تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا rainbow راست میگه من که اینا رو از 4 سال پیش میشناختم زمانی که توی ملاصدار میرفتم gamenet اینا اونجا مغازه داشتن از همون موقع ادعای زیادی داشت و همه چیز را گرون میداد اخ این سیدی ها sarzamin را میکرد تو پاچه این تازه واردها حلقه 1000 تومن تازه یک چیز بگم بخندید یک دفعه موقع که یک ماه مونده بود به آمدن age of empiers 3 رفتم گفت اره ما ده روز دیگه میاریم توی ماکروسافت آشنا داشتم بازی را دزدیده داره میفرسته یعنی از عرضه جهانی هم میگفت ما زودتر داریم پس شک نکنید کارش خرابه در رابطه با سیروس ما با این امیر شاگردش خیلی صحبت کردم نمیدونم چرا قبول نمیکنه از next gen بیاره تازه میگه استمپری ها بهتره شما هم بهش بگید و بگید یک جوری بخره که همون 7 تومن بفروشه

بابا rainbow راست میگه من که اینا رو از 4 سال پیش میشناختم زمانی که توی ملاصدار میرفتم gamenet اینا اونجا مغازه داشتن از همون موقع ادعای زیادی داشت و همه چیز را گرون میداد اخ این سیدی ها sarzamin را میکرد تو پاچه این تازه واردها حلقه 1000 تومن تازه یک چیز بگم بخندید یک دفعه موقع که یک ماه مونده بود به آمدن age of empiers 3 رفتم گفت اره ما ده روز دیگه میاریم توی ماکروسافت آشنا داشتم بازی را دزدیده داره میفرسته یعنی از عرضه جهانی هم میگفت ما زودتر داریم پس شک نکنید کارش خرابه در رابطه با سیروس ما با این امیر شاگردش خیلی صحبت کردم نمیدونم چرا قبول نمیکنه از next gen بیاره تازه میگه استمپری ها بهتره شما هم بهش بگید و بگید یک جوری بخره که همون 7 تومن بفروشه

منظور شما از شاگرد سیروس کدومشه!؟!
من با محمد ( کسی کارای کپی خور کردن و نصب و مودچیپ و از این جور حرغها رو براش انجام میده)
صحبت کردم و با دلیل مدرک بهش گفتم که چرا مالزی ها بدرد نمی خورن حالا احتمالا اونم به آقا سیروس بگه و نمایندگی NG رو قبول کنن! چون حرف محمد رو خیلی می خره! تازه به نسبت مالزی ها هم قیمت پایین تری دارن!

Sirus

سلام به نظر من خيلي عجيب هست كه بعضي از دوستان شديدا از فروشگاههاي خاصي طرفداري ميكنند وگاهي من به شخصه فكر ميكنم كه اصلا شايد خود فروشگاه مورد نظر داره اين مطالب رو خط دهي ميكنه يا بعضيها دارن پورسانت ميگيرن سينه ميزنن!!!! :laughing: :laughing: :laughing:

دوست عزیز اولا تو این دورو زمونه فقط برای ... پورسانت میدن بدشم اگر کسی از فروشگاهش خوب بگه پارگام هست که یک نفر اومده بود تعریف میکرد که تابلو بود خود پارگام هست

بعد راستی دوستان من از همین پارگام که پرسیدم vga را میداد 45 میگه اصل هست
بازی ها را میده 8 تومن (ارواح باباش )دسته را بیسیم میده 55 تومن من میخوام vga بخرم به غیر از اینجا کسی جای دیگه سراغ نداره

سلام به نظر من خيلي عجيب هست كه بعضي از دوستان شديدا از فروشگاههاي خاصي طرفداري ميكنند وگاهي من به شخصه فكر ميكنم كه اصلا شايد خود فروشگاه مورد نظر داره اين مطالب رو خط دهي ميكنه يا بعضيها دارن پورسانت ميگيرن سينه ميزنن!!!! :laughing: :laughing: :laughing:

اولا
: مشخصه کیا دارن پورسانت می گیرن سینه می زنن!/:)
دوما : شما جایه دیگه ای سراغ دارید برای تعمیر! اگه منظورت پارگامه که ایشون کنسول هاش رو واسه کپی خور کردن هم میفرسته تهران!
سوما : فروشگاه ها کسی رو خط دهی نمی کنن ، ما داریم به فروشگاه ها خط می دیم!:biggrin1:
اون پارگام هم که الآن شما داری اینقدر سنگش رو به سینه می زنی ، بنده آوردمش تو کار! وگرنه نه سر پیاز بود نه ته پیاز!
در ضمن اگر دفعه دیگه کسی بیاد اینجا و بگه سیروس اینجوره ، پارگام اونجوره ، منتظر عواقبش باشه! میگین نه ، نگاه کنین! چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است! اینجا جای بحث در مورد فروشگاه ها نیست!:evil:

در ضمن قبل از اینکه در مورد پستم نظر بدید ، یکبار با دقت بخونیدش : کاملا بی طرفانه است!
اگر هم می بینید پیش از این از پارگام بد گفتم ، حقیقت بوده و باید هشدار داده می شد! چه بسا که من خودم هم ازشون خرید کردم و می کنم ! ولی حواسم هست که چه چیزی رو به چه قیمتی میخرم!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or