تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من میخوام کنسولم رو بفروشم فقط یه مشکل کوچیکی داره اونم اینه که وقتی دادمش واسه lt3 تعمیر کار نامرد که تو پاساژ مهدی هست(به نام محمد و بقیه نامردا) اومد و چهار تا پیچ بلندی که درایو رو به بدنه کنسول وصل و محکمش میکنه رو برداشته.حالا هم هر وقت ایکس باکسمو عمودی میذارم درایوش ناجور صدا میده و چراغ هاش به ترتیب یک و دو روشن وخاموش میشه.حالا اگر کسی هست که کنسول قدیمی داره که دیگه به دردش نمیخوره و سه چراغه شده اون چهار تا پیچ رو به من بفروشه لطف بزرگی کرده.میخوام کنسول رو همونجور که از اول بوده بفروشم تا اون بنده خدا هم که میخره راضی باشه و نفرین پشت سرم نباشه.هر کسی داشت لطفا جواب رو پ خ کنه.ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام.آقای امیری عزیز همون اول میخواستم بیام پیش شما که مشکل دستگاهو حل کنید ولی خب نبودید و از ساعت 10 تا 12 تو داریوش چرخیدم.دیگه منصرف شدم و گفتم خودم مشکل خودمو حل کنم.(به خاطر اینکه راهم دوره و فقط باید هزینه تاکسی تلفنی رو بدم.)دو نفر هم تو مغازتون بودن میتونین ازشون بپرسین.من چه روزی بیام که شما مشکل کنسول منو حل کنید؟(10 دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره.دیگه خودتون خوب میدونین.به خدا ثواب داره)

آخرین ویرایش:
سلام.اون دسته از دوستانی که ایکس باکس سه چراغه دارن که به دردشون نمیخوره لطفا به من پ خ بدن.من فقط دنبال 6تا پیچ بلندی که درایو رو به بدنه محکم میکنه هستم.ازتون میخرم.لطفا هرکی داره بگه.دو هفتس میخوام کنسولم رو بفروشم به خاطر 6تا پیچ نمیتونم.به آقای امیری هم هر وقت زنگ زدم جواب ندادن.لطفا اگر کسی داره دریغ نکنه.ممنون

دوستان تو شيراز كجا ميشه بازي هاي برنرمكسو پيدا كرد با كيفيت و قيمت خوب؟
اگرم نيست،سايتي كه قيمتاش خوب باشه بهم پ.خ كنيد

ممنون ميشم اگه زود جواب بديد چون دارم از بي بازي ميميرم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میشه یه راهنمایی از ما بکنین
من یه کنسول فت دارم که سه چراغ شده معمولا روزی 5 تا 6 ساعت بازی میکنم ارزش داره تعمیرش کنم یا یه کنسول اسلیم بگبرم
ممنون میشم جواب بدین

با توجه به اینکه قیمتا شدید رفته بالا اگه قابل تعمیر باشه حتی موقت شما بهتره اول برای تعمیر اقدام کنی.یعنی تا جایی که کار میکنه ازش کار بکش بعدا که مرخص شد میتونی اسلیم بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or