تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا درست می فرماییدنرم افزار jungleflasher که مجانی در هر سایتی است و اون لینکی هم که گذاشتم کلا کمتر از 1000 تومان خرجش است راهنمایی هم خواستید فقط در این سایت به این خنک کننده های 360 توجه کنید http://hackaday.com/2008/12/23/finally-a-quiet-xbox-360/اگر گیرتون اومد حتما استفاده کنید
سلام اقا دانش بابت لينكهايي كه ميزاري و اطلاعاتي كه به بچه ها ميدي از طرف همه ازت تشكر ميكنم

اقا دانش من دستگام یه 100 باری 3 چراغ شده که رورشم گرفتم به خاطر گرم شدن هست همیشه یعنی از همون اول زیاد گرم میشد این اتفاق میفتاد حالا میگی چیکارش کنم البته مشکلی باهاش ندارم فقط میخوام بدونم این امکان داره بعد های به خرابی منتهی شه الان 2سال هست اینطور هست بعد از 3 ساعت اینطور میشه اغلب

از شیرازی های عزیز معذرت می خوام ! ولی دیگه نمی تونم خودمو بگیرم!

با عرض سلام من به یکی از مشتری های خودم در بوشهر روش درست کردن 3 چراغ را یاد دادم البته نه از این روش هایی که استفاده میشود با برداشتن gpu و جای گزینی دوباره آن می توان دستگاه هایی که از آنها قطع امید شده درست کرد و اما در مورد شما دستگاه به هیچ عنوان نباید ایستاده باشددر زیر میز تلویزیون نباشدو با برگرداندن خمیر سیلیکون روی gpu مشکل شما حل میشود

فکر نمی کنم برداشتن و نصب مجدد چیپ ها ( حالا هر کدوم که می خواد باشه : RAM ، GPU ، CPU و ... ) به این راحتی ها باشه و بشه به هرکسی یاد داد! تا اونجایی هم که من اطلاع دارم یکی از مباحث مهم دانشگاهی مربوط به همین مطلب میشه ( البته نه به این سادگی که دارم خدمتون عرض می کنم )! در ضمن با توجه به دستگاه های مورد نیاز خیلی گرون قیمت ( ساده ترین دستگاه مورد نیاز قیمتی بین 5-7 م.ت داره که در ایران اصلا برای فروش وجود نداره ) و مواد شیمایی مورد نیاز و باز گرون قیمت ، کار حساس و نیاز به تکنینک و تجربه و مهارت بالا ، فکر نمی کنی که یذره بگی نگی تقریبا غیر ممکنه که به یکی از مشتری هات اون هم در یک شهر دیگه یاد بدی؟!

اگر واقعا اینطوریه آدرسشون رو لطف کنین تا ما هم از وجود ایشون بهره ببریم!

تازه کی گفته که مشکل حتما از GPU هست؟! مگه فقط همین یه چیپ مشکل به هم میزنه که شما فقط نحوه برداشتن GPU و جایزگذاری دوباره اون رو یادش دادید؟!...

جناب دانش سعی کنین کمتر بچه ها رو ... کنین! شاید خیلی های بی اطلاع باشن و حق هم دارن! تخصص اونا نیست! ولی نباید همه رو ... فرض کرد!

ممنونم.

آخرین ویرایش:
از خودش بپرس09364163959 تعمیر کار موبایل است

آدرس و اسم لطفاً...

در ضمن دارند شیراز میآیندشما نگران نباشید یک تعمیر کاری در بوشهر است که به گفته ایشان نزدیک به 300000 تومان از موقعی که تصویر دستگاهش پرید به این تعمیر کار پرداخت کرده اسم این تعمیر کار را نیز از خود ایشان بپرسید

این قسمت از حرفتون هم نفهمیدم...
کی داره میاد شیراز؟! به گفته چه کسی تعمیرکاری در بوشهر هست؟! کی به کی 300.000 تومان برای تعمیر کنسولش داده؟! من از کی اسم تعمیرکار رو بپرسم؟!

سعی کنید یذره جمله بندی هاتون رو بهتر کنید! خیلی از پست هاتون این مشکل رو داره! البته شما استادی گفتم بدونید بهتره...

خوب دیگه دعوا نکنید چندتا خبر توپ دارم
1. سایت سیروس اپدیت شد http://www.sirousstation.com/
2.360 های جدید سیروس رسید با قیمت های باور نکردنی !!! من که خودم یک arcade می خوام بخرم
3. 360 ها در هر 3 نوع elite - premium 60GB-arcade هستند و با مادربورد فالکون و ریجن پال;)
راستی یادم رفت بگم سیروس گفت هر کس داخل سایت عضو شه تخفیف ویژه میگیره!

آخرین ویرایش:
خوب دیگه دعوا نکنید چندتا خبر توپ دارم
1. سایت سیروس اپدیت شد http://www.sirousstation.com/
2.360 های جدید سیروس رسید با قیمت های باور نکردنی !!! من که خودم یک arcade می خوام بخرم
3. 360 ها در هر 3 نوع elite - premium 60GB-arcade هستند و با مادربورد فالکون و ریجن پال;)
راستی یادم رفت بگم سیروس گفت هر کس داخل سایت عضو شه تخفیف ویژه میگیره!
قیمت xbox شون الان چه قدره؟

جناب دانش قيمت ها بالا هست من يك 60 گيگ گرفتم 2 روز پيش 360 كه تخفيف هم گرفتم...شد 350 در ضمن اگه كسي گيتار كنسول ايكس باكس خواست پي ام بده. اينم يه عكس از ماله خودم.

شما درست می گویید من هم حداکثر قیمت را در بازار شیراز دادم
چون الان قیمت خرید خودم آرکید 220 است
اگر می شود قیمت گیتار را هم بگویید

با سلام خدمت xboxداران شیرازی . جهت اطلاع :
در پاساز مهدی شخصی بنام آقای دینکانی بازی های xbox را با کمیسیون 500 تومان تعویض می کند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or