تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا ببین چطور پولو ازش میگیرم من اونم که 550 برای 360 دادم چون میخواستم یه چیزه سالم داشته باشم چون به مغازه های داریوش اطمینانی نیست ولی دیگه خر که نیستم همچین پولو ازش میگیرم که حال کنید البته الان که باز قول داده بیاره ولی من دیگه صبرم تموم شده راستی دسته هم گفت 60 تومن

حالا ببین چطور پولو ازش میگیرم من اونم که 550 برای 360 دادم چون میخواستم یه چیزه سالم داشته باشم چون به مغازه های داریوش اطمینانی نیست ولی دیگه خر که نیستم همچین پولو ازش میگیرم که حال کنید البته الان که باز قول داده بیاره ولی من دیگه صبرم تموم شده راستی دسته هم گفت 60 تومن
خداوند در هدف والایی که داری بهت کمک کنه!
دسته رو هم من از سیروس 15.000 تومن ارزونتر از این چیزی که داری می گی برای پسر عمه ام گرفتم!

آقا من الان از پارگام میام قضیه فن حل شد بعد در مورد بازی هم که بهش گفتم که verbatim نیست گفت من خبرم نداشتم(این دیگه راست و دروغش پای خودش)ولی وقتی بهش گفتم یکی زنگ زده به آقا طاهر و گفته بازی رو 5/5 میخره گفت من اون کسی که این حرف رو زده میشناسم و هر کی جلوی خودم زنگ زد به طاهر و گفت بازی رو 5/5 میده به من, من همه بازی ها رو مجانی میدم برای خودش به من هم گفت بیا همین الان زنگ بزن و بپرس.

بهش بگو من را میشناسه و هر روز میرم پیشش شما گول این آدم را نخور کپ یگانه یکم بدتر هست ولی در کل من نمیخوام اینجا بحث کنم که بدتر آقا طاهر ناراحت بشه ولی بهش بگو خودتی فکر نکن مردم خرن نمیفهمن حتی اگر5/5 هم نخره dataright الان در سایت 7 تومن هست و ایشون که یک 80 تایی عنوان داره پس یعنی بازی ها را براش رایگان پست کردن و من اصلا کاری ندارم دیگه هم هیچ وقت در باره این فروشگاه صحبت نمیکنم چون بدتر تبلیغش میشه همون چیزی که گفتم حاصل تجربهی چندین سالمه

سلام
دوستان من میخام تنظیم لنز کنم کجاببرم ؟
یه سوال دیگه توی شیراز کجا بازی های جدید و خوب رو به صور تعداد میشه خرید که ارزون باشه ؟؟؟

سلام
دوستان من میخام تنظیم لنز کنم کجاببرم ؟
یه سوال دیگه توی شیراز کجا بازی های جدید و خوب رو به صور تعداد میشه خرید که ارزون باشه ؟؟؟
من تنظیم لنز می کنم!:-"
ولی مغازه ندارم! /:) درایو خودم مشکل داشت رفتم مالتی متر گرفتم تنظیمش کردم! :biggrin1:
-------------------------
تعداد!!!!!!!!
زنگ بزن NextGen پول واریز کن و هر چند تا که می خوای سفارش بده!
ببینم ، تعداد برای چی می خوای؟! نکنه می خوای X360 GameNet بزنی ؟!؟!

بچه ها از این به بعد تنظیم لنز هم با همکاری اینجانب در مغازه سیروس انجام میشه هرکس می خواد تنظیم کنه تا تا فردا سه شنبه بیاره! چون من از چهار شنبه به مدت یک هفته نیستم!
هزینه هم من یکاری می کنم بیشتر از 5 تومن در نیاد! البته دست من نیست ولی خوب یکاریش می کنم!
اگر رفتین مغازه و سیروس گفت نه تنظیم نمی کنیم ، بگید محمد در جریانه!

من با محمد ( کسی کارای کپی خور کردن و نصب و مودچیپ و از این جور حرغها رو براش انجام میده)
یه چیزی برای سوال بر انگیزه فرزاد جان!
شما که زیاد پیشه سیروس میری تا حالا به اون کاغذ سبز رنگ جلویه درش توجه نکردی؟
یا اصلا از خود محمد پرسیدی چطور ms28 ایکس باکس خودش رو کپی خور کرده؟!؟!؟!؟!:confused:

سلام

من محمدم که با سیروس کار می کنم

ajay جان هم تو دوستمی هم فرزاد.فرزاد به من گفت اگه کسی تنظیم لنز بخواد بهش بگم تا حالا هم که کسی نخواسته.
آره درسته رو در مغازه سیروس ....:laughing:

بعدم من نه تو کار PSP ادعایی دارم نه 360 نه PS3 و دستگاه MS28 من هم شما زحمتشو کشیدی و FLASH کردی و خیلی خیلی هم ازت تشکر می کنم.
ولی من فکر می کنم دلیلش به خاطر این نبود که من بلد نباشم اون موقع ما مادربورد نداشتیم حتی خونه دوستم (قریشی) هم که رفتیم با مادربوردش کار نکرد حتی سیروس هم 2 هفته بعدش مادربورد خرید.چون درایوم با مادربورد شما کار میکرد شما زحمتشو کشیدی بازم ازت ممنونم.
در ضمن یه چیزایی هم هست که قبلا با هم صحبت کردیم میدونی که ....:-"

ولی من خوشال می شم تو جمعتون باشم
محمد.م

محمد جان تو خودت میدونی که منم این کارا رو چه برای تو و چه برای سیروس از رویه رفاقت انجام دادم ولی برام قابل قبول نیست که ببینم کار منو کسی انکار بکنه.
به هر حال به BC خوش آمدی.:biggrin1:
راستی,کنسولم بن شد رفت به دیار باقی,شاید اون کنسول پوکیده سیروس رو درست کنم دوباره بام تویه گود.:boxing:

چیپ HANA/ANA ش که تصویر ها رو upscale و downscale میکنه مشکل داره.
---------------------------------------
در مورد چیزی که مدتیه تویه این تاپییک باب شده که باید به کدوم فروشگاه اعتماد کنیم باید بگم که هیچ کدوم.
هر چی فروشگاه تویه شیراز هست در وهله اول یه دلال(با عرض پوزش) بیشتر نیست که فقط فکر جیب خودشه ,نه شمای گیمر.
شاید امروز بهتون یه حال اساسی بده ولی فردا چند برابرشو میکنه تئیه پات(حال میخواد پرگام باشه یا سیروس یا قربانی یه هر بندازه دیگه).
اکثر این آدما فقط یه رابط هستند بین شما و اون بابایه تهرانی.
پس فقط به خودتون اعتماد کنین و تا جایه که میتونین کار خودتون رو پیشه این مغازه داره گیر نندازین.
بهترین راه حلی هم که میتونم بهتون توصیه کنم,nextgen هست چون خود طاهر قبل از اینکه یه کاسب باشه , یه گیمر هست و نیاز ما رو میدونه و لازم نیست بهش خط بدیم!;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or