تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خيلي ممنون از راهنماييت ولي من تمام بازيهارو اول نصبشون ميكنم روي هارد ديسكهاي بازي رو هم از سيروس ميگيرم تا سه چهار ماه پيش كه دستگاهم مشكلي نداشت ولي از اون به بعد هر چي بازي ازش ميگيرم روي دستگاه كه ميذارم موقع نصب eror clean disc رو ميده منم مجبورم بازيو رو يه ديسك خوب با سرعت خيلي پايين رايت كنم:( به هر حال ممنون...

منم از همین سیروس میگرم و کیفیت دیسکش حداقل از بقیه جاها بهتره و ارور کلین دیسک موقعی میاد که دیسک یا کثیف باشه یا بد رایت شده باشه(هنگام ریختن در هارد اگه حتی نقطه ای از دیسک هم خراب باشه به محض رسیدن به اون نقطه این ارور مشاهده میشه) و یا لنزت ضعیف شده یا کثیف شده که اگه وارد باشی میتونی با تنظیم سرعت لنز بطور موقت درستش کنی که در صورت ناورادی ممکنه با زیاد کردن سرعت بیش از حد لنز رو داغون بکنی و اگه کثیف شده باید با ظرافت و دقت بطوریکه به لنز اسیبی نرسه تمیزش کنی و بهتره نشون یه تعمییر کار مجرب مثل دانش که مغازش در همون پاساژ سیروس هست ببری و فکر کنم الان نیستش و رفته مسافرت و تا یکماه دیگه هم نمیاد.

فکر کنم مشکل از اینه که دیسک بازی پچ نشده هست.
فقط با بازیهای جدید این مشکل رو داری دیگه , نه؟(اساسین و نید فور اسپید)

این ارور ربطی به پچ بودن و یا نبودن بازی نداره و اتفاقا من همون روز اول که نید فور اسپید اومد از سیروس گرفتم و با فریمور lt plus اجرا شد و نشون میده که بازی پچ شده بوده و برای ریختن در هارد هم هیچ مشکلی نباید باشه مگر مواردی که گفتم و ممکنه دیسکهایی که سیروس رایت میکنه سرعتش رایتش بالا باشه و میتونی از یه جای دیگه بازی رو بخری و امتحان کنی که ببینی مشکل پا برجاست یا نه;)

شیراز ایکس باکس

بابا سیروس دیگه کیه.
همه چی رو گرون میده و خیلی از دیسک هاش هم که خرابی داره.)x
اصلا شماها چرا همش میگین سیروس؟)x
بابا برید توی ملاصدرا مغازه شیراز ایکس باکس.;)
برید از آقا دانش گل بازی بگیرید.:d
منم Assassins Creed رو از سیروس گرفته بودم و بهش گفتم پچ شدست؟ گفت آره.:)
رفتم خونه دیدم نیست.)x
بعدشم که دیگه پس نگرفت.)x
بعد رفتم پیش آقا دانش و بازی رو ازش خریدم با قیمت 1500 و اومدم خونه و کاملا اجرا شد.b-)

بابا سیروس دیگه کیه.
همه چی رو گرون میده و خیلی از دیسک هاش هم که خرابی داره.)x
اصلا شماها چرا همش میگین سیروس؟)x
بابا برید توی ملاصدرا مغازه شیراز ایکس باکس.;)
برید از آقا دانش گل بازی بگیرید.:d
منم Assassins Creed رو از سیروس گرفته بودم و بهش گفتم پچ شدست؟ گفت آره.:)
رفتم خونه دیدم نیست.)x
بعدشم که دیگه پس نگرفت.)x
بعد رفتم پیش آقا دانش و بازی رو ازش خریدم با قیمت 1500 و اومدم خونه و کاملا اجرا شد.b-)

كلا سيروس از اين چيزا خيلي سر در نمياره شما بايد از شاگرداش سوال مي كردي. تو خيابون داريوش از لحاظ كيفيت بازي سيروس خيلي بهتره..;)
در ضمن دانش هم خيلي تعريفي نداره ;)

كلا سيروس از اين چيزا خيلي سر در نمياره شما بايد از شاگرداش سوال مي كردي. تو خيابون داريوش از لحاظ كيفيت بازي سيروس خيلي بهتره..;)
در ضمن دانش هم خيلي تعريفي نداره ;)
برا چی تعریف نداره؟
چون بازیهاش نسبت به جاهای دیگه ارزون تر و با کیفیت تر هست؟ b-)
چون قیمت آپدیت رو زیر 15 میده و بعد که مشتریش میشی زیر 10 و یا 5 و جلوی خودت آپدیت میکنه؟ b-)
به خاطر چی؟ :pb-)

برا چی تعریف نداره؟
چون بازیهاش نسبت به جاهای دیگه ارزون تر و با کیفیت تر هست؟ b-)
چون قیمت آپدیت رو زیر 15 میده و بعد که مشتریش میشی زیر 10 و یا 5 و جلوی خودت آپدیت میکنه؟ b-)
به خاطر چی؟ :pb-)

به خاطر اينكه ديويدي هاش روي ديسك 300 تومني آشغال Risheng رايت ميكنه كه كيفيت كاور و قاب بازي هم با بازيهاي سيروس قابل مقايسه نيست... :))
وقتي كه iXtreme LT اومده بود حدودا يك ماه بعد از عيد كه رفتم مغازش ميگفت براي آپديت 25000 تومن( نا قابل ) ميگيرم كه به قول خودش ميگفت آپديته مادام العمر با ضمانت كه ديگه هيچ وقت احتياج به آپديت نداشته باشه..!!!:p:)):))=))=))=))=))

تو این تابیک همیشه جنگ و دعواست که همیشه یه سرش سیروس بوده و بعد بقیه:p

اینم بدون طرفداری از این فروشنده ها بگم که دانش بیشتر در ضمینه تعمییرات کنسول بخصوص xbox360 تخصص داره تا فروش بازی و ادم با انصافی هم هست و به مشتریهای قدیمیش هم احترام میذاره و تخفیف میده و سیروس به غیر از فروش کنسول و بقیه لوازم بیشتر برای اینکه بازیهای به روز و جدید و با کیفیت تر از بقیه جاها در شیراز میاره معروفه و البته جنسش شیشه خورده داره و زیاد به مشتریهای دائمیش اهمیت نمیده و در زمینه ارشیو بازی هم به گفته دوستان مغازه شیراز پلازا در ملاصدرا مجتمع pc center از همه جا بهتره ولی دوستان میگن بازیها رو گرونتر از بقیه میده;)

تو این تابیک همیشه جنگ و دعواست که همیشه یه سرش سیروس بوده و بعد بقیه:p

اینم بدون طرفداری از این فروشنده ها بگم که دانش بیشتر در ضمینه تعمییرات کنسول بخصوص xbox360 تخصص داره تا فروش بازی و ادم با انصافی هم هست و به مشتریهای قدیمیش هم احترام میذاره و تخفیف میده و سیروس به غیر از فروش کنسول و بقیه لوازم بیشتر برای اینکه بازیهای به روز و جدید و با کیفیت تر از بقیه جاها در شیراز میاره معروفه و البته جنسش شیشه خورده داره و زیاد به مشتریهای دائمیش اهمیت نمیده و در زمینه ارشیو بازی هم به گفته دوستان مغازه شیراز پلازا در ملاصدرا مجتمع pc center از همه جا بهتره ولی دوستان میگن بازیها رو گرونتر از بقیه میده;)

در كل باهات موافقم..;)

در كل باهات موافقم..;)
اصلا همه فروشنده ها خوب هستند. :d
بالاخره هرکی توی یه زمینه کار میکنه. :>
دانش توی تعمیرات من قبولش دارم و توی بازی هاش هم همینطور. ;)
شما هم سیروس رو قبول داری. ;)
ولی خداییش دانش خیلی آدم باانصافی هست.:x
شاید درست باشه که سیروس بازی هاش با کیفیت هست ولی من تا حالا 5 تا بازی ازش گرفتم و 3 تاش خراب بوده!;)
ولی دانش اگه هم کیفیت دی وی دی هاش بد باشه ولی بازی رو کامل اجرا میکنه.
مهم اینکه بازی کامل و سالم باشه و اجرا بشه. همین و بس.b-)

یک بار یک پی اس پی از مغازه ساحل داخل پاساژ مهدی خریدم شارژرش تقلبی بود
یک بار دادم برام بازی ps3 بریزه گفت سه تا ریختم .دونه ای سه تومن بعد آوردم خونه یک بیشتر نریخته بود اونم خراب بود یک ایکس باکس گرفتم برای پسرخالم دسته اش تقلبی بود
سیروس یک بار شارژ ایکس باکس گرفتم باترییش شارژ نمی شد بعد 35 تومن بهم داده بود بعد چند وقت دیگه دیدم همون شارژ را گذاشته بود 15 تومن زیر بار هم نمی رفت از جواد بازی xbox گرفتم خراب بود آوردم نیم ساعت کاشتم تا عوضش کرد کلا این پاساژ مهدی خیلی بندا....ز هستن از هیچی هم سر در نمی آرند.:d درد دل بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or