Rainbow
کاربر سایت
دفتر شرکت IranXBox تهرانه...خوب این شرکت ها کجا هستند توی شیراز که نیستن(عمرا )
دفتر شرکت IranXBox تهرانه...خوب این شرکت ها کجا هستند توی شیراز که نیستن(عمرا )
میشه لطفا آدرس مغازشو بدی؟من یک نکته رو عرض کنم خدمت دوستان :
در حال حاضر فروشگاه سیروس ، بازی هاش رو از شرکت IranXBox تهیه می کنه که تماما رایتی هستند ، با چاپ و کاور و قاب سفید...قیمت ها هم حول و حوش 7 تومن باید باشه...
اگه بگردی می بینی 10 بار همین جا گفتیم.میشه لطفا آدرس مغازشو بدی؟
با این سرعت فوق العاده نت فکر کنم یه کم سخته بخوام 12 صفحه رو بگردم !!! تو هم فکر نکنم چیزی ازت کم میشد اگه جای اینکه یه پست بی فایده بدی بگی" آدرس رو 10 بار گفتیم" یه بار دیگه آدرس رو می دادی ! واقعا ما شیرازی ها حاضریم هر کاری بکنیم جز جواب دادن !!! مثلا کار بر فعال هم هستی !اگه بگردی می بینی 10 بار همین جا گفتیم.
ببین تا جایی که میدونم سیروس درایواش lg هست
همشون با آخرین فیرمویر قبل از iXtreme کپی خور شدن ، اگر هم بخواین براتون مجانی iXtremeش می کنن. یعنی من که اونجا بودم قرار بود اینطوری باشه. البته من زیاد در جریان نیستم ولی شاید چندتاشون با iXtreme کپی خور شده باشن. اگه رفتین حتما ازش این مسئله بپرسین.باید به طور رایگان آخرین فریمور را بریزه
با این سرعت فوق العاده نت فکر کنم یه کم سخته بخوام 12 صفحه رو بگردم !!! تو هم فکر نکنم چیزی ازت کم میشد اگه جای اینکه یه پست بی فایده بدی بگی" آدرس رو 10 بار گفتیم" یه بار دیگه آدرس رو می دادی ! واقعا ما شیرازی ها حاضریم هر کاری بکنیم جز جواب دادن !!! مثلا کار بر فعال هم هستی !
اگه یه نگاه به تاریخ عضویت ها بندازی می بینی من 5,6 ماه قبل از شما عضو بدم همچینم کار بر تازه نیستم اگرم یه نگاه دیگه به سوالام کنی می بینی زیره هر جوابش یه تشکر کردم ! بله منم یه زمانی کل صفحه های تاپیک های پی اس پی رو می خوندم ! باورت نمیشه از میلاد یا هومن بپرس ( تو که اینقدر ادعات میشه پس جفتشونو باید بشناسی) ولی الان دیگه نمی رسم همه صفحات رو بخونم شاید 2 , 3 روزی 1 بار برسم سایت رو باز کنم ... همه اینجوری نیست که حوصلشون نشه , خیلی ها هام وقت ندارن...:confused:فکر نمی کنم سایتی که هر روز توش میری و همه فایل هاش تو کاپیوترت Cache میشه نیازی به سرعت فوق العاده داشته باشه.
این عادت بدیه که اکثر کاربر های تازه تو سایت دارن.
بجای اینکه برن بخونن فقط می پرسن، تازه خیلی هاشون هم اصلا برای جواب برنمی گردن.
یا وقتی جوابشون رو هم گرفتن زحمت تشکر کردن رو هم بخودشون نمی دن. ( منظورم شما نیستی ، کلی عرض می کنم ).
اگر من هم باید مثل شما بهونه سرعت می آوردم که سرعتم کمه و نمی تونم بگردم و از این جور حرف ها هیچ وقت کاربر فعال نمی شدم ، چون من تازه سه ماهه ADSL دارم و قبلش هر کاری کردم با Dial-up بوده.
اگه یه نگاه به تاریخ عضویت ها بندازی می بینی من 5,6 ماه قبل از شما عضو بدم همچینم کار بر تازه نیستم اگرم یه نگاه دیگه به سوالام کنی می بینی زیره هر جوابش یه تشکر کردم ! بله منم یه زمانی کل صفحه های تاپیک های پی اس پی رو می خوندم ! باورت نمیشه از میلاد یا هومن بپرس ( تو که اینقدر ادعات میشه پس جفتشونو باید بشناسی) ولی الان دیگه نمی رسم همه صفحات رو بخونم شاید 2 , 3 روزی 1 بار برسم سایت رو باز کنم ... همه اینجوری نیست که حوصلشون نشه , خیلی ها هام وقت ندارن...
شما سرور ما اصلاً...
منم باید اول تاریخ عضویتتون رو میدیدم بعد نظر می دادم، ولی خوب اولین باری بود که میدیدمت رو همین حساب فکر کردم تازه واردین یا حداقلش این که تو این انجمن تازه واردین. همی جا معذرت می خوام ولی قبول کن که اشتباه از خودت بود ، شما که وقت نداری بخونی بقیه هم وقت ندارن به یک سوال تکراری جواب بدن. منم ادعایی ندارم و هیچ کدوم از این 2 نفری رو که گفتی نمیشناسم. منم که گفتم منظورم شما نیستی ، کلی گفتم.
اگه اشتباه از من بوده باز هم معذرت می خوام ، ما کوچیک شما هم هستیم.