تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزیز
من دیدم تاپیک تبادل بازی های کپی شیرازی ها زیاد رو فرم نیست گفتم بیام اینجا بگم هرکی پایه تبادل بازی هست بگه من حدود 24 بازی دارم حدود نصفش هم ورباتیم هست بقیه تیگیت در ضمن باید بگم که واقعا تو شیراز قیمتها بالا هست و بعضی از مغازه دارا فکر میکنن ملت تا حالا کنسول ندیدن من واقعا قیمت هارو یه مدت پیش پرسیدم شاخ در اوردم در ضمن به نظر من با اینکه سیروس قیمتهاش پایین تره ولی بازم خیلی میکشه روی قیمت های اصلی و واقعا انصاف نیست به نظر من باید تحریم کنیم خرید ایکس باکس رو در شیراز شاید مغازه دار ها قیمت هاشون رو کاهش دادن بحث ps3 هم که دیگه جای خود دارد
در ضمن این hack pack رو هم حتما بگیرن دوستان واقعا چیز کاملی هست خیلی نرم افزار ها داره که البته من زیاد سر در نمیارم ولی معلومه پک کامل و کار امدی هست یک سری اموزش هم توش داره همچنین درایور وصل کردن دسته وایرلس ایکس باکس به سیستم (البته با wierless reciever مخصوص خود ایکس باکس که باید بخرین و البته باید بگم من کل ایران رو زیر پا گذاشتم و بلاخره گیرم اومد با قیمت 40 تومن)درایور وصل کردن مموری ایکس باکس به پیسی و همچنین hd dvd ایکس باکس به پیسی رو داخلش داره و کلی چیز دیگه حتما بگیرین من که از جناب دانش گرفتم روی یک سیدی هست و قیمتش هم کذایی نیست من گرفتم 500 تومن که اینروزا 500 تومن دیگه جز پول خرد حساب میشه در مقابل بقیه هزینه ها
راستی از جناب دانش میخوام که در مورد بعضی از نرم افزار های این پک توضیح بدن راستی من موفق به نصب اپتودیت نشدم.راستی اون فولدری که اسم unsorted هست و 150 مگ هست چیه؟تم هارو چجوری باید نصب کرد ممنون میشم جواب بدین

آخرین ویرایش:
سلام
آقا دانش اگر میشه یه توضیحی بدید در بازی دموی قابل بازی ها آیا حتما باید روی dvd9 ریخته شه و آیا میشه چندتاش را روی یک dvd9 ریخت

يكي از نا سالم ترين بازارها توي شيراز شده بازار اين كنسول و دستگاه ي سرگرمي... هيچ جاي ايران فكر نكنم اينجوري باشه... البته تو هيچ بازاري تو شيراز هم اينجوري نيست از موبايل بگير تا لوازم خانگي... همش هم به خاطر اين هست كه افرادي كه وارد اين بازار شدن ... بگزريم...
الان كسي خواست بگيره قيمت ها خيلي خوب شده نسبت به چند ماه پيش.

در ضمن كسي قيمت گيتار رو خواست پيام شخصي بده. با تشكر.

سلام

این هم یک نفر که آرکید داشت درخواست کرده بود برای هارد 360که هم برای 120 است وهم 20
http://rapidshare.com/files/195683293/All_you_need_for_hack_your_360_HDD.rar.html

این هم طریقه نصب هارد جدید
http://xboxcenter.blogfa.com/post-9.aspx

این هم برای کسانی که میخواهند بازی های xbox1 را تبدیل به 360 بکنند
http://rapidshare.com/files/1956841..._your_favorite_xbox_games_to_ixtreme.rar.html

بزودی نیز سایت www.xboxcenter.ir راه اندازی میشود

آخرین ویرایش:
دانش شما خودت بازي هاي ايكس باكس براي ايكس باكس 360 داري؟ اگه داري ليستش رو بده عزيز.

ولي يه چيزي كه بايد بگم اين هست كه احتمالا 600 تا درايو هيتاچي كه وارد كردند ايشون رو دستشون ميمونه... به خاطري كه اينقدر درايو كنسول هاي سه چراغ و ... تو بازار بود كه كسي به فكر وارد كردن 600 تا 600 نبود...
همين فردي كه بازرگان بسيار بزرگي از نظر شما هست به ترانس ايكس باكس را به خاطر هزار تومن به من نداد ... يك ماه پيش

جناب دانش به نظر میرسه این نصب هارد دردسر زیادی داشته باشه اگر ممکنه یه نمونه از ایکس باکسی رو که هارد بهش وصل شده بزارین و بگین اگه خودتون انجام بدین چقدر در میاد؟
راستی در مورد طریقه ی نصب تم توضیح ندادین؟در ضمن اپتودیته کدومشه؟اون 7 مگه یا اون 151 مگه که اسم فولدرش unsorted هست؟

سلام دوستان عزیز
من دیدم تاپیک تبادل بازی های کپی شیرازی ها زیاد رو فرم نیست گفتم بیام اینجا بگم هرکی پایه تبادل بازی هست بگه من حدود 24 بازی دارم حدود نصفش هم ورباتیم هست بقیه تیگیت در ضمن باید بگم که واقعا تو شیراز قیمتها بالا هست و بعضی از مغازه دارا فکر میکنن ملت تا حالا کنسول ندیدن من واقعا قیمت هارو یه مدت پیش پرسیدم شاخ در اوردم در ضمن به نظر من با اینکه سیروس قیمتهاش پایین تره ولی بازم خیلی میکشه روی قیمت های اصلی و واقعا انصاف نیست به نظر من باید تحریم کنیم خرید ایکس باکس رو در شیراز شاید مغازه دار ها قیمت هاشون رو کاهش دادن بحث ps3 هم که دیگه جای خود دارد
در ضمن این hack pack رو هم حتما بگیرن دوستان واقعا چیز کاملی هست خیلی نرم افزار ها داره که البته من زیاد سر در نمیارم ولی معلومه پک کامل و کار امدی هست یک سری اموزش هم توش داره همچنین درایور وصل کردن دسته وایرلس ایکس باکس به سیستم (البته با wierless reciever مخصوص خود ایکس باکس که باید بخرین و البته باید بگم من کل ایران رو زیر پا گذاشتم و بلاخره گیرم اومد با قیمت 40 تومن)درایور وصل کردن مموری ایکس باکس به پیسی و همچنین hd dvd ایکس باکس به پیسی رو داخلش داره و کلی چیز دیگه حتما بگیرین من که از جناب دانش گرفتم روی یک سیدی هست و قیمتش هم کذایی نیست من گرفتم 500 تومن که اینروزا 500 تومن دیگه جز پول خرد حساب میشه در مقابل بقیه هزینه ها
راستی از جناب دانش میخوام که در مورد بعضی از نرم افزار های این پک توضیح بدن راستی من موفق به نصب اپتودیت نشدم.راستی اون فولدری که اسم unsorted هست و 150 مگ هست چیه؟تم هارو چجوری باید نصب کرد ممنون میشم جواب بدین
این بازی C&C redalert 3 آمادست هرموقع خواستی بیا بگیر.
دوستان شیرازی تازگیا کسی از آقا مجتبی بازی خرید کرده؟
چرا دیگه به سایت سر نمیزنه؟؟
سلام آقا مهدی گل
من سرم تو شیراز یکم شلوغ شده به خاطر همین دیگه تو سایت فروشگاه نمیزنم.
اگه مایل به خرید بازی بودی به وبلاگ سربزن
وبلاگم فردا آپدیت میشه;)

اقا مجتبی کم پیدایی؟گفتم شاید دیگه تو کار بازی نیستی!
رد الرت رو هم اونروز نسخه ی کامپیوترش رو گرفتم چون روی 360 استراتژیک حال نمیده یادمم رفته بود اصلا بیام پیشت برای این بازی ولی احتمالا فردا مزاحمت میشم برای رد آلرت اگرم سایتت رو زودتر اپ کنی شاید چندتا بازی هم سفارش دادم
ممنون

دوستان من در به در دارم دنباله چند بازي قديمي مي گردم كسي مي تونه واسم جور كنه؟
1-King kong
2-Most wanted
3-Hitman
4-ghost recon AW1
5-Monopoly
البته اين Monopoly جديده و بسيار بازي جالبي هست
در ضمن من اين بازي رو Free يا Pal مي خوام

من یه مشکلی دارم اونم اینه که هر فیلمی میزارم حتی اگه دیویدی هم باشه دستگاه فقط صداش رو اجرا میکنه و برای اجرای فیلم میگه hdcp لینک رو پیدا نمیکنه کسی میدونه مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or