تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باب دانش شما چيت به تعميرات تخصصي؟ تو شيراز همه شدن تعمير كار تخصصي؟ تخصص رو از كجا گرفتيد؟ اون بابك كچل كه بلد نيست يك ايكس باكس رو باز كنه... اين آقاي دانش هم فقط بلد تبليغات كذب كنه... براي يك سري فروشگاه كه اونجاها پادويي ميكنه... فروشگاه سيروس كه ديگه هيچي فروشگاه جواد همكه ديگه نياز به توضيح نداره كلا اين فروشگاه ها فقط به فكر سود بيشتر هستن... باز سيروس يه كم حرفه اي تر هست... ولي بازم همه شون كلاه بردارند.

باب دانش شما چيت به تعميرات تخصصي؟ تو شيراز همه شدن تعمير كار تخصصي؟ تخصص رو از كجا گرفتيد؟ اون بابك كچل كه بلد نيست يك ايكس باكس رو باز كنه... اين آقاي دانش هم فقط بلد تبليغات كذب كنه... براي يك سري فروشگاه كه اونجاها پادويي ميكنه... فروشگاه سيروس كه ديگه هيچي فروشگاه جواد همكه ديگه نياز به توضيح نداره كلا اين فروشگاه ها فقط به فكر سود بيشتر هستن... باز سيروس يه كم حرفه اي تر هست... ولي بازم همه شون كلاه بردارند.
دقیقا اینم منم دانش

دقیقا درست می گویند مشتری فقط باید دنبال جایی که ارزون تر باشد و خدمات پس از فروش باشد که در شیراز متاسفانه نداریم

من کنسول ارکید برای خواهر زادم خریدم 257 هزار تومن حالا برید سئوال کنید ببینید این فروشگاها چند میدن همین یک مدت پیش که سئوال کردم ارکید یکی میداد 530 هزار تومن....:eek:

معذرت میخوام مگه تو تهران خدمات میدن دستگاه 3 چراغ بشه عوضش که نمیکنن اگه خود فروشنده ضمانت کنه که کسی همچین کاری نمیکنن

من کنسول ارکید برای خواهر زادم خریدم 257 هزار تومن حالا برید سئوال کنید ببینید این فروشگاها چند میدن همین یک مدت پیش که سئوال کردم ارکید یکی میداد 530 هزار تومن....:eek:

بازم حداقل 57000 تومان گرون خریدی با محاسبه کرایه وسود فروشنده

جدیدترین خبر در مورد آپدیت جدید http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3172238

آخرین ویرایش:
باب شما نميخواد بگيد گرون خريدم يا نه همون مغازه هاي كه شما توش كار ميكنيد قيمت هاي كه ميگفتن رو ديدم يه اركيد رو به قيمت دو تا الايت ميخوان بدن...:laughing: نميدونم يه مدت چي شده بود جواد الايت هاي كه داشت و تبديل نبودن رو ميداد 450 تومن حالا كه تبديل ميشن دوست دارم بدونم چند ميدن؟:laughing:

کلا تو شیراز برای اینجور چیزا گرون فروشن البته من اصفهانم رفتم اینجوری بود طرف الیت جی رو میداد 600 تومن یه مدت پیش در صورتی که همین پیام که بوشهر هست الان قیمتهاش از همه جا بهتره من نمیدونم چرا مغازه دارا فکر میکنن ملت تا حالا از این چیزا ندیدن و هر قیمتی بگن ملت میرن البته ناگفته نماند افرادی هم هستن که واقعا از قیمت های روز بی خبرن و میرن با هر قیمتی هست میخرن.راستی اقا پیمان شما با این قیمت از شیراز که نخریدی درسته؟

از مغاز دار نه... ولي كنسول خودم رو از همين شيراز خريدم كه گول خوردم... از دست اين حقه بازها.. ماله خودم كه هيلو است رو گرفتم 520 تومن... الان ميخوام الايت بگيرم...410 هزار تومن... خودمم كپي خورش ميكنم...:laughing:

دستت درد نکنه دانش
دستگاهم مثل یک بنز CLS داره کار میکنه
من نمیدونم مگه آقای دانش دستکاه رو ساخته که میگی مثل بنز داره کار میکنه ؟!:confused:
شما باید بگی آقای دانش کپی خور کرده و لنز و درایو داره خوب کار میکنه!!!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or