تاپیک Xbox 360 داران اهواز

بچه ها کسی میدونه که چرا این ال-تی 2 بازیای ap2.5 رو اجرا نمیکنه؟

LT2 مشکلی با بازی ها AP2.5 ندارد.
من تست کردم مشکلی نداشته. برای همه میشتریان هم قبل از تحویل با بازی ap2.5 تست می کنیم.
بازیتون باید پچ شده باشه البته با همون پچ 1.9 هم ساپورت میشه و مشکلی نداره.

در مورد خرید بهترین بازی ها و با کیفیت زیاد
از این به بعد می توانید از آدرس زیر خرید کنید

کیانپارس - سر نیش پاساژ امام رضا - شهر اسباب بازی - طبقه بالا

خوب بالاخره Gears هم تموم شد . خیلی عالی بود . به نظر من گیم پلی به طرز محسوسی بهتر شده بود . در ضمن صد در صد هم ادامه خواهد داشت .
حالا دیگه میریم تو کف rising . کسی میدونه کی میاد ؟؟ راستی جریان این MGS collection که میگن واسه XBOX360 می خواد بیاد راسته ؟

[FONT=&quot]واقعاً دم ایسی سنتر گرم من امروز صبح خودم نتونستم برم بابام رو فرستادم و خیلیی برخورد خوبی داشتن[/FONT]
[FONT=&quot]و به لطف اونا امروز میشینیم پای گرز اف وار 3[/FONT]

LT 2 برای اسلیم منتشر شد.

این سوال رو من از بچه های خوب IC Center می پرسم (با اجازه بقیه) . البته این سوال به درد بقیه هم می خوره واسه همین اینجا مطرح می کنم و PM نمی کنم ...
آقا من حدود 5 روز پیش اومدم و LT2 ریختین واسم و بهم گفتین که هنوز واسه LIVE تائید نشده و صبر کنم و فعلا نرم LIVE . می خواستم بپرسم آخرش با LT2 میشه LIVE بازی کرد یا نه ؟؟
آخه دارم می ترکم . همه بچس دارند GOW3 رو مولتی میزنن و من اندر کفم .

این سوال رو من از بچه های خوب IC Center می پرسم (با اجازه بقیه) . البته این سوال به درد بقیه هم می خوره واسه همین اینجا مطرح می کنم و PM نمی کنم ...
آقا من حدود 5 روز پیش اومدم و LT2 ریختین واسم و بهم گفتین که هنوز واسه LIVE تائید نشده و صبر کنم و فعلا نرم LIVE . می خواستم بپرسم آخرش با LT2 میشه LIVE بازی کرد یا نه ؟؟
آخه دارم می ترکم . همه بچس دارند GOW3 رو مولتی میزنن و من اندر کفم .

سلام C4 در بلاگش گفته که فایموار 2 مشکلی نداره.
اما ریسکش با شماست
کلا لایو رفتم ریسک داره!!!!

من از این اخلاق ضیا خیلی خوشم اومد
دستگامو بردم برا آپدیت وقتی ازش پرسیدم که ال تی2 برا لایو امن هست یا نه گفت نه فعلا امن نیست. می تونست بهم بگه نه امنه و و خیالت راحت و 15 تومن ازم بگیره ولی حقیقت را به من گفت و انتخاب را به عهده من گذاشت . درحالی که همون ساعت رفتم پاساژ نخل از یکی همینو پرسیدم گفت خیالت راحت امن امنه . میشه 15 تومن . من هم زدم بیرون .

من از این اخلاق ضیا خیلی خوشم اومد
دستگامو بردم برا آپدیت وقتی ازش پرسیدم که ال تی2 برا لایو امن هست یا نه گفت نه فعلا امن نیست. می تونست بهم بگه نه امنه و و خیالت راحت و 15 تومن ازم بگیره ولی حقیقت را به من گفت و انتخاب را به عهده من گذاشت . درحالی که همون ساعت رفتم پاساژ نخل از یکی همینو پرسیدم گفت خیالت راحت امن امنه . میشه 15 تومن . من هم زدم بیرون .

داداش منم كه گفتم . اخلاق و صداقت خيلي مهمه كه خدا رو شكر يكي پيدا شد هر دو رو با هم داره .

بچه ها ته و توش رو درآوردم واسه لايو .
خود فريموير LT2 مشكلي نداره واسه لايو (طبق گفته C4) . اما بازيهاي جديد چون هنوز پچ مطمئن نشدن نميشه بهشون اطمينان كرد . اما بازيهاي قديمي كه پچ لايو شدن مشكلي ندارن با فريموير جديد .
در ضمن براي بازيهاي با قفل جديد هم بايد صبر كنيم تا abgx جديد بياد تا اينا هم به درستي پچ بشن .

خلاصه لايو هميشه ريسك داره اما اگر مراعات كنيد مشكلي پيش نمياد

سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانم این آپدیت جدید604 رو ریخته رو دستگاه از خوده لایو قبلش با ال تی 91 فیفا رو بازی میکرده راحت تو محیط لایو ....دستگاهش رو آپ کر به این ورژن جدیده بعد برد ال تی 2 رو ریخت الان دیگه نمیتونه به لایو وصل بشه مشکل کجاااااست؟!
اون قسمت آخر که میخواد به لایو وصل بشه ارور میده!!!!حل شدنیه؟؟راهنماییم کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or