تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا فردین دستتون درد نکنه!
من یه مشکل دیگه دارم که خیلی ناراحتم می کنه اون هم اینه که دستگاه من یه صدای بلند می ده صدایی که حتی فن کامپیوتر نمیده.
این ناشی از چیه و آیا خطری برای کنسول داره؟؟؟

آخرین ویرایش:
آقا فرید دستتون درد نکنه!
من یه مشکل دیگه دارم که خیلی ناراحتم می کنه اون هم اینه که دستگاه من یه صدای بلند می ده صدایی که حتی فن کامپیوتر نمیده.
این ناشی از چیه و آیا خطری برای کنسول داره؟؟؟
احتمالا فن هاتو 12 ولت کردن. نمیخوام نگرانت کنم اما من اصلا به اون شادابی اطمینان ندارم. :smile: اصلا چه معنی داره ورداره سر خود 12 ولت کنه. شاید یکی نمیخواد.

در ضمن فرید نه فردین :دی

با سلام خدمت دوستان عزیز.
راستش یه پیشنهاد داشتم.
می خواستم بگم اگه صلاح می دونید تاپیک 360 داران تبریز و ارومیه رو با هم ترکیب کنید و نامش رو تاپیک 360 داران آذربایجان بذارید.اینطوری بهم نزدیک تر می شیم و بهتر می تونیم تبادل نظر کنیم.
امید است با همکاری شما دوستان فروشگاهی درخور گیمران آذربایجانی داشته باشیم تا دوستان نیز دیگر مجبور به سفارش از دیگر نقاط ایران نباشند و با قیمتی بهتر از شهر خودشان خرید کنند.
با این حرف موافقم.
البته من خودم اهل ارومیه هستم.می خواستم بدونم میشه سفارش هم داد؟
در ضمن این نمایندگی مال خودتون هست آقا فردین؟
درضمن از این خوشم اومد:cheesygri
I'll Kiss a Girl & I'll Like it

باشه مشکلی نیست. حلش می کنم براتون ;)

البته من خودم اهل ارومیه هستم.می خواستم بدونم میشه سفارش هم داد؟
در ضمن این نمایندگی مال خودتون هست آقا فردین؟

بله سفارش هم می تونید بدید و نمایندگی هم مال خودم خواهد بود.

اگه اینطور استقبال بشه منم روی کارم مصمم تر میشم تا زودتر کاراشو تموم کنم.

این فروشگاه راه اندازی بشه که چهل ستون باید بساط عوام فریبی شون رو جمع بکنند و همگی جلوی ترمینال ، PSP حراجی بزارند . اصلاً چهل ستون مکانی برای خرید لوازم کنسول های جدید نیست . چهل ستون محلی است برای خرید ضبط صوت و تعمیر آتاری دستی و میکرو و PS1 و همچنین پیدا کردن نصاب ماهواره ! و خریدن باطری و یا مثلاً کنترل تلوزیون ! . بنابراین نیاز برای این فروشگاه کاملاً احساس میشه و مخصوصاً اگر محل اش نزدیک میدان ساعت و وسطای شهر باشه ، بهتر خواهد بود .

:thumbup:KEEP IT UP, BUDDY:thumbup:​

خیلی ممنون از لطف دوستان.

در ضمن همونطور که توی تاپیک ارومیه اعلام کردم دوستان آذربایجانی اعم از تبریز و ارومیه و ... اینجا به ادامه صحبت ها میپردازند. (اسم تاپیک ها به آذربایجان تغییر داده شد)

خواهشا دیگه بحث 40 ستون رو مطرح نکنید اسمش که میاد داغ میکنم ... فکر کنم همه دکترای GAME دارن .....یه سری شایعاتم هست که میگن یه سری قسمتای اساسین 2 داره تو زیر زمینه 40 ستون باگ گیری میشه.... از معماریشم واسه قسمت بعدی Total war میخان استفاده کنن.:cheesygri
من یه متال گیر ازشون خریدم واسه هفت پشتم بسه..

خواهشا دیگه بحث 40 ستون رو مطرح نکنید اسمش که میاد داغ میکنم ... فکر کنم همه دکترای GAME دارن .....یه سری شایعاتم هست که میگن یه سری قسمتای اساسین 2 داره تو زیر زمینه 40 ستون باگ گیری میشه.... از معماریشم واسه قسمت بعدی Total war میخان استفاده کنن.:cheesygri
من یه متال گیر ازشون خریدم واسه هفت پشتم بسه..

آی گل گفتی
می بینی چجور آدمایی اومدن تو دنیای بازیها
منم یکی دو بار از اونجا خرید کردم و هر بار بحثم گرفته باهاشون
انگار خودشان می دونن بازی چیه و بس
تا یکی دو سال پیش نمی دونستن پلی استیشن و کنسول چیه می گفتن سونی حالا اومدن نظر می دن:sick:

با سلام اقايون ببخشين
از كجا ميتونم مموري كارت 256 واسه كنسول تهيه كنم؟;)
تو ارومیه که دوستان باید جواب بدن. اما اگه وضع قیمت ارومیه هم مثل تبریزه بهتره تا زمانی که فروشگاه من تاسیس بشه از تهران خرید کنید.
می تونید از فروشگاه فتحی بگیرید که تاپیکش هم توی بازارچه مجازی هست. (خودشونم ترکن، اردبیلی :دی)

سلام اقا من يه گيم نت باز كردم با كنسول xbox360
مسابقات هر 2 هفته يك بار
جايزه xbox 360 arcade jasber
بازي ها
gears of war
pes09
cod 5
ادرس:اروميه خيابان ارشاد خيابان سهروردي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or