را بمن گرون داده بخاطر همین از یک راهی قرار شد جبرانش کنه که لازم نمیدونم بگم برات در هر صورت توی شیراز همیشه همین طور هست زود انگ به آدم میزنن که براش کار میکنی از این حرفها به هر حال شما برو از اون پارگام بخر تا قشنگ بشینه بهت میفهمی که سیروس بهتره فعلا بدشم شما از تهران verbatim با چاپ روی دیسک چند میتونی بخری .....چند روز باید صبر کنی تا برات بیاد ........چند پول پست میدی حتما مجبوری صبر کنی 5تا 5تا سفارش بدی که پول پست نخواد پس از هر نظر میارزه البته یکی از بچه های توی همین پاساز مهدی قرار هست بازی ها را بیاره با بهترین قیمت این جوری به طور حتم سیروس هم سود کمتری میبره ولی مطمعن باش خودش کمتر از 6 تومن نمیخره توی تعداد 5500 حالا بیا بگو من با سیروس هستم در ضمن فعلا توی شیراز تنها کسی دیدم که حداقل میدونه 360 چی هست بازی جدید چی هست و کلا همون پارگام را در نظر بگیر ولی ارزون ..با احترام ... جنس خوب...بازی جدید تموم شد

قیمت ها در صورتی پایین میاد که قیمت واردات پایین بیاد...

فکر کنم بدونم... حتی می تونم بگم قیمت خرید خامشون هم چنده...پس دیگه این حرف رو نزن... :-"

قیمت خرید از وارد کننده رو گفتم...
شما ارزونتر سراغ داری ، بیا بگو...

محض اطلاعت بگم... این کاور ها کاغد خامش فقط 200 تومن قیمت داره ( همون اول هم بهت گفتم مقایسه کن)...
کیفیت پرینتش هم باید بگم همشون رو Best Quality پرینت شدن... همین طور چاپ رو دیسک ها...

سیروس کلا به مشتری هاش نزدیکه... ;)
============

نتیجه اینکه : قیمت ها حالا حالا ها نمی تونه پایین بیاد... وگرنه ما هم بدمون نمیاد...
من هم بخاطر این از دست شما ناراحت شدم و جواب پستتون رو دادم ، چون صراحطاً گفتین سیروس گرون فروشه... فقط خواستم بدونین اینطوری ها هم که میگین نیست...;)
دوست من نیازی به ناراحتی من و تو نیست. مطمئن باش این روزا همه حداقل 10000 تومن تو جیبشون پیدا میشه که بخوان بزننش به ........:sick: ولی از دیگران ارزون تر دادن دلیل بر ارزون فروشی نیست . من خودم کل کنسولامو التبه این دو سال از سیروس خریدم ps2/ pspو حالا هم 360 .(بین بد و بدتر بدو انتخاب کردم) حالا هم ما کوچیک شما هستیم. یا علی

عزیزمن میبینم که خوندن هم بلد نیستی اگر نوشته های من را خوندی خودت خوب دیدی که یک جاهایی هم خوب ازش انتقاد کردم حتی رفتم پیش خودش بهش هم گفتم که کنسول را بمن گرون داده بخاطر همین از یک راهی قرار شد جبرانش کنه که لازم نمیدونم بگم برات در هر صورت توی شیراز همیشه همین طور هست زود انگ به آدم میزنن که براش کار میکنی از این حرفها به هر حال شما برو از اون پارگام بخر تا قشنگ بشینه بهت میفهمی که سیروس بهتره فعلا بدشم شما از تهران verbatim با چاپ روی دیسک چند میتونی بخری .....چند روز باید صبر کنی تا برات بیاد ........چند پول پست میدی حتما مجبوری صبر کنی 5تا 5تا سفارش بدی که پول پست نخواد پس از هر نظر میارزه البته یکی از بچه های توی همین پاساز مهدی قرار هست بازی ها را بیاره با بهترین قیمت این جوری به طور حتم سیروس هم سود کمتری میبره ولی مطمعن باش خودش کمتر از 6 تومن نمیخره توی تعداد 5500 حالا بیا بگو من با سیروس هستم در ضمن فعلا توی شیراز تنها کسی دیدم که حداقل میدونه 360 چی هست بازی جدید چی هست و کلا همون پارگام را در نظر بگیر ولی ارزون ..با احترام ... جنس خوب...بازی جدید تموم شد
اینجور که شما داری میگی بخاطر حالی که بهت داده داری طفداری میکنی . ما چاکر شما هم هستیم بخرید اقا اونقدر بخرید که .... (من از تهران خرید نمی کنم شدی کپی سیروس وقتی میری تو مغازش میگی چرا جنسا انقدر گرون شده میگه برو از ستاره بخر تا بهت بدن فلان قیمت بده.:(( با با من میگرم گور بابای ستاره بعدم ستاره اجاره مغازه هاش بیشتره که تبیعتا کل جنسارو بنداز بنداز کردن . حالا خود مختاری ایشالا شما خودت ی فروشگاه بزنی قیمت مردونه حساب کنی ما هم بشیم مشتریت.پیشاپیش کریسمس مبارک.
;)

اینجور که شما داری میگی بخاطر حالی که بهت داده داری طفداری میکنی . ما چاکر شما هم هستیم بخرید اقا اونقدر بخرید که .... (من از تهران خرید نمی کنم شدی کپی سیروس وقتی میری تو مغازش میگی چرا جنسا انقدر گرون شده میگه برو از ستاره بخر تا بهت بدن فلان قیمت بده.:(( با با من میگرم گور بابای ستاره بعدم ستاره اجاره مغازه هاش بیشتره که تبیعتا کل جنسارو بنداز بنداز کردن . حالا خود مختاری ایشالا شما خودت ی فروشگاه بزنی قیمت مردونه حساب کنی ما هم بشیم مشتریت.پیشاپیش کریسمس مبارک.
;)
دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن بالاخره همه ی ما داریم توی ایران زندگی میکنیم چی کارش میشه کرد فعلا باید تحمل کرد :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or