تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گفتم يه خبر بدم براي اونايي كه نميدونن.مغازه shiraz toy 2 همون كه اسباب بازي فروشي هم هست تو پاساژ ستاره بازيهاي xbox رو داره ولي نميدونم dvd 5 هست يا 9 ولي من از خوشحالي يدونه halo 2 خريدم ولي نگاه نكردم ريجنش چي بود تو خونه ديدم us هست ولي دستگاه من j هست ولي خلاصه نسبتا بازيهاي خوبي داره

سلام من لیست چیزایی را که تمومشون کردم و دیگه نمیخوام را گزاشتم هر کدوم را که خواستی بگو من با Darknes عوض میکنم در مورد مدتی شما یک پیغام بزن به من بگو خونتون کجای شیرازه ولی در کل قرض دادن یک مشکلاتی داره خدایی نکرده من یک اشتباهی میکنم سیدی یک خش میفته بعد باعث ناراحتی میشه ولی این طوری هرکس به بازی خودش میرسه

گفتم يه خبر بدم براي اونايي كه نميدونن.مغازه shiraz toy 2 همون كه اسباب بازي فروشي هم هست تو پاساژ ستاره بازيهاي xbox رو داره ولي نميدونم dvd 5 هست يا 9 ولي من از خوشحالي يدونه halo 2 خريدم ولي نگاه نكردم ريجنش چي بود تو خونه ديدم us هست ولي دستگاه من j هست ولي خلاصه نسبتا بازيهاي خوبي داره
میشه آدرس دقیق بدین.
کسی xbox360 تو شیراز قیمت داره؟

پاساژ ستاره تو خيابون عفيف آباد-طبقه همكف درست كنار اون باجه اطلاعات سمت چپ يك اسباب بازي فروشي هست كه هم بازي داره و هم كنسول البته توصيه ميكنم كسي كنسول از اون مغازه نخره

دوستان خریداره 360 پریموم با درایور سامسونگ هم هستم من هم منزلم شیرازه
من اگه بخوام یه 360 پریموم کپی خور شده با درایور سامسونگ بخرم الان بهترین جا کجا هست قیمتش چقدره؟

من یک نکته رو عرض کنم خدمت دوستان :
در حال حاضر فروشگاه سیروس ، بازی هاش رو از شرکت IranXBox تهیه می کنه که تماما رایتی هستند ، با چاپ و کاور و قاب سفید...قیمت ها هم حول و حوش 7 تومن باید باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or