1. شاید اینطور باشه ولی تعداد کمی از اونا حرفه ای هستن و بیشتر واسه سرگرمی بازی میکنن .عزیز اشتباه متوجه شدی گیمر جماعت تو تبریز زیادهخیلیم زیاده. حتی 360 هم دارن. اگه پست های بالا رو هم بخونی می بینی که نمایندگی Pinata گیم توی چهل ستون با بهترین قیمت در خدمت گیمران عزیز میباشد
![]()
اگه امکانش هست شماره تلفونتون رو پاک کنین چون اینجا جاش نیست و شاید اختار بگیرین به خاطر این کار.
دوست عزیز اینجا مکانی برای اینطور بحث ها نیست.![]()
دوست من شما اول پست #198 منو بخونید بعد.حق با شماست.
ولی من با برخورد شما و دیگر دوستان خیلی مخالفم که افتادین به جونهم.
من همین چند روز پیش XBOX 360 ARCADEرو خریدم 280 ((از شادابی)) به همراه یه بازی SEGA RALLY(به عنوان اشانتیون)ویک بازی GTA که اون رو خودم خریدم.(7000)
من این پست رو زدم که شما از ترک بودن خودتون خجالت نکشید.
درضمن هر شهری نسبت به خودش خصوصیاتی داره.
شما برای خرید همون بازی 1500 تومنی باید 10000 تومن بدی تاکسی برای یه مسیر کوتاه.
تو همین تهران که من 1 ماه پیش اونجا بودم.از میرداماد تا میدان میدان انقلاب رو 10000 گرفت.اگر شما تو همین تبریز 10000 تومن بدی کل تبریز رو کوچه به کوچه واست نشون میده.
شما ببین کدوم یکی قالب می کنن.(فروشگاه های تبریز یا تهران)
شما خودتون اگر در 40 ستون 1 مغازه داشتین انصافا بازی رو چند می دادین؟؟؟1500 تومن؟؟؟
بهزاد
با سلامی دوباره خدمت همشهریان عزیز. خواستم اینا یه نظر سنجی راه بندازم تا هم نظر دوستان رو بدونم و هم اینکه بدونم تا چه حد توی تبریز گیمر و اینا هست (دوستاتون که توی سایت نیستند)
نظرتون در رابطه با افتتاح نمایندگی بخش گیم شرکت ****** (در آینده گفته خواهد شد) در تبریز چیه؟
قابل ذکر است تمام بازی ها و دستگاه ها از جمله کنسول و وسایل اضافی و .... به صورت قیمت بسیار عالی و برابر با همین فروشگاه هایی که در همین سایت هم داریم ارائه خواهد شد. (در آینده نه چندان دور هم واردات مستقیم از شرکت چینی تولید xbox 360 این قیمت ها را پایین تر نیز خواهد آورد.)
این را هم اظافه کنم که دیسک بازی ها با بهترین کیفیت موجود و چاپ بر روی دیسک های Vebratim و T-gate ارائه می شوند و در آینده نیز (حداکثر تا پایان مرداد ماه) دیسک ها به صورت نقره ای و هولوگرام دار توسط خودمون به فروش خواهند رسید.
- باز هم تاکید می کنم که قیمت ها حتی ارزان تر از قیمت هایی خواهد بود اکنون در تهران شاهد هستید.
- فعالیت ما در ضمینه تمامی کنسول ها و بازی هایشان خواهد بود.( X360 و PS3 و Wii و PSP و DS و ....)
- بازی های PC نیز با کیفیتی برابر با کیفیت دیسک های 360 عرضه خواهند شد. (قاب و کاور و ...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امید است با همکاری شما دوستان فروشگاهی درخور گیمران آذربایجانی داشته باشیم تا دوستان نیز دیگر مجبور به سفارش از دیگر نقاط ایران نباشند و با قیمتی بهتر از شهر خودشان خرید کنند.
منتظر نظراتتون هستم.
تو همین تهران که من 1 ماه پیش اونجا بودم.از میرداماد تا میدان میدان انقلاب رو 10000 گرفت.اگر شما تو همین تبریز 10000 تومن بدی کل تبریز رو کوچه به کوچه واست نشون میده.
شما آدرسش رو بدیم به من تا من حال این شادابی رو بگبرم.ارکیدی که شادابی به شما داده رو من بهتون می دم 230 تومن. پس فکر نکید ارزون گرفتین.
در مورد حرف اول درسته من اشتباه متوجه شدم.سلام.
من هم این رو میگم که
اگر همچین جایی باشه که:
شما آدرسش رو بدیم به من تا من حال این شادابی رو بگبرم.
به هر حال من اطلاعاتی در رابطه با XBOX می خوام.
آیا میتونم با سرچ در سایت پیدا کنم؟
مثل طریقه بازی اینترنتی،بهترین بازی ها،لوازم جانبی که می تونم رو سیستمم نصب کنم و اینکه از چه فرمت هایی پشتیبانی می کنه؟?
با تشکر فراوان :بهزاد
من همین چند روز پیش XBOX 360 ARCADEرو خریدم 280 ((از شادابی)) به همراه یه بازی SEGA RALLY(به عنوان اشانتیون)ویک بازی GTA که اون رو خودم خریدم.(7000)
بهزاد
اگر میشه فالکون و جاسپررو هم توضیح بدین و سه چراغ شدن دستگاه چطور اتفاق می افته.حتما" فالکون انداخته بهت؟ اونم 280.
فروشگاه محمدی جاسپر رو می ده 260 یا 270.
1- قیمت های Nextgen 5000 تومنه. روی دیسک Aone. بهتره از جای دیگه بخری.من چطور می تونم از سایت NEXTGRN بازی سفارش بدم.وقیمت بازی ها چنده و هزینه ارسال بازی به تبریز؟؟
درضمن به یک واژه برخورد کردم که می خوام بدونم منظور چیه؟؟REGION??
اگر میشه فالکون و جاسپررو هم توضیح بدین و سه چراغ شدن دستگاه چطور اتفاق می افته.
((ببخشید دیگه))
باز هم بهزاد