گفته های شما قبول ولی یه بازی پچ شده را چه طور می توان شناسایی کرد؟یعنی از کجا بفهمیم این بازی فول استیلث هست یا نه ؟بالاخره فروشنده ایی که می گه بازی من پچ شده است باید ثابت کنه و به مشتریش اطمینان بدهد. در ضمن قیمت بازی ها که 1500 ت هست هم برام مهم نیست من حاظرم چند برابر این پولو بدم ولی فروشنده با من صادق باشه .
سلام دوستان
من خیلی وقته سراغ ایکس باکسم نرفتم پنجشنبه چندتا بازی جدید گرفتم اما هیچکدومش رو اجرا نکرد تا الان مشکلی نداشتم یعنی بازیهایی مثل دانته و فورزا 3 رو اجرا میکنه بازیهایی که گرفتم فیر 3 و دوک و ویرچوال تنیس هستش همشون پیغام آپدیت میدن میترسم با سی دی آپدیت کنم یه مشکلی بوجود بیاد کسی از شما میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون دوست عزیز نگاه کردمورژن داشبورد رو نگاه کنید اگر زیر 13146 بود آپدیت نکن
سلام بچه ها
من الایت دارم 6 ماه پیش خریدم . الان قصد فروش دارم . دستگاه هنوز آک آکه حتی برچسب روی درایو هم کنده نشده . می خواستم با دو دسته و تعدادی بازی بفروشمش . به نظر شما چند بدم خوبه ؟
تو پاساژ نخل کی میخره ؟
250 ؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنی ؟ . تا 350 ندادم .به نظر من توی بازار نفروش چون الان اسلیم کپی خور شده و کاملا قیمت سری الایت, آرکید و ... شکسته شده.
اگر بتونی بیرون بفروشی حدود 250 قیمت مناسب هست.
درایو این کنسول ابتدا باید به اورجینال فریمور برگرده و آخرین آپدیت داشبورد رو انجام بدی و بعد از اون درایو رو به فریمور LT 1.91 جدید آپدیت کنی...
ممنون دوست عزیز هزینه اینکار چند میشه؟ شما خودتون انجام میدی؟
با اینکار سیو بازیها پاک نمیشه؟