تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من مي خوام از شيراز 360 بخرم.
از کدوم فروشگاه بخرم معتبرتره ؟؟
ادرسش ؟؟
زمان تست ميده ؟
چند روز ؟؟
قيمتش چنده ؟

من تا فردا صبح ساعت 10 بيشتر وقت ندارم.ممنون مي شم کمکم کنيد.

من یک نکته رو عرض کنم خدمت دوستان :
در حال حاضر فروشگاه سیروس ، بازی هاش رو از شرکت IranXBox تهیه می کنه که تماما رایتی هستند ، با چاپ و کاور و قاب سفید...قیمت ها هم حول و حوش 7 تومن باید باشه...
میشه لطفا آدرس مغازشو بدی؟

اگه بگردی می بینی 10 بار همین جا گفتیم.
با این سرعت فوق العاده نت فکر کنم یه کم سخته بخوام 12 صفحه رو بگردم !!! تو هم فکر نکنم چیزی ازت کم میشد اگه جای اینکه یه پست بی فایده بدی بگی" آدرس رو 10 بار گفتیم" یه بار دیگه آدرس رو می دادی ! واقعا ما شیرازی ها حاضریم هر کاری بکنیم جز جواب دادن !!! مثلا کار بر فعال هم هستی !/:)

صلوات بفرستین بیا آقا این سایت مغازه:

www.sirousstation.com
اینم آدرس:
آدرس:شیراز/خیابان توحید(داریوش)/پاساژ مهدی/سمت چپ مغازه چهارم

مسؤل:سیروس چنگیزی تلفن:2227807-0711

من امروز زنگ زدم پارگام و سیروس قیمت xbox360 رو گرفتم.
پرگام قیمت xbox 360 می گفت 550 تومن:o:o
بعد زنگ زدم سیروس گفت همه جا 440 تومن می دن ولی ما 420 تومن به شما می دیم.
کسی از دوستان اطلاع دارن که آیا برا کسی که می خواد از شیراز بخره آیا این جا جای معتبری هست؟(راستی وقتی زنگ می زنی اسمتون رو هم می پرسه کسی می دونه چرا این کارو می کنه؟)
(تهران هم به next-gen زنگ زدم گفت 445 تومن.)

ببین تا جایی که میدونم سیروس درایواش lg هست از هر جا هم که خریدی بهش بگو باید به طور رایگان آخرین فریمور را بریزه برات نه مثل سیروس که من بهش میگم برام بریز زنگ میزنه به کسی که اینکار ها را براش میکنه (محمد) اونم زود میاد میگه 25 تومن یکی نیست داش ممد مگر سر گردنست 25 تومن حالا اگر توی این سایت نمیومدم نمیدونستم رفته بودم 25 تومن داده بودم

ببین تا جایی که میدونم سیروس درایواش lg هست

به غیر از درایو LG دیگه اخیرا تو ایران گیرت نمیاد. اگر هم باشه BenQ هست ، سامسونگ هم که تولید دیگه نمیشه و اون هایی هم که مونده از قبله که خیلی نایاب هستش.
سیروس هم چون زیاد یکی یا دوتا نداره که اینقدر میده ، فکر کنم در حال حاضر حدود 8-9 تا کنسول تو مغازشه.

باید به طور رایگان آخرین فریمور را بریزه
همشون با آخرین فیرمویر قبل از iXtreme کپی خور شدن ، اگر هم بخواین براتون مجانی iXtremeش می کنن. یعنی من که اونجا بودم قرار بود اینطوری باشه. البته من زیاد در جریان نیستم ولی شاید چندتاشون با iXtreme کپی خور شده باشن. اگه رفتین حتما ازش این مسئله بپرسین.

با این سرعت فوق العاده نت فکر کنم یه کم سخته بخوام 12 صفحه رو بگردم !!! تو هم فکر نکنم چیزی ازت کم میشد اگه جای اینکه یه پست بی فایده بدی بگی" آدرس رو 10 بار گفتیم" یه بار دیگه آدرس رو می دادی ! واقعا ما شیرازی ها حاضریم هر کاری بکنیم جز جواب دادن !!! مثلا کار بر فعال هم هستی !

فکر نمی کنم سایتی که هر روز توش میری و همه فایل هاش تو کاپیوترت Cache میشه نیازی به سرعت فوق العاده داشته باشه.
این عادت بدیه که اکثر کاربر های تازه تو سایت دارن.
بجای اینکه برن بخونن فقط می پرسن، تازه خیلی هاشون هم اصلا برای جواب برنمی گردن.
یا وقتی جوابشون رو هم گرفتن زحمت تشکر کردن رو هم بخودشون نمی دن. ( منظورم شما نیستی ، کلی عرض می کنم ).
اگر من هم باید مثل شما بهونه سرعت می آوردم که سرعتم کمه و نمی تونم بگردم و از این جور حرف ها هیچ وقت کاربر فعال نمی شدم ، چون من تازه سه ماهه ADSL دارم و قبلش هر کاری کردم با Dial-up بوده.;)

نه بابا من عید خریدم هنوز اطلاعاتش اینقدر نبود هرچی بهش گفتم زنگ زد محمد اونم گفت باید یک سری کار روش بکنم انگار میخواد چیکار کنه میخواد فریمور را عوض کنه دیگه من خودم نمیکنم چون حوصله این جور کار ها را ندارم من فوقش برای اون کار4 تومن بدم اگر چیزی بود که آموزشش نبود میگفتی طرف زحمت کشیده خودش روش ابداع کرده خوب اونم همین آموزش ها را خونده فقط جرات ریسک کرده همچنین چون زیاد psp را کپی کرده بوده دیگه با این کار ها وارد بود

فکر نمی کنم سایتی که هر روز توش میری و همه فایل هاش تو کاپیوترت Cache میشه نیازی به سرعت فوق العاده داشته باشه.
این عادت بدیه که اکثر کاربر های تازه تو سایت دارن.
بجای اینکه برن بخونن فقط می پرسن، تازه خیلی هاشون هم اصلا برای جواب برنمی گردن.
یا وقتی جوابشون رو هم گرفتن زحمت تشکر کردن رو هم بخودشون نمی دن. ( منظورم شما نیستی ، کلی عرض می کنم ).
اگر من هم باید مثل شما بهونه سرعت می آوردم که سرعتم کمه و نمی تونم بگردم و از این جور حرف ها هیچ وقت کاربر فعال نمی شدم ، چون من تازه سه ماهه ADSL دارم و قبلش هر کاری کردم با Dial-up بوده.;)
اگه یه نگاه به تاریخ عضویت ها بندازی می بینی من 5,6 ماه قبل از شما عضو بدم همچینم کار بر تازه نیستم اگرم یه نگاه دیگه به سوالام کنی می بینی زیره هر جوابش یه تشکر کردم ! بله منم یه زمانی کل صفحه های تاپیک های پی اس پی رو می خوندم ! باورت نمیشه از میلاد یا هومن بپرس ( تو که اینقدر ادعات میشه پس جفتشونو باید بشناسی) ولی الان دیگه نمی رسم همه صفحات رو بخونم شاید 2 , 3 روزی 1 بار برسم سایت رو باز کنم ... همه اینجوری نیست که حوصلشون نشه , خیلی ها هام وقت ندارن...:confused:

پس فقط شما به نظرتون سیروس تنها ایرادش همین پول زیادیه که برای update firmware می گیره(اگه بگیره چون تازه بهش زنگ نزدم ازش بپرسم)
به نظر شما بهترین جا برای خرید xbox360 تو شیراز همین جاست؟یا جای دیگری رو هم پیشنهاد می دین؟

اگه یه نگاه به تاریخ عضویت ها بندازی می بینی من 5,6 ماه قبل از شما عضو بدم همچینم کار بر تازه نیستم اگرم یه نگاه دیگه به سوالام کنی می بینی زیره هر جوابش یه تشکر کردم ! بله منم یه زمانی کل صفحه های تاپیک های پی اس پی رو می خوندم ! باورت نمیشه از میلاد یا هومن بپرس ( تو که اینقدر ادعات میشه پس جفتشونو باید بشناسی) ولی الان دیگه نمی رسم همه صفحات رو بخونم شاید 2 , 3 روزی 1 بار برسم سایت رو باز کنم ... همه اینجوری نیست که حوصلشون نشه , خیلی ها هام وقت ندارن...

شما سرور ما اصلاً...
منم باید اول تاریخ عضویتتون رو میدیدم بعد نظر می دادم، ولی خوب اولین باری بود که میدیدمت رو همین حساب فکر کردم تازه واردین یا حداقلش این که تو این انجمن تازه واردین. همی جا معذرت می خوام ولی قبول کن که اشتباه از خودت بود ، شما که وقت نداری بخونی بقیه هم وقت ندارن به یک سوال تکراری جواب بدن. منم ادعایی ندارم و هیچ کدوم از این 2 نفری رو که گفتی نمیشناسم. منم که گفتم منظورم شما نیستی ، کلی گفتم.
اگه اشتباه از من بوده باز هم معذرت می خوام ، ما کوچیک شما هم هستیم.

شما سرور ما اصلاً...
منم باید اول تاریخ عضویتتون رو میدیدم بعد نظر می دادم، ولی خوب اولین باری بود که میدیدمت رو همین حساب فکر کردم تازه واردین یا حداقلش این که تو این انجمن تازه واردین. همی جا معذرت می خوام ولی قبول کن که اشتباه از خودت بود ، شما که وقت نداری بخونی بقیه هم وقت ندارن به یک سوال تکراری جواب بدن. منم ادعایی ندارم و هیچ کدوم از این 2 نفری رو که گفتی نمیشناسم. منم که گفتم منظورم شما نیستی ، کلی گفتم.
اگه اشتباه از من بوده باز هم معذرت می خوام ، ما کوچیک شما هم هستیم.

این حرفا نیست عزیز ما هم کوچیک شما ییم ;) راستی کسی می دونه باتر ی بره گیم پد از کجا گیر بیارم ؟! و چه مارکی ؟! چون شنیدم گیم پد 360 همه rechargeable هارو ساپورت نمی کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or