sgسلام به دوستان گل اهوازی
اقا ic centerواقعا بچه های گلی هستن...امروز دستگاه رو برمو آ پ کردم دستشون درد نکنه ولی انگار ال تی 2 امده امیدوارم اقا زیایه عزیز هوامونو داشته باشه.....چون گفته بودن حالا حالا ها نمیاد...
یه سوال دارم
معمولا برای اپدیت کردن چه قدر پول میگیرن ؟
من اسلیم 9504 دارم مثل اینکه هنوز براش LT 2 نیومده ؟ اره ؟
چیزی که تو شهر همیشه با معرفت و دوست داشتنی اهواز از یاده همه رفته همین معرفته که متاسفانه بخاطر پووووووووول که من هم نمیگم بده ولی کلا از بین رفته
من از اهوازی ها میخوام با IC CENTERسری هم بزنند بازی رو از نخل بگیرید یا از خودم:dفرقی نمیکنه ولی وقتی ادم وسیلشو میخواد جایی بده باید مطمئن باشه بحثش جداست امیدوارم که اقا زیا و همکارانشون همیشه و همچنان موفق باقی بمونند...(اقا زیا قیمتارو زبالا نبریاااااااااا)
دوستان جایی رو تو ماهشهر یا اهواز سراغ دارین که بازی با کیفیت خوب بفروشه؟
دوستان من چه طور بفهمم که ایس باکسم واسه آپدیت آماده هست یانه؟
فقط میدونم درایورش لایت-آنه .
دوستان من چه طور بفهمم که ایس باکسم واسه آپدیت آماده هست یانه؟
فقط میدونم درایورش لایت-آنه .
خوب منم صبح دستگاهم رو بردم Iccenter برای LT 2.0 ! اصلا مگه جای حرفه ای دیگه به حز Iccenter هست برای این کار :d مثل همیشه . خوش برخورد - با شخصیت - حرفه ای و موارد دیگر .
نه منظورم اینه که مثلا برای اسلیم ها میگن مدل 9506 مثلا حالا من میخوام بدونم فت ها هم چنین مدل هایی دارن یا نهآپدیت چیزی به اسم آمادگی نداره دوست عزیز...
در صورتی که نتونید بازی های جدید رو اجرا کنید یحتمل نیاز به آپدیت دارید.
موفق باشید.
نه منظورم اینه که مثلا برای اسلیم ها میگن مدل 9506 مثلا حالا من میخوام بدونم فت ها هم چنین مدل هایی دارن یا نه