تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه موافق باشيد چون قيمت بازيها رفته بالا ، مثل چند سال پيش بازيهايي را كه ديگه نمي خوايم بزاريم براي فروش يا معاوضه .
لطفا نظر بديد .

من بازی هامو از فروشگاه آراسافت میخریدم که توطبقه زیرزمین ستاره بودند.کیفیت کاراش خوبه.حالا رفته چهارراه ملاصدرا مرکز خرید پارس.امروز FORZA ازش گرفتم و مدال افتخار .حلقه ای 5000 تومن هم میده

فعلا هرکی بازی میفروخته تو اینترنت هم قیمتاشو برده بالا.اگر اختلافی هم باشه خیلی ناچیزه و اصلا ارزش نداره آدم از یه شهر دیگه بازی بگیره که پول پست بهش میخوره و باید دو سه روز هم وایسه
برای خبر دار شدن از اومدن بازیهای جدید هم میتونین از سایت سپینود استفاده کنین

فعلا هرکی بازی میفروخته تو اینترنت هم قیمتاشو برده بالا.اگر اختلافی هم باشه خیلی ناچیزه و اصلا ارزش نداره آدم از یه شهر دیگه بازی بگیره که پول پست بهش میخوره و باید دو سه روز هم وایسه
برای خبر دار شدن از اومدن بازیهای جدید هم میتونین از سایت سپینود استفاده کنین
من دنبال فروشگاهی هستم تو شیراز که بازی برنر مکس با قیمت مناسب بفروشه و با پیک موتوری ارسال کنه.سپینود که اصلا جواب نمیده.خودم حضوری نمیتونم بازی بخرم.قبلا از یه کاربر تو همین سایت میخریدم و راضی هم بودم ولی خب اون بده خدا هم قیمت بازیاش زیاد شد.لطفا اگر کسی میدونه پ خ کنه.

سلام.
من که میگم بیایید مثل من RGH کنید و بازی ها رو هم دانلود کنید.
دیگه لازم نیست پول اضافه بدید برای بازی.

بازی های جدید هم :
Assasin Creed III
Medal of Honor Warfighter
F1
Dishonored
Need For Speed Most Wanted 2
Halo 4

بسته یا هنوز جدیدا رو بگم؟:d

---------- نوشته در 10:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

جایی سراغ دارین که لنز xbox اسلیم تنظیم کنه
حرفه ای مطمعن باشه

آره ، برو پاساژ مهدی ، طبقه همکف ، از مغازه سیروس که گذشتی کنارت یک راه باز میشه ، برو سمت چپ یک در هست میره بالا.
اونجا کارش عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or