تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
کسی توی شیراز جایی سراغ داره که اینترنت وایرلس بده ؟
چند میده ؟
محدوده ساپورتش چقدره ؟
ممنون میشم ازتون اگه جواب بدین
هست!
همیار نت!
ولی گرونه و بدرد من وشما نمی خوره!
به لیستش یه نگاهی بنداز : http://www.hamyar.net/services.aspx?act=cnt&key=4
این هم لیست خدمات ADSLش : http://www.hamyar.net/services.aspx?act=cnt&key=3
خودت مقایسه کن.

من از پارگام 360 خریدم 550:scare:
ولی خوب خدایی دستگاه خوبی هست ولی الان 6 روز هست پول گرفته ولی فن نمیاره حالا میخواستم بدونم سیروس اینتر کولر 3تایی اصل داره؟بعد اگه میشه آدرسش رو هم بدید البته من مغازه جواد رو بلدم ولی سیروس نمیدونم کدوم یکی هست

من از پارگام 360 خریدم 550:scare:
ولی خوب خدایی دستگاه خوبی هست ولی الان 6 روز هست پول گرفته ولی فن نمیاره حالا میخواستم بدونم سیروس اینتر کولر 3تایی اصل داره؟بعد اگه میشه آدرسش رو هم بدید البته من مغازه جواد رو بلدم ولی سیروس نمیدونم کدوم یکی هست

کی خریدی ؟ به هر حال یه کم گرون خریدی;)
سیروس هم اینتر کولر 3 فنه داره ولی اصل یا غیر اصلشو نمیدونم !
در ضمن مغازه سیروس با مغازه جواد 5 متر با هم فاصله دارن .
کنار مغازه جواد هست دیگه :-"

بهترین راه خرید مستقیم از خود NextGen هست!
اگر تک دیسک می خواین ، از همون پارگام بگیرین ولی اگر بیشتر می خواین حتی 2 تا دیسک از خود NG بگیرید!

عجیبه بعضیا از پارگام چیزی می گیرن (البته منضور به hamid_barca دوست عزیزم نیست)
من هیچ وقت به کسی توصه نمی کنم از پارگام و سیروس خرید کنید
چون پارگام خیلی خیلی گرون می ده مثلا رفتم wifi max بگیرم میگه (قیمتش 120 و 130 هست البته باید بپرسم فکر کنم 120)<<مثل جمله خودش بخدا
سیروسم که چی بگم؟
روفتم چند ماهه پیش ازش PS2 بگیرم PS2 گذاشته جلوم بعد بوش می کنم بوی عطر میده خوب که نگاش کردم دیدم قابش و عوض کردن به عنوان نو می فروشه
یک باره دیگه رفتم PSP رو بدم تبدیل کنه مموری و باطری رو عوض کرد
من قصدم خراب کردم نیست من فقط می خوام آشنایی پیدا کنید

میدونم که گرون میده ولی خوب فکر کنم جنسش خوب باشه و تقریبا چاره ای ندارم.در کل تعداد انتخاب تو شیراز چندان زیاد نیست مثلا تهران که دیگه رقابتی شده

شما که خریدی ولی اصلا سیروس را با این ......................................پارگام مقایسه نکن فقط بگم کابل vga تو پاچت نکنه که از این تقلبی هاست و الکی داره میگه 40 تومن 25 تومن بیشتر نیست از این پارگام چیزی نخرید من آخرین بار که با آقا طاهر صحبت کردم بهش گفتم گرون میده طاهر به من گفت من بهش 5/5 میدم بازی ها را وقتی گفتم داره 9 تومن میده گفت باشع پس منم بهش گرون میدم پس دوستان خواهش میکنم از این انسان دقل باز چیزی نخرید حتی بازی کامپیوتر تا ور شکست بشه نمیگم هم از کجا بخرین که فکر نکنید دارم تبلیغ کسی را میکنم

من یه کابل خریدم گفت اصل مایکروسافته 45 تومن یعنی اینم تقلبیه؟
بعد چرا همتون میگید ما جایی رو معرفی نمیکنیم آخه شیراز که مثل تهران 100 تا مغازه نداره که همشون هم سایت داشته باشن من فقط همین پارگام رو برای بازی بلدم اگه جای دیگه هست لطفا معرفی کنید در ضمن من الان 1هفته هست پول فن دادم ولی هی امروز فردا میکنه اگه کسی میدونه فن 3تایی اصل کجا داره لطفا بگه تا من پولم رو پس بگیرم

ببین من که میدونم عمرا پولتو پس بده ولی اگر دیگه خیلی گفت نمیدم یک دسته که اون قیمتش قانونا 50 تومن هست و اونم همین قیمت میده بگو بجاش یک دسته بهت بده فن هم سیروس داره دیشب پیشش بودم انتخاب با خودته در ضمن میگم شما راحت باش میتونی از سیروس هم نخری که فکر نکنی میگم از اون بخری دلایل اینکه معرفی نمیکنم چند صفحه پیش هست در ضمن بازی از nextgen بخر این یکی را خودم میگم چون کارشون عالیه همه کسایی هم که تو این سایت هستن تایید میکنن شما برو به سایت www.nextgen.ir قیمتها هست دیسکاش هم همین مال پارگام هست یعنی پارگام نمایندشه ولی پارگام گرون میده ok

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or