تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از آنجای که کنسول ارکید بسیار کم یاب شده قیمت این کنسول داره بالا میره... در ضمن تنها فروشگاهی که هم زمان با توزیع ژاپن با رزیدنت اویل5 برای کنسولهای ps3 , xbox 360 آورد فروشگاه سیروس بود و تمام این آدم های که میگید مثل مجتبی و بقیه سعی کردن با هزار کلک این بازی را خریداری کنند تا بعد برای فروشگاهای دیگه رایت کنند...پس معلوم شد که حرف اول را میزنید... در ضمن اینکه کنسولی سه چراغ میشه ربطی به فروشگاه نداره چون اون فروشگاه کنسول را نساخته... تنها چیزی که هست این هست که اون کنسول درایو تعویضی نباشه مثل کنسول های ارشیا و جواد در ضمن جالب هست که جناب دانش یک دفعه ضد جواد و رسول شده تا دیروز که اونجا بودی فروشگاه جواد بهترین بود... حالا که رفته پیش اون مردک کلاه بردار جواد بد شد؟

همین سیروس که تعریفش رو میکنید به یکی از اقوام ما الیت یوسی رو با یدونه دسته اضافه داده 600 تازه یعنی این بنده ی خدا اشنای یکی از دوستان سیروس بوده اگر اشنا نبود چقدر میداد؟!
در مورد مجتبی هم باید بگم من همه ی بازیهامو از خودش میگیرم کیفیت کارهاش عالیه(البته مستقیم از خودش میگیرم) و فقط یک بار از سیروس بازی گرفتم که اونم پشیمون شدم چون اون موقع تازه 360 خریده بودم رفتم یدونه بازی گرفتم جدیدم نبود گفتم چند گفت 4 تومن گفتم مگه دیسکش چیه گفت دیسکش ژاپنیه منم گفتم دیسک خوبیه؟گفت این چه حرفیه عالی هست دیسکش-در حالی که 4500 همون موقع میشد از مجتبی بازی با دیسک ورباتیم گرفت که کیفیت زمین تا اسمون با دیسک های سیروس فرق میکنه
خلاصه اینکه از هیچکدوم از مغازه دارهای شیراز تعریف نکنین که همشون کلاش و کلاهبردارن و اگه حواست نباشه باهات دولا پهنا حساب میکنن و اطلاعاتشون هم صفر هست و شر و ور تحویل مشتری میدن برای اینکه مشتری جنسشون رو بخره

منم از اقا جواد گرفتم دستگاه رو و راضي هستم.
البته 2سال پيش.

دركل بده كسي نگين لطفا .
فقط اگر از جايي گرفتين و از اونجا راضي هستيد به بقيه هم پيشنهاد كنيد.

در ضمن آی سی NAND دستگاه از 16 مگابایت به 256 مگابایت ارتقاء پیدا کرده است که می توانیم کل آپدیت 75 مگابایتی را روی دستگاه نصب کنیم و همچنین save ها را ذخیره کنید

آخرین ویرایش:
از آنجای که کنسول ارکید بسیار کم یاب شده قیمت این کنسول داره بالا میره... در ضمن تنها فروشگاهی که هم زمان با توزیع ژاپن با رزیدنت اویل5 برای کنسولهای ps3 , xbox 360 آورد فروشگاه سیروس بود و تمام این آدم های که میگید مثل مجتبی و بقیه سعی کردن با هزار کلک این بازی را خریداری کنند تا بعد برای فروشگاهای دیگه رایت کنند...پس معلوم شد که حرف اول را میزنید... در ضمن اینکه کنسولی سه چراغ میشه ربطی به فروشگاه نداره چون اون فروشگاه کنسول را نساخته... تنها چیزی که هست این هست که اون کنسول درایو تعویضی نباشه مثل کنسول های ارشیا و جواد در ضمن جالب هست که جناب دانش یک دفعه ضد جواد و رسول شده تا دیروز که اونجا بودی فروشگاه جواد بهترین بود... حالا که رفته پیش اون مردک کلاه بردار جواد بد شد؟
فک کنم شما موقعی که آقا مجتبی Gears of war 2 و Far cry 2 و Fallout 3 و Call of Duty world at war و.......رو تو شیراز پخش میکرد و 3 روز بعد تازه تو شیراز پخش میشد Xbox 360 نداشتی؟;)
حالا این حرفا به کنار ولی حتماً یه چیزی بهت میرسه واسه تبلیغات اینجور خودت رو به آب و آتیش میزنی
ولی از من به تو نصیحت اینجور تبلیغات اینجا تو سایت تخصصی بازی هیچ فایده ای واست نداره برو یه جایی تبلیغات کن که کسی از اینجور چیزا اطلاعاتی نداشته باشه چون اطلاعاتت خیلی آبکیه...:laughing:
(من موندم این مدیران سایت کجان که شما اینقدر راحت داری واسه خودت و آقا سیروس تبلیغات میکنی.....:confused: ان شا الله اینجور مسائل بچه بازی تو این سایت حل میشه:love:)

حالا سوای این حرفا من کاربر جدید اینجام یکی به من بگه از کجا میتونم بازی با قیمت مناسب بگیرم
از فروشگاه سیروس و آقا مجتبی می تونی بگیری همچنین ایران سگا.
راستی من فردا می خوام برم و برای عید بازی بخرم. به نظر شما چیا بگیرم؟
در ضمن اکثر بازی های جدید رو دارم و بیشتر دنبال بازی های خوب قدیمی مثل bioshok و ... می گردم همچنین از سبک ترسناک هم اطلا خوشم نمیاد.
پ.ن: در ضمن من عاشق سبک اکشن اول شخص هستم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
از فروشگاه سیروس و آقا مجتبی می تونی بگیری همچنین ایران سگا.
راستی من فردا می خوام برم و برای عید بازی بخرم. به نظر شما چیا بگیرم؟
در ضمن اکثر بازی های جدید رو دارم و بیشتر دنبال بازی های خوب قدیمی مثل bioshok و ... می گردم همچنین از سبک ترسناک هم اطلا خوشم نمیاد.
پ.ن: در ضمن من عاشق سبک اکشن اول شخص هستم.:biggrin1:
از دوستان ممنونم.دوستان به من خیلی لطف دارن.من در خدمت دوستان برای خدمتگذاری حاضرم در ضمن بابت وبلاگم اینجا معذرت خواهی میکنم چون چند مدت بود که آپدیتش نمیکردم:blushing:اگه خدا بخواد دوباره آپدیت میمونه;)
بازیهای قدیمی رو دارم اگه لیست بازیها رو هم خواستید تو امضام هست;)
ماشاالله قیمت اجاره ماهیانه فروشگاهم(فروشگاه بازیسنتر) رفته بالا (ماهی 40000 تومن:confused:)
از بین بازیهای اکشن اول شخص قدیمی من به شما: Soldier of fortune , Medal of honor Airborne , frontline fule of war رو به شما پیشنهاد میکنم;)

از دوستان ممنونم.دوستان به من خیلی لطف دارن.من در خدمت دوستان برای خدمتگذاری حاضرم در ضمن بابت وبلاگم اینجا معذرت خواهی میکنم چون چند مدت بود که آپدیتش نمیکردم:blushing:اگه خدا بخواد دوباره آپدیت میمونه;)
بازیهای قدیمی رو دارم اگه لیست بازیها رو هم خواستید تو امضام هست;)
ماشاالله قیمت اجاره ماهیانه فروشگاهم(فروشگاه بازیسنتر) رفته بالا (ماهی 40000 تومن:confused:)
از بین بازیهای اکشن اول شخص قدیمی من به شما: Soldier of fortune , Medal of honor Airborne , frontline fule of war رو به شما پیشنهاد میکنم;)
ممنون از این که وبلاگ رو آپدیت می کنید من که دیگه نا امید شده بودم.:biggrin1:
راستی در لیست بازی هاتون بازی stronglehold رو نوشتین sttonglehold.

آخرین ویرایش:
ممنون از این که وبلاگ رو آپدیت می کنید من که دیگه نا امید شده بودم.:biggrin1:
راستی در لیست بازی هاتون بازی stronglehold رو نوشتین sttonglehold.
ok.ممنون درستش میکنم.;)
ممنون از اینکه به فکر همه هستید
آقا دانش اینقدر منو خجالت زده نکنید خودتون خوبین بقیه رو هم خوب میبینید;)

این اقا مجتبی خیلی گله :love:
من که مشتری اساسیش بودم حیف دیگه تو فروشگاه نیستن تا ما در خدمتشون باشیم !
از نظر کیفیت تو این 3 سالی که من تو این سایت هستم فروشنده رو دست ایشون ندیدم .
از نظر خوش قولی و انصاف تو قیمت هم یکه بخدا :smile:
دوستانی که منو میشناسن میدونن از کسی الکی تعریف نمیکنم ;)

این اقا مجتبی خیلی گله :love:
من که مشتری اساسیش بودم حیف دیگه تو فروشگاه نیستن تا ما در خدمتشون باشیم !
از نظر کیفیت تو این 3 سالی که من تو این سایت هستم فروشنده رو دست ایشون ندیدم .
از نظر خوش قولی و انصاف تو قیمت هم یکه بخدا :smile:
دوستانی که منو میشناسن میدونن از کسی الکی تعریف نمیکنم ;)
آقا اینقدر من رو خجالت زده نکنید:blushing:.نظر لطفتونه...............
در ضمن دوباره بهتر بگم که بازیسنتر بابت اجاره ماهیانه تاپیک تو فروشگاه از فروشندها داره ماهی 40000 میگیره که واقعاً اجاره سرسام آوریه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or