منظورت PlayBox های 3 تومنی که به ملت زیر 7 تومن نمی دن. (در واقع قالب میکنن :laughingفکر کنم رضا (متا) آورده!
من با رضا مشکل ندارم با کل اون چهل ستونتون مشکل دارم. یعنی خودشون با خودشون هم مشکل دارن. ملت رو گاگول دست میندازن. ملت هم ماشالاه قربونش برم هر چی تو پاچشون کنی میخرن.شما مثل اینکه کلا" با رضا مشکل دارین!
ضمنا" این Playbox های 3 تومانی رو کجا می فروشن آدرس بده بریم بگیریم؟![]()
من خودم قراره بگیرم هر وقت گرفتم میدم بازی میکنی.آقا چون تاپيكي در اين مورد نديدم همينجا زدم . هر كي killzone 2 واسه پي اس 3 داره و تموم كرده يه مدتي ميتونه به من كرايه بده ؟
شرايط كرايه رو واسم توضيح ميدي ؟من خودم قراره بگیرم هر وقت گرفتم میدم بازی میکنی.
فکر کنم دفعه قبل در این مورد بهت گفتم از این کارا خوشم نمیادشرايط كرايه رو واسم توضيح ميدي ؟

اخه بابا مفتي كه نميشه .80 تومن ميدي به بازي بعد مفتي ميدي به من . آخ ميدوني راستيتش من زياد خوشم نمياد مديون يكي باشم . نوكرتم .فکر کنم دفعه قبل در این مورد بهت گفتم از این کارا خوشم نمیاد![]()
کسی هم نگفت مدیون کسی قراره باشی. من میدم بازی می کنی می دی به خودم همون کاری که واسه دیگر دوستامم می کنم و اونام متقابلا به من. این حرف الکییه که نمیدونم مدیون میشم و اینا. بیخیال.اخه بابا مفتي كه نميشه .80 تومن ميدي به بازي بعد مفتي ميدي به من . آخ ميدوني راستيتش من زياد خوشم نمياد مديون يكي باشم . نوكرتم .
خوب اگه داری بده دوستمون بازی کنه دیگهبه به تاپیک 360 شد ps3 اقا kill zone 2 رو حتما امتحان کنین!اگه میدونستم به دوستان میدادم
اینجا خیلیا فکر پول نیستن!بازی میگیرن بعد به هم امانت میدن!درستشم همینه!![]()
چون مال منو تازه فردا می فرستن. پسفردا میاد دستم. حداقل 1 هفته میکشه خودم بازی کنم. بد بخت از اندر کفی میمیره. بده بازی کنه اگه داری.