تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه ی شما عزیزان
من در عفیف آباد زندگی می کنم و حدود 3 هفته هست که یک ایکس باکس 360 الیت از پارگام خریدم(490000 تومن)حالا می خوام یکی از روشهای کولینگ رو روش اجرا کنم.بهتره که 12 ولت کنم یا اینتر کول؟با تشکر .

تاپیکش اینجا نیست عزیز ولی پاسخت رو میدم چون تازه عضو شدی و شاید با تاپیک ها اشنا نباشی(جسارت نباشه)
اول اینکه اشتباه بزرگی کردی از اونجا خریدی و قیمتش هم حدود 80 تومن گرون خریدی
اگه میخوای خیالت راحت باشه 12 ولت بکن چون خودم الان گوش شیطون کر حدود 6 ماهه خریدم و از اول 12 ولت کردم و تا حالا به هیچ وجه مشکلی نداشتم اما اگه از اون دسته هستی که میخوای دست توی دستگاه نبری و باز نشه(که تو ایران فرقی نمیکنه بازش کنی یا نه)اینتر کولر رو بزار که زیاد توصیه نمیشه

اگه فالکون هست احتیاج به کولینگ نداره باهاش مدرا کن طوریش نمیشه.
جناب danijon_2006 هر بازی رو چند حساب می کنین احتمالا 2 یا 3 تاش رو من میخوام;)

تاپیکش اینجا نیست عزیز ولی پاسخت رو میدم چون تازه عضو شدی و شاید با تاپیک ها اشنا نباشی(جسارت نباشه)
اول اینکه اشتباه بزرگی کردی از اونجا خریدی و قیمتش هم حدود 80 تومن گرون خریدی
اگه میخوای خیالت راحت باشه 12 ولت بکن چون خودم الان گوش شیطون کر حدود 6 ماهه خریدم و از اول 12 ولت کردم و تا حالا به هیچ وجه مشکلی نداشتم اما اگه از اون دسته هستی که میخوای دست توی دستگاه نبری و باز نشه(که تو ایران فرقی نمیکنه بازش کنی یا نه)اینتر کولر رو بزار که زیاد توصیه نمیشه
با تشکر از شما دوست گرامی شرمنده جای خوبی سوال نکردم.والا من چون ps1 و ps2 رو از اونجا گرفتم دیگه این رو هم از همینجا خریدم

سلام به شما عزیزان .ببخشید می خواستم بدونم حداکثر کی بازی رزیدنت اویل5 رو می تونیم در شیراز گیر بیاریم؟
ممنون از همه ی شما عزیزان

والا ما چیمون از تهران کمتره یکی داریم به نام اقا مجتبی که به روز هست و بازیهای جدید رو میاره هر وقت که ریلیز بشه مطمئن باشه حداکثر 2 یا سه روز بعدش میتونی بگیری شایدم زودتر اینم شمارش من ازش بازی گرفتم واقعا راضیم کیفیت کارش خیلی خوبه
09173099137
اینم شمارش
----------------------
دوستان هرکی تو مخابرات شیراز آشنا داره پی ام بده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من هم یه تعداد بازی دارم چون دیگه ازشون استفاده نمیکنم و میخوام یه کم دور و برمو خلوت کنم میفروشم:)
BIA3
James boand QoS
Stranglehold
Dead space
nfs uc
far cry instincts predator
far cry2
DMC4
Call of juarez
Dirt
Condemned2
Condemned1
NG2
orange box
Prince of persia
R6V2
R6v1
SH home coming
turok
bully
unreal tournament
Halo3
MOH airborne
Splinter cell DA
Ghost recon2
Pure
assassins creed
viva pinata2
mercenaries2
burnout paradise
indinia jones lego
ninja gaiden black
mass effect
virtua tennis3
forza2
در ضمن بازیها Free یا UC هستند هر کی مایل بود PM بده.
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or